Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
El emeğiniz varsa bir şeyler yapın diyeceğim de, siz sosyete takılıyorsunuz çift olarak.
Ailenizin bilmediği sevgiliyle pahalı şeylerle hediyeleşmek pek mantıklı durmuyor.
Bunun dışında zaten almayın demiş, almazsınız olur biter.
E illa bişi alayım diyorsan kendin de yapabilirsin .
Bende aynı dönemden geçtim param yoktu, doğum gününü de boş geçirmek istememiştim.
Bi kutu aldım ufak, içine birlikte çekildiğimiz fotoları arkasına not yazarak koydum, bi çakı vardı çok beğeniyordu uygun birşeydi onu alıp koydum, kahve içmeye bayılır bi kahve fincanı birsürü kahve koydum ve not yazıp yollamıştım. Yada zamanın varsa scrapbook tarzı birşey hazırlayabilirsiniz. Bence hoşuna gidecektir :)
Elinizden geliyorsa el emeği bir şeyler yapabilirsiniz. Sevgilim bana ajanda yapmıştı mesela. Görenler bunu nerden aldınız çok kullanışlı diyor aşırı havalı hissediyorum. Ben beceremiyorum öyle şeyler. Doğum gününde pasta ve şarap almıştım başbaşa kutladık. Toplam 100 liraya kapatabilirsiniz minik bir kutlama ile.