dogum günü mesaji

bu görümcelerin gelinlerden çektiği nedir abi ile yada kardeş ile evlenmeden önce basamak olarak kullanılırlar evlenincede onlardan cadısı yoktur

Yani ne gerek siz artık nişanlı falan değilsiniz, oda sizin görümceniz ddeğil..

O yuzden hiiç gerek yok. Kalitesinizi düşürmeyın bence ..

cok sagol ya aptal kafam ne zaman anlarsa artik ...
Anlıyosun da işine gelmiyo bence
Daha taze ve bi nişan atan senmişsin gibi karalar bağladığın için normal düşünemiyorsun
Biraz zaman geçsin gel bu konunu bi daha oku o zaman aradaki farkı anlarsın

Siz ayrılmısınız ki hala niye eski görümcenize ustelık mesaj atıyosunuz

4 ay olmuş çoktan bitmiş bu iş.şu saatten sonrada barışsanızda olmaz gibi geldi bana.bence mesaj atma.barışmak istiyor doğum gününü bahane ediyor derler

Senin iyiliğin için diyorum. Önce ki konunu biliyorum. O aileden uzak dur. Onlarda bu yolu tercih etmiş. Hiç bulaşma. Hatta neleri varsa iade et. nişanı sen attığın için senin yollamanı bekliyorlar belkide. İnan geleceğine yazık, anlattığına göre ne eski nişanlın ne ailesinde saygıdan eser yok.

Bişey gönderesin varsa onların sana aldığı bohçayı gönder

kabul edemiyorum iste aptal kafam bi turlu yeter bitti diyemiyor napiyim
Kabul etmek zorundassın bende nişan attım 2 ay oldu 2 ay boyunca aglamadım gece kalmadı dönse gelse pişmanım dese diye dua ettım durdum gecenlerde ablası benı yanlıslıkla aramıs, yanlıslıkla araması bıle benı mutlu ettıgı ıcın kendimden nefret ettım düşünsene yanlıslıkla arıyor ınsan kusura bakma yanlıslıkla aramadım demeye bıle tenezzul etmıyor o gun dank ettı hepsının numarasını eskı nisanlımında hepsını engelledım sıldım ona daır herseyi silip atım ınsallah kalbımden de silecem.

4 ay olmuş farkındasın değil mi? 120 gün...Bitmiş artık unut onu. Geri gelmeye kalkarsa da (ki hiç sanmıyorum), 4 aydır neredeydin, başkasını bulamadın da mı döndün, hadi sana güle güle de. U-N-U-T O-N-U.

peki kizlar mesaj atmayacagim. hepinizin dedikleri hakli ama ben kabullenemiyorum. devam edecegiz hersey eskisinden daha guzel olcak gibi oyle dusunuyorum durmadan. amacim asla gorumceden faydalanipta abisine yanasmak degil oyle biri degilimde olmamda. zaten oyle olsa bile ne ailesi ne kiz kardesi buna yanasmazlar cunku beni istemiyolar

Bu nasıl sabır sendeki

bilmiyorum bende. neyi bekledigimi neye sabrettigimi neyden umutlandigimi bilmiyorum. oglen evden ise giderken gordum onu bakmadim ama karsidan gelen arabanin icinde oldugunu farkettim uzaktan. goz goze gelmeyelim bana nasilda bakiyor hâlâ beni seviyor diye dusunmemesi icin yuzumu cevirmedim ondan tarafa. canim yaniyor onu gordukce. ellerim ayaklarim buz kesiyor dizlerimin bagi cozuluyor derlerya oyle oluyor onu her gordugumde... :'( :'(

Neden konusmayı denemiyorsunuz? Konusalım şu iş bir karara bağlansın artık deyin. Ya da konustunuz mu?

Neden konusmayı denemiyorsunuz? Konusalım şu iş bir karara bağlansın artık deyin. Ya da konustunuz mu?

tartismamizdan iki gun sonra cagirdim konustuk tartisma daha yeni oldugu için ikimizde barut gibiydik ve patladik birbirimize. sonra ben alttan almayi denedim bu kez ustume daha cok geldi. barismak istemiyorum ben dedi. beni sevmiyomusun dedim seviyorum yada sevmiyorum demiycem kivran dur dedi bana. biz yurtdisindayiz babaannesi turkiyedeydi o ben baristiririm onlari onlar daha cahiller olur boyle seyler bisey olmaz demis. galiba onun bizi baristirmasini falanbekliyorumda ondan duruyorum boyle yada bilmiyorum niye duruyosam

Durma artık. Yetişkin insanlarsınız. Ara ve artık konusmamız gerekiyor de. Ya bitsin ya da tatlıya bağlayalım bu belirsizlikle yasamaktan sıkıldım de. Bazı maçlar vardır 90 değil 900dk oynansa 0-0 bitecek gibidir, sizinki de öyle gorunuyor. Sonunda nişanlının baskasıyla sözlendiğini duyacaksın bu gidişle. 1 sene adım atmasa 1 sene bekleyecek misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…