Doğum günü.. Yardıım kızlarrr

beriyy

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2013
94
0
16
35
İstanbul
Sevdiceğimlee buluşacağıım ve doğum günü ayrıyıızdaa ona özeel bi kutu hazırlamak istiyorum düşündümde bu sayede aramızdaki buzlar eriiir yalnızz kutuya neler koyabilirim bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinicem :18:

Seni seviyorum çünkü ..ile başlayan kağıtlar hazırlayıp koyabilirsin

Hımm kupa ikinizin remi varsa onu bastırabilirsin kupanın üstüne anahtarlık,cüzdan ,parfüm ,bide bu ödüller varya yılın en iyi sevgilisi falan..aklıma gelenler bunlar :)

bugun mu dogum gunu? Sevgilinin hoslandigi seyleri en iyi sen bilirsin canim. Ama yardimci olmaya calisayim, kucuk bi defter al defterin sol sayfalarina ikinizin fotograflarindan yapistir sag taraflara da kisa kisa yazilar yaz, ama alinti degil senin cumlelerin olsun. Fotografla ilgili bi ani olabilir mesela. Bi de kucuk bi hediye koy, sigara iciyorsa cakmak olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yok daha 4 gün varr şimdiden özenle hazırlıyorumm . O küçük defteri düşündüm yalnız beraber çekildiğimiz fotoğraf yok

o zaman defteri mutlaka al. Abim de askere giderken kiz arkadasi ( simdi esi) ona bi defter vermisti orada ona yazmasi icin, gunluk gibi. Kendi de burda yaziyodu izinlere geldiklerinde degisiyolardi defterleri okumak icin. Sen de ilk 5-10 sayfasina dedigimi yap kalan sayfalari da yazmasi icin ona biraktigini yaz senin yazdigin kismin son sayfasina. Ama ajanda gibi sade bi sey al malum askere gidiyo:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hımm kupa ikinizin remi varsa onu bastırabilirsin kupanın üstüne anahtarlık,cüzdan ,parfüm ,bide bu ödüller varya yılın en iyi sevgilisi falan..aklıma gelenler bunlar :)

Keşke ikimizin resmi olabilseydi yok işte çekmek nasip olmadı ayrılıkda araya girdi herşey karıştı iştee kendi şehrine dönünce beni hatırlasın istiyorum askerdeyken bile aklında olayım istiyorum öyle bir şey lazım

Aaa o zaman ayrııı bir defterr daha tutayııım çook iyiiii bii fikiiir teşekkürleeer

Bence ne yap biliyor musun ona çok güzel bir mektup yaz..hem yanında götürebilir hemde okudukça mutlu olur ..öyle şeyler yazki okudukça ona güç versin mutlu etsin

Yok daha 4 gün varr şimdiden özenle hazırlıyorumm . O küçük defteri düşündüm yalnız beraber çekildiğimiz fotoğraf yok

o zman senin guzel bi tane fotografini koy arasina. Malum askerde tel fian yasak. Bi de parfumunu sik ustune defterin:) bunlar cok arabesk seyler ama erkeklerin hosuna gidiyo. Bizim hatun giydigi tshirtleri filan yolluyodu. adam resmen askerde daha cok baglanmisti

Kullandığım parfümüde koysam mıı acabaaa :)) bi de bebek patiğii düşünüyorum gelecektekii oğlumuz ya da kızımızın patiğii gibiisinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…