Doğum Fiyatlarını Burada Paylaşıyoruz

kızlar şimdi medicalpark bahçelievlerden fiyat aldım son durum şöyle;
ssk çalışan muayene ücreti: 22 tl
normal doğum: 1500 tl+550 epidural istenirse
seeryan doğum:2000 tl
isteğe bağlı sezeryan: 2550 tl

offf bende dr. arıyorum tedaviye başlayacammm.....medicana özlem dülgerden randevu aldımm..ama birkaç yorumdan dolayı kararsızımmmm....

arkadaşlar bursa jimerde dogum yapan varmı bende 8 haftalık hamileyim ve dogumumu orda düşünüyorum ama fiyatlar hakkında bir bilgim yok bilen varsa paylaşabilirmi şimdiden sagolun

yeşimpat daha önce 300 deniyodu normal neden şimdi fiyatlar bukadar yuksek. düzenli olarak kontrollere gelenlerede aynımı?

300 lü fiyatlar ilk hastane açıldığında öyleydi cnm sen baya geride kalmışlsın bende 1 ay içinde jimerde yapıcam doğumumu nasip ederse allahım fiyatlar böyle
5 . haftadan itibaren jimere gidiyorum ve bütün tetkiklerimi orada yaptırdım buna rağmen fiyatlar böyle ayrıca epudral istersen 250 şer tl fark ödüyorsun

ahh ahh ben de orda dogum yaparım diyodum yaa peki dr başka hastaneye geliyomu kii mesela ssk ya gelirmi kii bende sanki hamile kaldımda dogumu kaldı

Merhaba ben Afyonda oturuyorum 7aylık hamileyim park hospital a muayene oluyorum..Ancak doğum ücreti konusunda bilgim yok ( Afyonda oturup bilgisi olanlar,doğum konusunda benide bilgilendirsin lütfenn..

Kızlarrr
ızmır Özel kocaman hastenesı ve mÜjgan hanım hakkında fıkrı olan warmı?
1,5-2 ayım kaldı doĞuma. Orasını dÜŞÜnÜyorum?

Merhaba.
ılk doğumumu drogos sema hastanesinde yaptım çok memnun kaldım. Şuan 25 haftalık hamileyim.ıkinciyi de orda yapmak istiyorum.
Doktorumdan çok memnunum.Dr.Zeynep ulusal hanım.
Kendisi sema hastanesinden ayrıldı fakat hastalarının doğumuna giriyor hiç bir ücret almadan.

bende inanamadım duyunca şok oldum bizim bi teyze gelini var biraz gösteriş meraklısı kendisi acıbademe gidiyo doğumunuda orda yapıcakmış 11 bine yapıcakmışlar bi araba parası bu gerçekmidir duydum ve şoktayım bizim burda bir doğum olsa olsa özelde hadi 1.00 olsun eski parayla 11 milyara hala inanamıyorum ben yaaa 11 milyara doğum sizce bu gerçek olabilirmi

jimer ssk lı hastalardan da bu fiyatı alıyo demek! düşündümde jimer bildigim kadarıyla artık tüm branşlarda bakıyo veya bakcak başladımı bilmiyorum? ama eger böyle olursa fiyatlarda herhangi bir oynama olurmu acaba?

normal 1000 sezeryan 1250 canım

ya canım mesela sezeryan 1250 demişsin ya buna herşey dahilmi yani odada yatış fiyatları falan yoksa onlar ayrımı.ben de ikinici bebek için jale hanıma geliyorum ki doğumuda orda yapamayı düşünüyorum bilgilendirirsen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…