Ben üşenmem her gün gelir konuna yazar sana anlatırımkabul edemiyorum iste aptal kafam bi turlu yeter bitti diyemiyor napiyim
Ben üşenmem her gün gelir konuna yazar sana anlatırım
bu görümcelerin gelinlerden çektiği nedirabi ile yada kardeş ile evlenmeden önce basamak olarak kullanılırlar evlenincede onlardan cadısı yoktur
eski nişanlınıza kendinizi hatırlatmak için görümceciğinizi kullanmayın diyorumne demek istiyosunuz simdi siz ???
Anlıyosun da işine gelmiyo bencecok sagol yaaptal kafam ne zaman anlarsa artik ...
Kabul etmek zorundassın bende nişan attım 2 ay oldu 2 ay boyunca aglamadım gece kalmadı dönse gelse pişmanım dese diye dua ettım durdum gecenlerde ablası benı yanlıslıkla aramıs, yanlıslıkla araması bıle benı mutlu ettıgı ıcın kendimden nefret ettım düşünsene yanlıslıkla arıyor ınsan kusura bakma yanlıslıkla aramadım demeye bıle tenezzul etmıyor o gun dank ettı hepsının numarasını eskı nisanlımında hepsını engelledım sıldım ona daır herseyi silip atım ınsallah kalbımden de silecem.kabul edemiyorum iste aptal kafam bi turlu yeter bitti diyemiyor napiyim
Bu nasıl sabır sendeki
bilmiyorum bende. neyi bekledigimi neye sabrettigimi neyden umutlandigimi bilmiyorum. oglen evden ise giderken gordum onu bakmadim ama karsidan gelen arabanin icinde oldugunu farkettim uzaktan. goz goze gelmeyelim bana nasilda bakiyor hâlâ beni seviyor diye dusunmemesi icin yuzumu cevirmedim ondan tarafa. canim yaniyor onu gordukce. ellerim ayaklarim buz kesiyor dizlerimin bagi cozuluyor derlerya oyle oluyor onu her gordugumde... :'( :'(
Neden konusmayı denemiyorsunuz? Konusalım şu iş bir karara bağlansın artık deyin. Ya da konustunuz mu?
tartismamizdan iki gun sonra cagirdim konustuk tartisma daha yeni oldugu için ikimizde barut gibiydik ve patladik birbirimize. sonra ben alttan almayi denedim bu kez ustume daha cok geldi. barismak istemiyorum ben dedi. beni sevmiyomusun dedim seviyorum yada sevmiyorum demiycem kivran dur dedi bana. biz yurtdisindayiz babaannesi turkiyedeydi o ben baristiririm onlari onlar daha cahiller olur boyle seyler bisey olmaz demis. galiba onun bizi baristirmasini falanbekliyorumda ondan duruyorum boyle yada bilmiyorum niye duruyosam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?