doğum günü hediyesi ve eşimin herzaman ki odunluğu

herhalde bu romantik diziler bozuyor bizi
mumlar göl kenarında hazırlanmış gece pikniği falan.
hayallerde kaldı

bu beraber 7. doğum günüm olacak.. 3 doğumgünümde oyle yaptım. diğer 3ünde laf arasında soylediğim bir şeyi aldı.
bu sefer dedim kendi bulsun.
nakit verecekmiş

Yuh yani
Nakit vercekmiş çüş
Çok afedersin.
Bence kötü niyetinden değil ne yapacağını bilemiyor. Sen bi kurs ver bu adama. Gelecek 10 sene boyunca yapılması gereken sürprizleri anlat. Ama hangi sürprizi ne zaman yapacağına o karar versin. En azından sana da bu şekilde bir sürpriz olur.

bu sefer de beklentiye girerim yapmaz falan hayal kırıklığına uğrarım
ya aslında hediye onemli değil bence. bir gümüş küpe bile yeter.
onemli olan plan yapması.
mesela ben ona yamaç paraşütü yaptırdım,
romantik bir otele götürdüm
pasta yapıp bütün evi balonlarla da doldurdum
ama onun yaptığı bir sipariş hediye, dışarda son anda karar verilmiş bir yemek.

ne güldüm ya nakit verecekmiş ilahi

Benimki de bana zarf içinde para verdi
Tabi tartıştık bunun üzerinee
Kaç kere dedim sizin gibi istersen corap al ama bir şey al diye
Zaman harca beynini yor biraz diyee
Bunun üzerine sevgiller günü geldi yine aynı şeyi yaptı beni mağazaya sokmaya çalısıyor bir şey beğeneyim de alsın diyee
Anlamadım ki adam evlendikten sonra boyle oldu
Evlenmeden neler alıyordu oysaki
Bendeki sonuç özel günleri artık kutlamama kararı aldımm
Beklenti içine girmemek en iyisi

Benim eşim de bir defa 10 senedir hem doğum günü, hem sevgililer günü hem de yıl dönümümüzde hediye alıyorum artık alacak bir şey bulamıyorum sana para verim beğendiğini al demişti
Ben tepki göstermedim en azından hatırlıyor o yetiyor bana.
Beklenti ne kadar az olursa hayal kırıklığı da o kadar az oluyor.

Benimkinin birde pazarlığı var evlere şenlik durup dururken birsey isteyeyim alır bak aldın dogum gunünde falan birsey isteme der. Hepsi aynı bunlarinnn
Ha birde oyle özel günde çiçek almaz ama evim çiçek bahçesi gibi düğün salonumuz var her düğün sonrası çelenk ten koparır getirir ha para verse o kadar sevinmem ama insan özel günde de istiyor yaw.
Ay birsey daha soylicem yine mı nick I'ni değiştirdin yetişemiyorum ya değiştirme

Bi odunda bende var.
Doğum günümde arkadaşımı götürüp bana kıyafet seçtirmiş. Niye başkasının beğendiğini aldın diyorum. Ben nasıl kıyafet seçiyim diyo. E be adam dünyada hediye mi bitti kıyafet şart mı? Sevdiğim çikolatadan bi kutu dolusu alıp koysan önüne daha mutlu olurdum dedim. Şaşırıyo bide ciddi misin diye.
Bakalım bu doğum gününde napıcak.

Iyiden bende bunu esime yaparim. Yani bende sorarim nasil bir hediye istedigini. Yani netice kafanda olan seyleri görmüyorlar, üzülme riskin var,.... Sonuçta adam senin laf arasinda söyledigin seyi duyup, dinlemesi ve bunu almasi güzel birsey degil mi? Yada en azindan dogum gününde ne alacagini dert etmesi güzel birsey degil mi?

Hayat sonuçta dizi degil ki. Yani nereden düsünsün sürpriz felan? Ki zaten hediyenin en güzeli kulanisli olani degil mi? Senin istedigini bildigi olani?

Sorun hediye degil. Dogumgunune hediye alinmasi gereken bir gorev gibi bakmasi.
Isterse hediye almasin ama guzel gecirecek plan fln yapsin.
Ama esim hep olayin maddi yonunu dusunuyor.

ben de verdiği hediyelerden pek hoşlanmadığımdan uykusunda konuşan eşime gece istediklerimi bir bir anlattım. sabah olduğunda harfi harfine yaptı. içinden gelmiş gibi. üstelik benim söylediğimi de hatırlamıyordu

Sizinkiler yine iyi kızlar, eşimin çalıştığı fabrika her yılbaşında ,küçük ev eşyası verir benim aşkımda eve getirdiğinde al aşkım sana hediyem doğum gününde evlilik yıldönümümüzde hediye isteme der ama avm de falan gezerken benim hoşuma giden şeyi alır almamazlık yapmaz, eşimin beğendiklerini ben beğenmediğim için daha tek başına bişey alıp gelmedi

Sorun hediye degil. Dogumgunune hediye alinmasi gereken bir gorev gibi bakmasi.
Isterse hediye almasin ama guzel gecirecek plan fln yapsin.
Ama esim hep olayin maddi yonunu dusunuyor.

Ne demek görev olarak görüyor? Yani sonuçta seni mutlu etmek adina evet görevidir yasgününde hediye almak. Ve sen begenmiyecen diye korkup bare sana sorarak hediye almak istiyor. Sonuçta herkes plan, sürpriz yapamiyor. Dedigim gibi, ben bile bunu yapamiyorum, ben yaratici bir insan degilim. Ondan dolayi bende esime sorarim acaba ne istiyor diye, yada en azindan ima ederim "bu sene gerçekten ne alacagimi bilmiyorum" diye.

Ve esin senin konustuklarina bakarak hediye aliyor. Bunun neresi yalnis gerçekten anlayamiyorum. Yani demek ki adam seni dinliyor, söylediklerini dikkate aliyor.

benimde eşim sürpriz yapar ben beceremem. nasıl olcak bilmiyorum. 23 nisan doğum günü bu defa başarıcam inş :)

Bende genelde hediye seçemediğim için eşinize hak verdim.tamam ben bişi seçerim ama beğenmiş gibi yapmasındansa gerçekten beğendiği bir şeyi alalım isterim.sizin için de eğer hediyeyi beğenirseniz düşünmüş almış diye sevinirsiniz ama beğenmediğiniz bir şey alındığında da insan napacağını bilmiyor.geçen burda okudum bir Arkadaşı Kocası saat almış Pahalı da bi saat kız da beğenmiş ama Kayış silikon değiştirsem ayıp olur mu diye dert yanıyordu..siz ona hediye alırken nasılsınız her defasında hediye bulabiliyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…