dogum günü mesaji

yok kizlar valla kendimi hatirlatmak gibi bi derdim yok asla. hepsinin cani cehenneme desem yine yazik olurda neyse... gorumce diye degilde normal biriymis gibi yani. nice yillara ayse mesela sadece bu gorumce falan yazmak degil amacim.

Aşırı gereksiz bir adım olur
4 aydır görüşmediğinize göre nişanlın artık eski nişanlın dolayısıyla o kızda görümcen değil herhangi bir bağınız yok yani
mesaj atarsanız eski nişanlınıza bir adım olarak algılanacaktır

tesekkur ederim kizlar :) oy birligiyle mesaj atmamaya karar verilmistir :) :)

yok kizlar valla kendimi hatirlatmak gibi bi derdim yok asla. hepsinin cani cehenneme desem yine yazik olurda neyse... gorumce diye degilde normal biriymis gibi yani. nice yillara ayse mesela sadece bu gorumce falan yazmak degil amacim.

Yazman dogru olmaz ki. Yazsan bile cevap verir mi ? Ben olsam vermezdim.

Kafan baya karismis senin..
Sevmediginin insanin dogum gununu kutlamak olmaz. Hele ki nisan atilmis , bitmis gitmis.

Bana saçma geldi
Bence onlara da saçma gelir, ailesine de söyler
Her sıradan insanın doğum gününü kutluyo musun bilmem ama bununkini es geç

Onceden nerden taniyordunuz ki? Atma ya ne mesaji. Hic umurlarinda degilsiniz belliki

Abisiyle ilişiğin kesilmişse ailesini tümden unutman lazımdı
Yani nişanı bırak bunca evli insan var ay görümcemin doğum gününü kutlasam demez, sende bir alemsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…