Adam haklı. Sizin gitmeniz gerekiyordu. Yarım saatlik yola siz gitmemissiniz ama onları çağırmışsınız ayağa çağırır gibi. Benim de doğum günüm olsa. Annem ziyarete gelmiş olsa. Karsimdakinin gelmesini beklerim. En azından o anneye biraz saygı göstermek lazım. Kaldı ki bence o kadina da yarim saat yol çok gelmemiştir. Benim gibi düşünmüştür.merhaba kızlar, erkek arkadaşımla yarım saatlik mesafede farklı şehirlerde yaşıyoruz. Annesi de farklı ve uzak bir şehirde yaşıyor ve tatil için oğlunun yanına geldi 10 günlüğüne. Cumartesi günü erkek arkadaşımın doğum günüydü, annesi de orda tabi. Akşam yemeğe çıkarız dedi, ben onları kendi yaşadığım yere çağırdım, hem ben de gelirim dedim tamam dedi, fakat ailesi ile konuşmuş ve ananesine yarım saatlik yol uzak geldiği için gelmediler, orada bir yere gittiler, ben yarın gelirim yarın görüşürüz biz dedi tamam dedim. Ve dün sabah aradığında, annesi ve teyzesi ile gezmek için istanbula gideceğini ve yine gelemeyeceğini söyledi, bende sesim bozuk bir şekilde, kısmet olursa gelirsin iyi gezmeler size dedim, o anladı tabi ve hemen ne bu trip şimdi manyak mısın sen, kadın yılda bir defa geliyor ne yapayım yani, sen beni çok görmek istiyorsan dün buraya gelirdin, zaten gelmemeni evdekiler de tuhaf karşıladı fln dedi. Ben de çok kızdım, ben sizi buraya davet ettim gelmediniz, yarım saatlik yolun uzak gelmesini de ben tuhaf karşıladım, sende benim için son sıralardasın bundan sonra fln dedim tartıştık ve konuşmadık dün sabahtan beri. Bu arada o 38 ben 33 yaşındayım 2 yıldır beraberiz, evlilik teklif etti, bu yaz birşeyler yapmayı düşünüyoruz nişan yada evlilik fln.
Normalde çok güvendiğim, aldatması , gezmesi tozması,alkolü olmayan bir insan, o yönden güvenim tam yani fakat biraz aksi ve en ufak bir tribi nazı kaprisi bile çekemiyor, hemen kızmaya başlıyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum?
haklısın tabi ama kendisi bana, ananeme yol uzun geldi , onu evde bırakıp gelmek de istemiyoruz şimdi, biz burda bir yerde yemeğe çıkalım, ben yarın gelirim oraya seninle biz yarın görüşürüz derken çok iyi bir şekilde dedi, hatta daha sonra da gayet iyi konuştuk, ertesi gün de İstanbul meselesi çıkınca benim sesim bozulunca hemen kızdı. Ben tabiki doğum günü akşamı oraya gidebilirdim, bana biz gelemiyoruz istersen sen gel deseydi , demediği için o da ben de çekindim, annesi fln var diye.Dogum gunu olan o, uzaktan annesi, anneannesi gelen o... Siz yarim saatlik yolu erkek arkadasiniz icin gelmeyip, dogum gununu kutlamayip, bulundugunuz yere cagiriyorsunuz. Yok burasi daha guzel filan hikaye yani, ne önemi var?
Bence onun bozulması lazımken, sizin triplere girmeniz gayet sinir bozucu, bu şekilde davranıp sonrada ama soyle diyebilirdi, boyle ifade edebilirdi diyorsunuz birde.
Doğum günümde yarım saatlik yolu gelmeyen insanı bende son sıralara koyardım.
haklısın tabi ama kendisi bana, ananeme yol uzun geldi , onu evde bırakıp gelmek de istemiyoruz şimdi, biz burda bir yerde yemeğe çıkalım, ben yarın gelirim oraya seninle biz yarın görüşürüz derken çok iyi bir şekilde dedi, hatta daha sonra da gayet iyi konuştuk, ertesi gün de İstanbul meselesi çıkınca benim sesim bozulunca hemen kızdı. Ben tabiki doğum günü akşamı oraya gidebilirdim, bana biz gelemiyoruz istersen sen gel deseydi , demediği için o da ben de çekindim, annesi fln var diye.
hatalı sizsiniz yine de kusura bakmayınkızlar ayağa çağırmak olarak değilde, burada hem daha güzel yerler var hem ben de gelebilirim yanınıza demiştim, birlikte olmak istedim tabiki. Aslına bakarsanız tabiki annesi kısa süre burda ve birlikte olmak ister doğru ama söyleyiş şekli var bunun, kusura bakma canım, annemler istanbula gitmek istedi hayır diyemedim biliyorum bekliyodun telafi edicem demek var bi de bozulunca manyak mısın demek var. yaşı özellikle belirttim zaten küçük sanacağınızı tahmin ettim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?