doğum günü hediyesi ve eşimin herzaman ki odunluğu

İyiymiş. Geçen sene trafik kazası yaptım. Araba pert oldu. Kaskomuz yok. İkizlerim doğacak. Borç gırtakta.
Neyse kazadan bir hafta sonra doğum günüm. Bizim arabanın iki katı fiyata araba beğenmiş. Tutturmuş onu alalacağım. İki kelime ettim Hangi parayla dedim. Alma demedim.
Arabayı almadı. Doğum günü hediyesi olarak alacaktım dedi küstü doğum günümde hiç konuşmadık küs geçirdik

Oww odunluk gibi buralar..
Biz mi
İkimizinde hiç gün takıntımız yok
Sorun yok
Hediyeyi kim sevmez ama beklemem beklemez ..hih..huzurr

Ya hic anlamam hediye diye nakit verenleri..

Bu bence isin kolayina kacmaktir..

Nakit vermenin hediye vermekle uzaktan yakindan ilgisi yoktur bence..

Birde bu sekillde sana sunu alicam bunu alicam diye dillendirmeside cok anlamsiz. Hele fiyat belirterek.. ? Hediyenin miktari ne kadar verildiginin bir onemi yoktur..

Bence sadece erkeklere bağlamamak lazım bazı insanlarda yoktur böyle incelik mesela bende benim eşim çiçek de alıp gelir. Doğum günü vs. unutmaz.Kardeşlerimle organize olurlar muhakkak bisi yapar. Hem hediye alır hem pasta yaptırır. Ben onun gibi yapamıyorum nedense ona ama bu sene yapacağım artık
Şimdi onun doğum gününe 5gün var kara kara düşünüyorum ne yapsam diye biliyorum o da bekliyor ben yapacagim pastayı ama hediye bulamadım hala :)

Ohooooo o da bişey mi, biz evleneli bir sene olmadı. Güya eşim çok romantik... Öyledir de.. İlla bir gün olmasına gerek yok, hep hediye alır sürprizler yapar... Bana ilk evlilik yıl dönümümüz için ne alacaksın dedim hiç bi şey dedi Şaka gibi... O an şok oldum ama eşim biraz şakacıdır. Evlilik yıl dönümümüzde ayrı olacağız. Arkadaşımın düğünü için Ankaraya gitmem lazım. Bakalım ne yapacak beyefendi... Gerçekten böyle bişey yapar mı, kara kara düşünüyorum şu an Evlenmeden önce erkek kardeşim bu konularda çok hassas olduğumu söyleyip uyarmıştı onu. Aman enişte sakın doğum günü, yıl dönümünü falan unutma, bu cingan kan çıkarır demişti İnşallah unutmaz.

Bayanlar, erkeklerde bizim gibi ince düşünce mevcut değil ne yazıkki.
Kendi başlarına düşünemiyorlar. Diyosunuz ya önceden ağzımdan laf arasında çıkanları alır gelirdi diye hah işte erkek mantığı tam da böyle çalışıyor.Çünkü biz bişey söylemeden alıp getirdikleri hediyeler inanın saçma oluyor. Yani her getirdiğine razıyım yeter ki düşünsün modundaysanız bilemicem.
Nişanlım ilk zamanlarda sevgiliyken benden habersiz hediye alıyordu. Başkalarına sorarak alıyormuş aldığı hiçbir hediyeyi beğenmedim(tabi alıp getirdiği anda beğenmemezlik etmedim ama sonradan söyledim) Kendi düşünüp alıyor tamam ama beğenmeyeceğim bir şeye bi dünya para vermesine gerekte yok değil mi? Sonraları kolye almaya başladı kolyelerin hepsini beğenerek takarım. Ama şimdi çantaları çok sevdiğimi biliyor doğum günlerimde özellikle beni çantacıya götürür beğen alayım der bende mutlu olurum.
Sizde neleri sevdiğinizi bildirin. Mesela ayakkabı mı? Elbise mi? Çanta mı? Evde kendi kendine yaptığı uğraş mı? Aksesuar mı? Romantik ilginç şeyler mi? Oyuncak mı? Bir buket gül mü? Güzel bir restorantta akşam yemeği mi? Aile içi parti mi?
Adam neyi sevdiğinizi bilsin ona göre alsın
Son olarak pasta alacak mıyız sorusu evet öküzlüktür.

Ne güzel işte.. Bizim kine ben derim "X, bugün doğum günüm , git pasta al gel" diye.. Düşünün yani odunluğu..

En azından düşünüyor, strese giriyor ne alsam diye. Burda neler okuyoruz değil hediye almak, unutan var yahu.
Neye ihtiyacınız varsa söyleyin alsın gelsin demek istedim size.
Yazık ağzınızı arayıp duruyor.
Tabi ne kadarlık hediye istersin demesi şık olmamış ama öğrenmeye çalışıp başaramayan bir insanın son çırpınışları gibi geldi bana oda kızamadım.

Esim mumkunse bana hic hediye almasin. Insan kadin aksesuarlari,kiyafet,ayakkabi mevzusunda bu kadar mi zevksiz olur?
Nakit para iyiymis

Ay aşk olsun ya çok güldüm, çok hoşsunuz.allah saadetinizi arttırsın canım.
Bir bayana eşinden hediye olarak ütü olur mu yahu :-X böyle bişey yaşamam, yaşasaydım o ütüyle eşimi ütülerdim kesin.ayol o evin bir ihtiyacı, kişisel birşey değil ki!
Bi de fiyat belirlemiş(!) Herkes kesesine göre alır zaten de, böyle konuşması hiç olmamış.sana büyük iş düşüyor gülüm, konuşa konuşa olmadı kafasına vura vura düzeltecen artık eşini

hediye almayı beceremiyordur. bazıları beceremez cidden. benim eşimde zevkimi bir türlü tutturamaz. o yüzden genelde bir şey alır içine kart koydurur ben onu gider değiştiririm. bu bizim rutinimiz :) bin yıldır aynı parfümü kullanırım yanlış parfüm almışlığı var öyle söyleyim.. bir kere mavi far aldı bana ki benim gözlerim yeşil saçlarım kızıl takdir edersinizki mavi far hayatımda kullanmadım:) benim ne zaman mavi far kullandığımı gördün sorusuna ama mac ten aldım sen orayı seviyordun cevabını verdi :) hediye konusunda becerikli erkek varsada ben görmedim. o yüzden üzerinize laınmayın bence odunluk kromozomlarından kaynaklanıyor. o y kromozomu varya işte o, her şeyi nasıl bu kadar değiştirebiliyor daha bilim bunu çözemedi..

Bıkmadan usanmadan yazıyorum ; " erkekler böyle" demeyin Allah aşkına.
Siz kabullendikçe daha beter oluyorlar.
Bilsinlerki her erkek böyle değil ve artık bu erkekler terk edilmeye müsait bir hal aldılar. Daha iyileri var bilsinler.
...
Konu sahibi için demedim, genel yazıyorum. Bu yazılan muhabbet nasıl geçiyor, araları nasıl buradan çok belli olmuyor.
Diğer yönlerde gönül alan biriyse, çiçek almayı biliyorsa ya da eşini mutlu eden başka birşeyle geliyorsa elinde, kırmayan bir dili varsa, sevgi sözcüklerini kullanmayı biliyorsa, özel günlerde belkide kasılıyorsa olabilir belki bir nevi.

Esim bi hediye almis kizlar, kirkyilin basinda bi surpriz yapickti galiba ama aniden yanina inince arabanin arka koltugunda paketler gordum ne diye sordum bakmaaa dedi.
Niye geldin ki diyor. Yarin gorecegiz bakalim ne almis umarim surpriz hediye istedigime pisman olmam

Benim odunumda bundan yıllar evvel doğumgünümde bi Kafe'de buluşduk,biraz oturduktan sonra garson iki katlı bi pasta getirdi Yuhh dedim iki kişiyemi bu pasta Aldığı hediyeyi söylesemmi bilemedim

Benim odunumda bundan yıllar evvel doğumgünümde bi Kafe'de buluşduk,biraz oturduktan sonra garson iki katlı bi pasta getirdi Yuhh dedim iki kişiyemi bu pasta Aldığı hediyeyi söylesemmi bilemedim
Ne aldi kiz pastadan dansoz mu cikti yoksaa

Bulasik makinesi bozulmustu, baktim yenisini ister misin dogum gunun geliyo dedi, gidip hediye olarak almasin diye dogumgunum gelmeden hemen siparis ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…