yok kizlar valla kendimi hatirlatmak gibi bi derdim yok asla. hepsinin cani cehenneme desem yine yazik olurda neyse... gorumce diye degilde normal biriymis gibi yani. nice yillara ayse mesela sadece bu gorumce falan yazmak degil amacim.
Derde gel
Kafan baya karismis senin..yok kizlar valla kendimi hatirlatmak gibi bi derdim yok asla. hepsinin cani cehenneme desem yine yazik olurda neyse... gorumce diye degilde normal biriymis gibi yani. nice yillara ayse mesela sadece bu gorumce falan yazmak degil amacim.
Yazman dogru olmaz ki. Yazsan bile cevap verir mi ? Ben olsam vermezdim.
Kafan baya karismis senin..
Sevmediginin insanin dogum gununu kutlamak olmaz. Hele ki nisan atilmis , bitmis gitmis.
Bana saçma geldiyok kizlar valla kendimi hatirlatmak gibi bi derdim yok asla. hepsinin cani cehenneme desem yine yazik olurda neyse... gorumce diye degilde normal biriymis gibi yani. nice yillara ayse mesela sadece bu gorumce falan yazmak degil amacim.
Mesaj atman = yanliskaristiki hemde nasil. dogruyu yanlisi bilemez durumdayim dort aydir
Mesaj atman = yanlis
Sessiz kalman = dogru
Onceden nerden taniyordunuz ki? Atma ya ne mesaji. Hic umurlarinda degilsiniz bellikiselam kizlar,
Benim eski konulardanda bildiginiz gibi dort aydir nisanlimla ve ailesiyle gorusmuyoruz. onlarin aldiklari bizde bizimde onlara aldiklarimiz (bohça tarzinda seyler) hâlâ iade edilmedi.
neyse ben soruma geliyim simdi. gorumce var benim 17 yasinda 18e girecek bu ayin besinde. sizce dogum günü mesaji atmaliyimiyim.
ama bi açiklamasinida yapmak isterim. biz nisanlimla sevgiliyken vede nisanli oldugumuz zamanda bana hic konusmadi. ne zamanki abisiyle konusmaya basladigimi duydu irtibatini kesti benimle. ondan once bana hergun yazardi abla nasilsin iyimisin diye falan.
napmam gerek sizce
Onceden nerden taniyordunuz ki? Atma ya ne mesaji. Hic umurlarinda degilsiniz belliki
Abisiyle ilişiğin kesilmişse ailesini tümden unutman lazımdı
Yani nişanı bırak bunca evli insan var ay görümcemin doğum gününü kutlasam demez, sende bir alemsin
Siz nişanlı değilsiniz ısrarla nişanlı diyorsun... Bunu kabul et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?