dogum günü mesaji

mycherie

Bilsen uzaklarda kimler agliyor . . .
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2015
1.117
9.328
208
selam kizlar,

Benim eski konulardanda bildiginiz gibi dort aydir nisanlimla ve ailesiyle gorusmuyoruz. onlarin aldiklari bizde bizimde onlara aldiklarimiz (bohça tarzinda seyler) hâlâ iade edilmedi.
neyse ben soruma geliyim simdi. gorumce var benim 17 yasinda 18e girecek bu ayin besinde. sizce dogum günü mesaji atmaliyimiyim.
ama bi açiklamasinida yapmak isterim. biz nisanlimla sevgiliyken vede nisanli oldugumuz zamanda bana hic konusmadi. ne zamanki abisiyle konusmaya basladigimi duydu irtibatini kesti benimle. ondan once bana hergun yazardi abla nasilsin iyimisin diye falan.
napmam gerek sizce

Gerek yok gibi geldi bana.

Bence de atma. Niye atmak istiyorsun ki zaten ayrılmış gibisiniz kızda senle konuşulmuyor muş. Karlı taraftan yanlış anlaşılabilir. Onlarla iletişime geçmeye çalışıyormuşsun gibi.

Sebebi neydi ki ? 4 aydır gorusmuyormussunuz hortlak gibi doğum günün kutlu olsun diyerek karşılarına çıkmanın anlamı ne olabilir yani ? Doğduysa doğmuş. İlgilenmeyin bile.

Ne gerek var ya belli ki üzmüşler sizi . . Bir de mesaj mı atacaksınız . Bırakın böyle insanları daha fazla şişirmeyin ya . .

Kendini hatırlatmak gibi bir gayen var sanırım.eskimiş nişanlının,karakteri otırmamış ergen kız kardeşine başka ne amaçla doğum günü mesajı atılır ki?

Belki evlensen cidden görümcen olsa atmazdın
Eski görümce adayın diye bi kendimi hatırlatayım diyo gibisin

Bohça ve diğer ıvır zıvır yollanmadı yani bizim nişan atılmadı kafasında düşünüyorsun şu an. Ama bitmesi için hediyelerin illa ki geri verilmesi gerekmiyor. Adamlar tenezzül eedip bitti bile dememişler. O adam nişanlınız değil ve o kız da görümceniz değil. Hiiiç bu da tekrar başlamak istiyor dedirtme kendine. Zira otomatik gel gel demiş gibi düşünülcek eğer öyle bi niyetleri yoksa bi de dedikodunu ettirceksin. Ne gerek var.
Hiç mesaj falan atayım deme. Merak etme barışmak isteyen adam senin mesaj atmana gerek kalmadan irtibat kurardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…