- 13 Ağustos 2022
- 8.840
- 4.469
- 123
- 32
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Neden dayınızın doğum günü için kek yapıldığında bozuldunuz orayı anlamadımBir iki hafta sonra teyzeme kalmaya gittiğimde dayımın doğum gününe denk geldi.Kuzenim hemen kek yaptı.
Benim bozulduğumu anladi teyzem büyüklerin kutlamamak lazım aslında doğum gününü dedi.Zoruma gitti.
Benim doğum günümde teyzemle düğünde karşılaştım aa bunun dogum gunuymus sayısı yaptı.Neden dayınızın doğum günü için kek yapıldığında bozuldunuz orayı anlamadım
Var kutlanmamasi değil mesele. Bu şekilde cevap vermeleri.32 yaşında birinin arkadaş çevresi olur onlarla yapar kutlamayı. Siz niye dayınıza teyzenize taktınız? Hadi kuzenler olsa neyse de akranınız bile değiller. Açıkçası teyzem dayıma şunu bunu demiş, şöyle böyle bakışmışlar imalar yapılmış... benim umurumda bile olmaz. Hiç mi sosyal çevreniz iş arkadaşınız vs yok?
herkesin ailesi akrabası vs farklıdır ama size söyle diyim benim teyzem dayım vs doğum günümü bile bilmez. Bilse en fazla iyi ki doğdun der geçer.Benim doğum günümde teyzemle düğünde karşılaştım aa bunun dogum gunuymus sayısı yaptı.
Ben teyzemlere gittigimde de hemen kek yapıp kutlamaya gittiler.Fazla da bir fark yoktu arada öyle.
Size tavsiyem hayatınıza alacağınız insana karşı doğum günlerine önem verdiğinizi vs söylemeniz. Siz ne kadar yazılarınızda önem vermiyormus gibi yazsanız da bence doğum günlerine cok önem veriyorsunuz.Ben ileride evlenirsem eşimden dahi supriz parti beklemem parası varsa ufak bir hediye alir yoksa almaz.
He he diyip geçin, herkes duymak istediğimizi söyleyecek diye bir kanun yok. Önceki konunuzda da yazdınız, bu kadar takıntılı olmak sadece size zarar verir. İnsanların ne dediği ne düşündüğü bu kadar umurunuzda olmasın. Birinin söylediği bir laf sizi günlerce etkilememeli. Tüm dünya birleşip arkamdan veya önümden bana kötü bir şey söylese bir kulağımdan girer diğerinden çıkar. Çok mu önemli dayınızın teyzenizin fikri?Var kutlanmamasi değil mesele. Bu şekilde cevap vermeleri.
Benim doğum günümde teyzemle düğünde karşılaştım aa bunun dogum gunuymus sayısı yaptı.
Ben teyzemlere gittigimde de hemen kek yapıp kutlamaya gittiler.Fazla da bir fark yoktu arada öyle.
Fazla bir fark yoktu derken fazla bir zaman geçmedi aradan ama dayıma kek yapıldı bana sözlü olarak aa dayısı doğum günüymüs dediler sadece diyor sanırımSize de mi kek yaptılar yani?
Ben anlamadım, düğünde size kek yapmalarını mı beklediniz?Çok güzel bir şekilde kuzenimin nişanlısı abartıya da kaçmadan kuzenime kafede kutlama yapmış. Kuzenim erkek bu arada.
Yıllarca doğum günü kutlamış insan değilimdir çok nadir .
Bundan 2 sene önce eski kişiden yeni ayrıldığımda çok aşırı mutsuzdum. Ayrılali 2 ay olmuş ve doğum günümde akraba düğünü vardı.Teyzem dayıma ayy bu kızın doğum günüymüş dayısı yaptı. Bu söz beni sinirlendirdi. Mesele kutlamasi da değil sadece sözü beni irrite etti. Hiç kelime etmese de olurdu.Bir iki hafta sonra teyzeme kalmaya gittiğimde dayımın doğum gününe denk geldi.Kuzenim hemen kek yaptı.
Benim bozulduğumu anladi teyzem büyüklerin kutlamamak lazım aslında doğum gününü dedi.Zoruma gitti.
Aylar sonra tekrar kızına sürpriz dogum günü yaptilar. Benim tek zoruma giden kelime ayy bunun doğum gunuymus denilmesi ben 32 yaşıma geldim.Beklentim olmadi ama böyle yaptıkları için kendimi değersiz hissediyorum. Aynı dayimin çocuklarina defalarca hediye almisimdir mesela.Cimri insan yok ailemde de fakat bu beni değersiz hissettirdi üzdü.
Ben ileride evlenirsem eşimden dahi supriz parti beklemem parası varsa ufak bir hediye alir yoksa almaz. Çocuğum olursa sadece kendim kutlasam dahi güzel bir şekilde kutlayacağım.
Sevgiline annene babana kardeşine arkadasina bu kırgınligi yaşarsın da kek yapılan dayıya ,kötü niyet sezmedigim lafı söyleyen teyzeye niye kiriliyorsun ? 32 yaşındasınız bu hassaslık çok fazla.Çok güzel bir şekilde kuzenimin nişanlısı abartıya da kaçmadan kuzenime kafede kutlama yapmış. Kuzenim erkek bu arada.
Yıllarca doğum günü kutlamış insan değilimdir çok nadir .
Bundan 2 sene önce eski kişiden yeni ayrıldığımda çok aşırı mutsuzdum. Ayrılali 2 ay olmuş ve doğum günümde akraba düğünü vardı.Teyzem dayıma ayy bu kızın doğum günüymüş dayısı yaptı. Bu söz beni sinirlendirdi. Mesele kutlamasi da değil sadece sözü beni irrite etti. Hiç kelime etmese de olurdu.Bir iki hafta sonra teyzeme kalmaya gittiğimde dayımın doğum gününe denk geldi.Kuzenim hemen kek yaptı.
Aylar sonra tekrar kızına sürpriz dogum günü yaptilar. Benim tek zoruma giden kelime ayy bunun doğum gunuymus denilmesi ben 32 yaşıma geldim.Beklentim olmadi ama böyle yaptıkları için kendimi değersiz hissediyorum. Aynı dayimin çocuklarina defalarca hediye almisimdir mesela.Cimri insan yok ailemde de fakat bu beni değersiz hissettirdi üzdü.
Ben ileride evlenirsem eşimden dahi supriz parti beklemem parası varsa ufak bir hediye alir yoksa almaz. Çocuğum olursa sadece kendim kutlasam dahi güzel bir şekilde kutlayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?