- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
- Konu Sahibi fahri konsolos
-
ilk doğumumda çiçek miçek bir şey almadı.Bizim eve kamera koymuşlar :) aynı odun bende de var. Hatta dogum yaptım bir çiçek bile görmedim. Dogum günümde askimmm pasta alicakmiyiz sana derr. Sonra da para verir ne istiyorsan onu al ben şimdi alsam beğenmezsin der. Yalannnn niye begenmiyeyim sen dene derim de. Daha iyi iste ne istiyorsan onu al der. Hic yoktan iyidir unutsa cinayet sebebisukretcez naapcaz
aynen benim ki de sürpriz yapacak olursa hemen anlaşılır.eşim de yapar böyle odunluklar. ee ne alayım sana doğum gününde diye o da sorar. ilk evlilik yıl dönümümüzde de aynı şeyi yaşadık dışarda yemek yeyip günü kapattık.
eşim sevgiliyken arada bir sürpriz yapardı doğum günlerimde ama çok da belli ederyani bişeyler olduğu olacağı tahmin edilir kolayca.
amaan bu erkeklerin hepsi böyle galiba. azıcık düşünceden yoksunlar. bizim kadar ince düşünemiyorlar.
iyi ama bunu görev olarak görüyor bir nevi.aman beyaa :) en azından hediye alması gerektiğini düşünebiliyor. bence çok yüklenmemek lazım adamlara :))
oo hiç beklemiyorum boyle bir şey.bende sevgilimden bi odunluk bekliyordum ama beni şaşırtmıştıdoğum günümde görüşecektik evde bizimkilerle kutladığımı biliyordu bana pastandan getir beraber yeriz demişti ama benim ses moral heycan hepsi yok oldu o an sinirden hiç bişey kalmadı beni evden aldı herzaman gittiğimiz güzel bi mekana gittik. pastayı çıkar yiyelim dedi ayıp ya burda yemek dedim (gittiğimiz yer restoranttı)yok yok ayıp olmaz dedi orda sürtüştük biraz o esnada tabi ben neler saydırıyorum ona rezilmi edecen beni dedim mekanda dolu tabi tüm cadolozluğum üzerimde bian karşıda garson elinde pastayla koşarak geliyor belli olay çıkmadan pasta gelsin derdindeydi garson :) sevgilim masanın altından gülü çıkardı pastayı üfledim tabi müşterilerde alkış tutmaya başladı. ben adamdan odunluk beklerken öyle tatlı hoş bir süprizle karşılaştım
işte görev olarak görmese neye ihtiyacım oldugunu ben soylemeden anlasa yetecek :)canım aslında artniyetsiz alayımda bari ihtiyacı olan bişey alayım yada beğendiği bişey alayım boşuna almıyım demiştir
biz kadınlarada hiç bir türlü olmuyor
gece 12 olunca benimki de aynı şeyi soyler :)benim şapşiğimde hiiç sevmez kutlamaları ,, 12 yıldır böyle,değişmez huy,içinden gelmeden getrmeside beni mutlu etmeyecekti oyuzden ikimzde yıllardır o gun ne geldyse içimzden onu yapıyoruz doğum gunlerimde saat gece 12 olunca hemen gelir "neooo yaşlandın mı yineee " der deli deli güleriz
bana da sevimli geldiniz , odunluk görmeyın bunu , en guzeli içlerinden gelmesidir,o gün bişey gelmiyordur ama başka zaman illaki bi jest yapıyordur :) yapıyordur ya eminim dikkat edin :)çok sevsin herkes birbirni
çok takmıyorum zaten ben de, ama ben ona neler hazırlıyorum o boyle hediyeyi bile siparişle almak isteyince uyuz olmamak elde değilAhh canimmm benimkide oyle dogumgunumde benide goturuyor hediye almaya istedigini al diyor takma yani. Bunada sukur bazi kocalar dogumgunlerini unutuyor. Allah takcak baska bsy vermesin
çok takmıyorum zaten ben de, ama ben ona neler hazırlıyorum o boyle hediyeyi bile siparişlnereye k isteyince uyuzbilmiyorum ak elde değil
hahah aynısı ya.Aynen biz ozeniyoruz kocalarimiz boyle yapiyor. Bikere ilk evlilik yildonumuzde yemege goturcem seni demisti tamam dedim arabaya bindik gidiyoruz nereye gidiyoruz dedim bilmiyorumki sen soylemicenmi demisti ayyy hic unutmam ama guldurmustu beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?