• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum günü meselesi

Hayattankopan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2019
304
869
103
28
Merhaba kızlar erkek arkadaşımın doğum gününe az kaldı İstanbulda bir akşam yemeği yiyebileceğimiz güzel mekan önerisi olan var mı manzaralı da olabilir biraz şık olsun istiyorum. Tavsiyeleriniz için teşekkürler şimdiden :)

Deraliye Terrace Sultanahmet var loş romantık istanbul havası olur :) hatta akşam yemeği yerine kahvaltıya kaçır terasta harika oluyor:)

Daha lüks mekanlar var ama bilemedim. Yemek zevki nedir ? Çin kültürü seviyosa değişik biryere de gidebilirsiniz:)

Deraliye Terrace Sultanahmet var loş romantık istanbul havası olur :) hatta akşam yemeği yerine kahvaltıya kaçır terasta harika oluyor:)

Daha lüks mekanlar var ama bilemedim. Yemek zevki nedir ? Çin kültürü seviyosa değişik biryere de gidebilirsiniz:)
Teşekkür ederim yorumunuz için:)

olden 1772, olden 1453 bunlar güzel deniz kenarı olsun derseniz lacivert restoran, yok galata kulesi manzaralı derseniz özellikle kuleyı goren masalar var fıruzende restoran hepside date mekanı :)

Back
X