Dogum gunu

Night owl

Just Love!
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2011
8.090
12.152
498
35
Merhabalar,

Esimin dogum gunu var iki hafta sonra, ne hediye alacagima henuz karar veremesem de bulacagim bir seyler.

asil sorum; esime supriz bir dogum gunu partisi dusunuyorum ve arkadaslarini da toplayip bir meyhaneye gidecegiz buraya kadar net.
Fakat bir de iliskimizin basindan bu yana olan fotolari derleyip projeksiyonla yansitma gibi bir sey geldi aklima ama bunu nasil ayarlayip nerde nasil uygularim bilemedim. Kafamdaki fikirleri duzenleyecek bir onerisi olan ya da ayrica fikir sunabilecek kisilerden yorum istiyorum.

Bende eşime yaptım ama kimseyi seslemedim. İkimiz bas başaydik. Pastaya resmimizi bastırmıştım. Resimler falan çıkarıp asmıştım. Hediye de telefon almıştım.

Erkekler böyle şeylerden genelde hoşlanmazlar. Hoş,ben de ilişkimi insanların gözüne sokmayı sevmiyorum ama siz yapmak isterseniz Meyhanede büyük ekran tv gibi bişeyler vardır illa ki, flasha videoyu yükleyip tvye takarsanız halledersiniz inşallah vardır

ya o foto yansıtmayı insanlar izlemek isteyecek mi sanıyosunuz gerçekten, ben inanılmaz sıkılıyorum başkaları bana fotoğraf gösterdiğinde, ilgilenmiş gibi yapıyorum, bence saçma birşey o barkovizyon gösterisi gibi slaytlı mlaytlı şeyler.

meyhane fikri iyi, başka şeye gerek yok sanki.

Ocagin 11 evlendim hic tanimadigim bi sehire geldim ve esiminde 15ocakda dogum gunu vardi 4 gun sonra yapa bildgim sadece halasinin kizina pasta aldirdim hediyesini evlenmeden once almisdim gomlekle arasi ck iyi oldugu icin arman tihieriden gomlek aldim aksam gezmeye cikdi ve geldiginde hazirlamosdim ck sasirmisdi hatirlamicam sandi bide daha yeni geldim o sehire hc bi yer tanimiyorum saskin bakdi ve 1 haziran yani gecen ay basida benm dogum gunumdu umruna bile gelmedi ondan gecdim hc hatirlamadi bile oda birgun oncesinde eltim piknige gittik dpgum gunu kizi ellerinden dogum gunu pastani isteriz demisdi yapdim orda yedik ertesin gundu benm dogum gunum ama hc tinlamadi ve banada ondan sonra tinladiki bosuna yapmisim yapdimda noldu okadar yabanci oldgum uerde elimdn heldigi kadar ettim o hc bise yapmadi demek istedigim insallah siz yapinca kiymet bilirde sizin dogum gununuzude kutmar

korona aşısını nerde oldunuz? biz de gidip olalım bitmedi çünkü bizim buralarda , orda bitmiş sanırım.
arayın meyhaneyi sorun eğer projeksiyonları varsa yapabilirsiniz ama koca adama uygun bi hediye değil bence o kadar insana o fotoğrafları izletmek, kimsenin ilgisini de çekmez zaten, evde verin albüm yapıp daha doğru.

Salgın bitmemişken meyhaneye mi gideceksiniz?

Bir tek bize var zaten. Maşalaah herkes bi tatilde herkesin bir planı var. Ben aylardır öğrencilerimi göremedim bile

ben de diyorum corono tek bize diye. herkes fıldır fıldır geziyo. bizim butun akraba efradı geziyor birinde covid çıkmadı, şaşırıyorum. burak altındağ gibi de duşunmek istemiyorum ama ben evdeyim hala korkuyorum millete deli cesareti gelmiş.

Bir kadın var instada, 9 aylık bebeğiyle kaç gündür ege de, bodruma bozburuna gidiyor bir de instada paylaşıyor an ben an. Ben bi daha öğrencilerime kızmayacağım ne aileler var görmüş oldum bu pandemi sirecinde.

Bir tek bize var zaten. Maşalaah herkes bi tatilde herkesin bir planı var. Ben aylardır öğrencilerimi göremedim bile
Yok ben zaten anlayamıyorum. Ya biz salağız boş yere eve tıkıyoruz kendimizi ya da millet yürek yemiş. Ben de habire görüyorum Bodrum modrum kıyamet gibi.

Ama boşver salak olalım, ben canımı sokakta bulmadım. Zaten akciğer rahatsızlığım var bir kapsam tahtalı köyü boylarım herhalde.

Doğum günü kutlanacak sevgililer günü, evlilik teklifi ya da yıldönümü değil o yüzden ilişkinizi anlatan bir slayt gösterisinin anlamını çözemedim. Şahsi fikrim ilişkimi başkasıyla paylamak istemem, özel anlarımı herkesin izlemesi hoş değil.
Meyhane iyi fikir ama kutlama eşinizin sizin değil o yüzden ilişkiyi falan karıştırmayın bence, zevkine uyan anlamlı bir hediye ayarlayın

Meyhanenin organizasyonlar için projeksiyonu olabilir belki bilmiyorum arayıp sorabilirsiniz. yoksa da zorlamayın o kadar da süper fikir değil olmasa da olur gibi sanki ama eşiniz çok beğenecekse teknolojik alet satan esnaflardan falan belki kiralayabilirsiniz tamamen salladım öyle bi şey yapmıyor da olabilirler

herkes bana kızıyor abartma ne bu kadar korkuyosun diye, ölme korkusu değil ki bu sadece, ya sevdiklerime eşime dostuma aileme bulaşırsa benim yuzumden sevdiğim bir kişiyi kaybedersem korkusu daha çok.

Bence de bu kadar şımartmaya gerek yok konu sahibi bende sizin gibiydim,evleneli daha 1 buçuk ay filan olmuştu bilmediğim.sehir.sizin.gibi akrabalarının.ortamina yeni girmişim,kalpli pastalar,sevdiklerini ,ablasını, eniştesini,kuzeni,hanımını.vs eve doldurup kaç çeşit.yaptigimi inan hatırlamıyorum, iki gün hazırlık yaptım o yemekler için, aylar önce beğendiği parfümü hafızama kazımıştım onu bulup aldim,sonuç ney aldatildim,inanın değmiyor,o benimkinde ne yaptı,bi pasta aldı kesti,ikinciside de pasta.alacak.parasi olmadı., ablasigil kesmişti,şimdi donup bakıyorum,neden bu kadar şımartmisim, bence layık olana yapılmalı,ben konu denk gelince anlatmak istedim,hakedene yapılır, ama slayta bencede gerek yok,abartmayın .1 Hafta sonra dogumgnu ailesi hatırlayıp keserse bi pasta keser işte, o zaman aklına gelirim belki...

Slaytı hazırlayıp evde izleyin yada işteyken mail falan atın. Ama arkadaşlarıyla birlikteyken bence de çok gereksiz olur.
İlk zamanlar severdim böyle şeyleri de şimdi nasıl manasız geliyor, yaşlandım mı ne yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…