hımm bence ikna edebilirsin bak mektup çok etkili olur kendini ve duygularını ifade eden güzel bir mektup yaz ne varsa içinde yaz gitsin inşallah hayırlısıysa kabul eder canım
İnşallahh beklemiceğimiii düşünüyor bir dee... Son 5 gün herşeyy istediğim gibii gider: o kutu etkili olabilir miiii :18:
Yazı-mektup ve resmin mutlaka olmalııı. Onun dışında gerisi sana kalmış küçük bir hediye hoş olur.Ben sezen aksu hayranıyım baya baya hayranıyım.Sevgilim bana sezen aksunun tüm şarkı sözlerinin albüm el yazmasını vermişti.
Bir de cezmi ersöz'ün kalplerinde aşk işareti ile doğarlar kimileri diye bir yazı vermişti çok önceden çıkmıyorduk o zamanlar ama çok etkilenmiştim.
Mektuba da istediğin şekilde başla.İnşallah Allah gönlüne göre verir
Eğer askerde bile seni hatırlamasını istiyorsan küçük şeyler almak zorundasın ve seni unutmaması gerekiyor bence atkı harika fikir kışın gidecekseonun dışında resimli fikirde harika idi bence onu da şöyle yapabilirsin senin ve onun resimlerini çıkar hiç unutamadığın bir konuşmayı yaz hem böylelikle o günleri de hatırlatmış olursun bir de araya ayrılık girdiyse o günlerin ne kadar kötü olduğunu anlatan bir şey bulmalısın bence
15 şubatta asker kısmetse .. Bunu düşüneceğiim 5 gün sonra heyecandan ölüp gitmetseem iyiiiidiir:18:
yeni üye olduğum için özel mesaj atamıyorum ama bence sakin olmalısın evet aranızda bir buz dağı var ama sen doğal ol nasıl içinden geliyorsa onu yap ilk onun tavrına göre yol çizersin sakın ay şunu diyim yapayım deme istediğin tepkiler gelmezse sen üzülürsün:
Dayanamam sana ben de çok heyecan yaparım evet yerine hayır bile çıkar ağzımdan o durumda onun göğsüne yattığını düşün en huzurlu yer ve öyle konuşEveet farkettim zateen :)) öyle davranmalıyım eveeet ben konuştukça batıyorum zaten :44: şimdiden ne giyeceğimi düşünüyorum
Dayanamam sana ben de çok heyecan yaparım evet yerine hayır bile çıkar ağzımdan o durumda onun göğsüne yattığını düşün en huzurlu yer ve öyle konuşşık bir kazak ile kotu kombin yapablisin çünkü hem şık olmalı hemde gösterişten uzak olmalı yanlış mıyım
ben mektup yazıp göndermiştim mektuba da saç telimi yapıştırmıştım bir de öpücük yapmıştımbunun dışında senin bi t shirtün gibi bişeyini de koyabilirsin kutuya parfümünden sıkıp ya da küçük kalpli çikolatalar yaptırıp koyabilirsin
eğer bu kadar utangaçsan kesinlik sakin bir yer olmalı yaşadığın yerde piknik alanı varsa olabilir ve hoş bir süpriz de yapabilrsinNormalde hiç bir şekildee bu kadar özen göstermem kendime konu o olunca gözüm ondan başkasını görmüyor çünkü sadece ona güzel görünmek istiyorumCafede bulusunca elini bile tutamıyorum utanıyorum o derece sunu bunu istiyorumda diyemiyorum hani böyle sessiz sakin bi yer olsaa içimden gelenleri rahatlıkla söyleyebilirim diye düşünüyorum çok da çekingenim ya
eğer bu kadar utangaçsan kesinlik sakin bir yer olmalı yaşadığın yerde piknik alanı varsa olabilir ve hoş bir süpriz de yapabilrsin
demenin türlü yolları var ilk aklıma gelen mesela notBen aslında küçük bir pasta almayıda düşünmüştüm :)) ama nasıııl diyeceğim kiii tüm cesaretimi toplayııp kolundan tutup sahil tarafına götüreyim en iyiisi ben öyle cafe ortamlarında konusamıyorum bileee
demenin türlü yolları var ilk aklıma gelen mesela not
Tabiki de hemen düşünmeye başlıyorum akşama bir iki fikir gelirse hemen yazarımO türlü yolları paylasabilir misin benimleee
Tabiki de hemen düşünmeye başlıyorum akşama bir iki fikir gelirse hemen yazarım
Durumunuzu okudum biraz zor buldum ama okudum. Bence bir şeyler yapmasın ve çok özel olmalı hemen düşünüyorum ben yazmayı seven biriyim bence sakin bir yer olsun. Evini biliyorsan bir sepet veya poşet içinde en sevdiği yemek veya tatlı olabilir çünkü erkeklerin kalbi miğdeden sözünün kanıtını gördüm. Yaz ona buraya gel. Zaten sözleşmişsiniz gelecektirBekliyoruuum stresteeeen yemeklere verdiim kendimii :
Durumunuzu okudum biraz zor buldum ama okudum. Bence bir şeyler yapmasın ve çok özel olmalı hemen düşünüyorum ben yazmayı seven biriyim bence sakin bir yer olsun. Evini biliyorsan bir sepet veya poşet içinde en sevdiği yemek veya tatlı olabilir çünkü erkeklerin kalbi miğdeden sözünün kanıtını gördüm. Yaz ona buraya gel. Zaten sözleşmişsiniz gelecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?