- Konu Sahibi fahri konsolos
-
Ohooooo o da bişey mi, biz evleneli bir sene olmadı. Güya eşim çok romantik... Öyledir de.. İlla bir gün olmasına gerek yok, hep hediye alır sürprizler yapar... Bana ilk evlilik yıl dönümümüz için ne alacaksın dedim hiç bi şey dediEşim sağolsun doğum günlerini evlilik yıldönümüzü falan unutmaz. lakin hediye işine gelince beni hiç şaşırtmıyor.
2 ay onceden başlıyor
-ne istersin doğum gününde?
-doğumgünün de yaklaştı.
-doğumgününde sana telefon alıyım mı? ütü alıyım mı şunu alıyım mı bunu alıyım mı?
-bu ay çok masraf olacak hem doğum günün hem doğuracaksın.
-doğum gününde 200 lirayı geçkin hediye mi istersin yoksa daha uygun mu?
bunlar bu doğumgünüm için soyledikleri. sebebi de şu;
daha once agzımdan laf arasında çıkmış bir şeyi hediye olarak getirdi hep.
bu sefer dikkat ettim hiç istediğim, hoşlandığım bir şeyden bahsetmedim. istedim ki kendi uğraşsın hediye alsın.
ama nerde bizim odunda o centilmenlik, sanki hediye değil zorunluluk gerektiren bir şey alıyor. 20 liralık hediye alsa da razıyım yeter ki zaman harcasın, içinden gelsin.
1 ay sonra doğum günün, 1 hafta kaldı, 3 gün kaldı. mubarek ben zaten biliyorum doğumgünüm ne zaman. bir gün de sürpriz kafasında olsan ne olur? bu kadar dillendirince ne hediyenin ne doğumgününün manası kalmıyor ki.
hala ne istediğimi soylemedim diye en sonunda açıkladı, nakit verecekmiş beyefendi.
odunlukta çığır açtı.
Ay aşk olsun ya çok güldüm, çok hoşsunuz.allah saadetinizi arttırsın canım.Eşim sağolsun doğum günlerini evlilik yıldönümüzü falan unutmaz. lakin hediye işine gelince beni hiç şaşırtmıyor.
2 ay onceden başlıyor
-ne istersin doğum gününde?
-doğumgünün de yaklaştı.
-doğumgününde sana telefon alıyım mı? ütü alıyım mı şunu alıyım mı bunu alıyım mı?
-bu ay çok masraf olacak hem doğum günün hem doğuracaksın.
-doğum gününde 200 lirayı geçkin hediye mi istersin yoksa daha uygun mu?
bunlar bu doğumgünüm için soyledikleri. sebebi de şu;
daha once agzımdan laf arasında çıkmış bir şeyi hediye olarak getirdi hep.
bu sefer dikkat ettim hiç istediğim, hoşlandığım bir şeyden bahsetmedim. istedim ki kendi uğraşsın hediye alsın.
ama nerde bizim odunda o centilmenlik, sanki hediye değil zorunluluk gerektiren bir şey alıyor. 20 liralık hediye alsa da razıyım yeter ki zaman harcasın, içinden gelsin.
1 ay sonra doğum günün, 1 hafta kaldı, 3 gün kaldı. mubarek ben zaten biliyorum doğumgünüm ne zaman. bir gün de sürpriz kafasında olsan ne olur? bu kadar dillendirince ne hediyenin ne doğumgününün manası kalmıyor ki.
hala ne istediğimi soylemedim diye en sonunda açıkladı, nakit verecekmiş beyefendi.
odunlukta çığır açtı.
hahah aynısı ya.
biz de arabaya bindik EEE nereye gidelim diyor.
adam bir araştır, rezervasyon yaptır falan.
Niye altin guzel ama tabi ceyrek cumhuriyet falan gibi bir seyse baskaEsim evlilik yıldönümünde altın takmıştı bana :) neyse ki soka girip Ankara havasına bağlamadım
Ne aldi kiz pastadan dansoz mu cikti yoksaaBenim odunumda bundan yıllar evvel doğumgünümde bi Kafe'de buluşduk,biraz oturduktan sonra garson iki katlı bi pasta getirdiYuhh dedim iki kişiyemi bu pasta Aldığı hediyeyi söylesemmi bilemedim
Bulasik makinesi bozulmustu, baktim yenisini ister misin dogum gunun geliyo dedi, gidip hediye olarak almasin diye dogumgunum gelmeden hemen siparis ettimAy aşk olsun ya çok güldüm, çok hoşsunuz.allah saadetinizi arttırsın canım.
Bir bayana eşinden hediye olarak ütü olur mu yahu :-X böyle bişey yaşamam, yaşasaydım o ütüyle eşimi ütülerdim kesin.ayol o evin bir ihtiyacı, kişisel birşey değil ki!
Bi de fiyat belirlemiş(!) Herkes kesesine göre alır zaten de, böyle konuşması hiç olmamış.sana büyük iş düşüyor gülüm, konuşa konuşa olmadı kafasına vura vura düzeltecen artık eşini
Yildonumumuzde aldigi saati ananmden yadigar saniyorlar.Esim mumkunse bana hic hediye almasin. Insan kadin aksesuarlari,kiyafet,ayakkabi mevzusunda bu kadar mi zevksiz olur?
Nakit para iyiymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?