• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum günü davetli sorunsalı

Kızım bu yaramazlık terbiye ile olmuyo inanki bide benim basımda var ama engelliyorum birşekilde hep arkasından önünden geziyorum.
İşte siz engelliyorsunuz ne güzel ama öyle anneler var ki, insanı verem eder durduğu yerde..
Yoksa çocuktur yaramazlık yapabilir elbette.

İyi geceler hanımlar.
Fikirlerinize ihtiyacım var, yavrumun 1 ay sonra doğum günü var. Ve her anne gibi ben de çok heves ediyorum :21:
50 kişilik bi parti yapıcaz evimizde, eş dost, kardeşler falan. Şimdi sıkıntı şu; benim iki kuzenin çocukları çok aşırı derecede şımarıklar, çocuktur yapar eyvallah ama anne ve babaları hiç bişey demez oğlum yapma etme vs diye. Beni rahatsız eden de bu. Şimdi güzelce hazırlancam süsleyeceğim evi ve sırf onlardan korkuma (korkudan kastım bozmasınlar diye gözetleme) gözümde büyüyo doğum günü :KK43: çağırmasam çok ayıp olcak iki ucu şeyli değnek hadi bana bi fikir verin kknın her soruna çözüm üreten zeki hatunları:KK66:

davet saatini 1 saat geç söyleyin. diğer davetliler hazırlıkları gördükten ve fotolar çekildikten sonra bozulsa da sorun olmaz..

Ayıp olma pahasına çağırmazdım herhalde. ''Sizin çocuklar iyi hoş da, etrafı çok batırıyorlar siz de dur demiyorsunuz,'' derdim. Onlara ayıp olmasın diye yavrumun doğum günü zehir mi olsun.. Çağırmamak olmaz ama çağırmak hiç olmaz, pastayı ben üfleyeceğim diye atlarlar, hediye paketlerini kaçırırlar, süsleri yırtarlar, halıya pasta sürerler, kıskançlıktan kendilerini kaybederler. Anneleri de güler, siz de sinir krizi geçirirsiniz.
Siz bilirsiniz valla.
1 gün önceden haber vereyim planları vardır demeyin, öyle insanlar yüzsüz olur planlarını iptal edip gelirler.

Evet haklısınız aslında. Bi tanesi iyi idare edilebilcek gibi de diğeri aşırı fena, mesela en son geldiklerinde biberona çay yaptırdılar yaptım sonra çocuk biberondan halıya çay dökmeye başladı, kuzenim kahkahalar patlattı bu hep böyle yea evde geçen nesquikleri yaptı dedi elinden biberonu almadı gene de:KK57:
Ve ertesi gün paso halı sildim ben

Ben olsam çagırmam böyle rahat ınsanları hele ılk dogum gunuyse zaten kalabalık telas bu arada bebegınızın dogun günü kutlu olsun

Kesinlikle öyle,hemen de kaplan kesilirler çocuklarına bir şey söylendiği zaman.Ama hiç umrumda değil inan ki.Eğer sahip çıkmıyorlarsa çocuklarına ben haddini bildiririm.Kendi evinde ne yaparlarsa yapsınlar onların bileceği iş,ama başkalarının evinde dikkat etmek zorundalar.Herkesin kendine göre bir düzeni ve evinin kuralı var.Kimse kimsenin çocuğu için düzenini bozmak zorunda değil.Her misafir gittiği eve ayak uydurmak zorunda.Çocuğuna sahip çıkacak,çıkamıyorsa eğer çocuğu belli bir yaşa gelene kadar gitmeyecek kimsenin evine.Site içerisinde komşum var,geçen gün bir şey söylemek için gidecektim evine 5 dakika en fazla,evimde köpeğim var onunla oyun oynamıştık,üstüm başım tüy oldu hep ve inan dakikalarca tüy toplayıcı ruloyla üstümü temizledim,tüy falan kalırda kadının koltuğuna yapışır diye,elimi yüzümü yıkadım öyle gittim.Her insan köpek sevmek zorunda değil.Ben seviyorum köpeğimi o yüzden kılı tüyü beni rahatsız etmiyor ama ben seviyorum diye herkes onun tüylerine katlanmak zorunda değil.Ben bunun için bile hassas davranıyorsam,evime gelen insanlarda bana hassas davranmak zorunda.Herkes herkese saygılı olacak.

Ah arkadaşım ah keske herkes senin dusundugun gibi dusunse ,bende içim icimi yesede gelen misafire bisey diyemezdim ilk evlendigim zaman ,kendi kendimi yerdim yüzüm gulerdi sonra baktım dedigin gibi ne anasının ne babasinin sesi çıkmıyor bide söylediğiniz gibi sanki inadima guluyorlar sırf söylemiş olmak için güle güle ayy oglum yapma bilmem ne çocuk yanımda annesini tabiri caizse tokat manyagi yaptı anneside guluyo bu hep böyle okuldada herkes şikayetçi büyük konuşma dedim kendi kendime seninde var ama oğlumun ne bana ne başkasına vurmasına asla izin vermedim vermemde kendi cocugumda olsa şımarık bir çocuğa asla ama asla tahammulum yok anası bisey demiyor mu ufaktan ben söylemeye başladım anlamadimi ,gittim direkt annesine söyledim.bozulan çok oldu bozulan bozulsun ben cocuguma nasıl bakiyorsam herkes bakacak bakmayanda lafı yer oturur kimse kimseyi rahatsız edemez neden arkadmdan laf söyleteyim ki ...

Back
X