- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
- Konu Sahibi fahri konsolos
-
bu beraber 7. doğum günüm olacak.. 3 doğumgünümde oyle yaptım. diğer 3ünde laf arasında soylediğim bir şeyi aldı.aman kızlar ne siz yorulun ne kocalar en baştan söyleyin doğum günüm yaklaştı şunu istiyorum diye ben öyle yapıyorum ona bıraksam belki bişey almaz.2 nisa doğum günümdü gene hatırlattım ama hediye istemediğimi söyledim doğum yaklaşıyo çok masraf olcak almak istersen doğumda alırsın diye mesaj gitti heralde istediğim yere o zaman daha büyük bişey alsın
ben olsam fazla fazla alırımbu beraber 7. doğum günüm olacak.. 3 doğumgünümde oyle yaptım. diğer 3ünde laf arasında soylediğim bir şeyi aldı.
bu sefer dedim kendi bulsun.
nakit verecekmiş
bu sefer de beklentiye girerim yapmaz falan hayal kırıklığına uğrarımYuh yani
Nakit vercekmiş çüş
Çok afedersin.
Bence kötü niyetinden değil ne yapacağını bilemiyor. Sen bi kurs ver bu adama. Gelecek 10 sene boyunca yapılması gereken sürprizleri anlat. Ama hangi sürprizi ne zaman yapacağına o karar versin. En azından sana da bu şekilde bir sürpriz olur.
ya onun tüm parası zaten benim elimin altında, yabancı değil ki, kimin parasını kime veriyoben olsam fazla fazla alırım
yapsalar tamam da yapmıyolar yapamıyolarya onun tüm parası zaten benim elimin altında, yabancı değil ki, kimin parasını kime veriyo
onemli olan düşünüp plan yapması.
Eşim sağolsun doğum günlerini evlilik yıldönümüzü falan unutmaz. lakin hediye işine gelince beni hiç şaşırtmıyor.
2 ay onceden başlıyor
-ne istersin doğum gününde?
-doğumgünün de yaklaştı.
-doğumgününde sana telefon alıyım mı? ütü alıyım mı şunu alıyım mı bunu alıyım mı?
-bu ay çok masraf olacak hem doğum günün hem doğuracaksın.
-doğum gününde 200 lirayı geçkin hediye mi istersin yoksa daha uygun mu?
bunlar bu doğumgünüm için soyledikleri. sebebi de şu;
daha once agzımdan laf arasında çıkmış bir şeyi hediye olarak getirdi hep.
bu sefer dikkat ettim hiç istediğim, hoşlandığım bir şeyden bahsetmedim. istedim ki kendi uğraşsın hediye alsın.
ama nerde bizim odunda o centilmenlik, sanki hediye değil zorunluluk gerektiren bir şey alıyor. 20 liralık hediye alsa da razıyım yeter ki zaman harcasın, içinden gelsin.
1 ay sonra doğum günün, 1 hafta kaldı, 3 gün kaldı. mubarek ben zaten biliyorum doğumgünüm ne zaman. bir gün de sürpriz kafasında olsan ne olur? bu kadar dillendirince ne hediyenin ne doğumgününün manası kalmıyor ki.
hala ne istediğimi soylemedim diye en sonunda açıkladı, nakit verecekmiş beyefendi.
odunlukta çığır açtı.
ilk doğumumda çiçek miçek bir şey almadı.
soyleyince de niye çiçek getir demedin diyor. sanki bakkaldan gelirken yumurta
getir der gibi çiçek getir demek lazım
bu sefer ki doğumum için açık açık
soyledim ne istediğimi. yoksa yine bir
nakit vakası olacaktı
Sorun hediye degil. Dogumgunune hediye alinmasi gereken bir gorev gibi bakmasi.Iyiden bende bunu esime yaparim. Yani bende sorarim nasil bir hediye istedigini. Yani netice kafanda olan seyleri görmüyorlar, üzülme riskin var,.... Sonuçta adam senin laf arasinda söyledigin seyi duyup, dinlemesi ve bunu almasi güzel birsey degil mi? Yada en azindan dogum gününde ne alacagini dert etmesi güzel birsey degil mi?
Hayat sonuçta dizi degil ki. Yani nereden düsünsün sürpriz felan? Ki zaten hediyenin en güzeli kulanisli olani degil mi? Senin istedigini bildigi olani?
Sorun hediye degil. Dogumgunune hediye alinmasi gereken bir gorev gibi bakmasi.
Isterse hediye almasin ama guzel gecirecek plan fln yapsin.
Ama esim hep olayin maddi yonunu dusunuyor.
Bende genelde hediye seçemediğim için eşinize hak verdim.tamam ben bişi seçerim ama beğenmiş gibi yapmasındansa gerçekten beğendiği bir şeyi alalım isterim.sizin için de eğer hediyeyi beğenirseniz düşünmüş almış diye sevinirsiniz ama beğenmediğiniz bir şey alındığında da insan napacağını bilmiyor.geçen burda okudum bir Arkadaşı Kocası saat almış Pahalı da bi saat kız da beğenmiş ama Kayış silikon değiştirsem ayıp olur mu diye dert yanıyordu..siz ona hediye alırken nasılsınız her defasında hediye bulabiliyor musunuzEşim sağolsun doğum günlerini evlilik yıldönümüzü falan unutmaz. lakin hediye işine gelince beni hiç şaşırtmıyor.
2 ay onceden başlıyor
-ne istersin doğum gününde?
-doğumgünün de yaklaştı.
-doğumgününde sana telefon alıyım mı? ütü alıyım mı şunu alıyım mı bunu alıyım mı?
-bu ay çok masraf olacak hem doğum günün hem doğuracaksın.
-doğum gününde 200 lirayı geçkin hediye mi istersin yoksa daha uygun mu?
bunlar bu doğumgünüm için soyledikleri. sebebi de şu;
daha once agzımdan laf arasında çıkmış bir şeyi hediye olarak getirdi hep.
bu sefer dikkat ettim hiç istediğim, hoşlandığım bir şeyden bahsetmedim. istedim ki kendi uğraşsın hediye alsın.
ama nerde bizim odunda o centilmenlik, sanki hediye değil zorunluluk gerektiren bir şey alıyor. 20 liralık hediye alsa da razıyım yeter ki zaman harcasın, içinden gelsin.
1 ay sonra doğum günün, 1 hafta kaldı, 3 gün kaldı. mubarek ben zaten biliyorum doğumgünüm ne zaman. bir gün de sürpriz kafasında olsan ne olur? bu kadar dillendirince ne hediyenin ne doğumgününün manası kalmıyor ki.
hala ne istediğimi soylemedim diye en sonunda açıkladı, nakit verecekmiş beyefendi.
odunlukta çığır açtı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?