Doğum günüm ve yalnızlığım...

divankusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
2.045
2.382
133
30
Merhaba hanımlar bu gün benim doğum günüm 29 yaşıma giriyorum. Kendimi çok yalnız hissettiğim için buraya yazmak paylaşmak istedim.
Benim hiç arkadaşım yok. Çok sorguladım bu durumu. Neden kimseye kendimi sevdiremiyorum, neden insanlar benimle arkadaşlık kurmak istemiyorlar diye üzüldüğüm çok oldu. Sorgulamayı bıraktım.
Bu gün kendi kendime pasta ve kahve ısmarladım. Gel bir çay ısmarlayayım diyenim bile yok. Doğum günümde çok zoruma gitti. Sonra eve gelirken bira aldım kendime, gece içmek için. Evde annem babam var. Onlar da ne kadar yalnız olduğumun farkındalar da çaktırmıyorlar.
Sadece paylaşmak istedim bu durumumu. Benim gibi olan var mı merak ediyorum. Teşekkürler :)

Doğum gününüz kutlu olsun. Nice güzel günler, gerçek dostluklar, kalabalık sofralar, sağlıklı yıllar dilerim.

İyiki doğdun demeye geldim ben de. Aslında yalnız değilsiniz. Bakın aileniz var. Arkadaşlık olayı ise biraz sizin çabanız biraz da şans. Ben ilk göreve başladığım sene İstanbul'da yapayalnızdım. Çalıştığım yerdeki insanlar birbirlerine çok benzedikleri için çok iyi anlaştılar ben baya dışlandım. Sonra dedim ki onlar da kim? Tek başıma cayır cayır gezmeye başladım. İstanbul'un altını üstüne getirdim. Derken başkaları bana katılmak istedi ve sonra başka bir arkadaş grubuna dahil oldum. O tiplerin hepsi kurumdan tek tek gitti. Sonra ben iş değiştirdim ve çalıştığım yerde çok harika insanlarla tanıştım. Şu an yine İstanbul'da başka bir ilçe ve semtteyim fakat kurduğum arkadaşlıklar devam ediyor. Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama birçok ilde farklı farklı aktiviteler oluyor. Hiç yoksa bile online zibilyon tane kurs var. Katılın birine. Hem kendinizi geliştirirsiniz hem de birileri ile tanışırsınız. Kasmayın kendinizi.

Mutlu yıllar doğum günün kutlu olsun önce sen kendini sev ve bırak sana eşlik etmek isteyen yanında olsun , sahte dostluktansa yalnızlık iyidir

İyi kii doğdun,iyi kiii doğdun.
Doğum günün kutlu olsun ömrün güzel olsun,güzel insanlarla dolsun taşsın.
Başka sözüm yok.

Doğumgününüz kutlu olsun, dilerim tüm gönlünüzden geçenler yeni yaşınızda sizin olur. Ben de doğumgünümde yalnızdım. Arayanım bile olmadı. Ama olsun pastadaki bize düşen pay da buymuş.

Öncelikle mutlu yılların olsun
Nickin dahi uyumsuzkurt. Kendini neden böyle tanımlıyorsun ki ? Yani uyumsuz olduğun için arkadaş çevren olmadığını mı düşünüyorsun ?

doğum günün kutlu olsun.
kurt olsun insan olsun bir sürünün parçası olmayan biri için hayat olması beklenenden de zor. tek başınalığın bedeli ağır oluyorsa uyumsuz kurt olma konusunda israr etmemek lazım. bir yerden sürüldüysen ya da mevcut bir sürüye giremiyorsan istediğin zaman, biraz da gayretle, kendi sürünü oluşturabilirsin.

Bu konu hakkında arkadaşımla konuşmuştuk aslında genel olarak eskisi gibi kimse kimseyle çok yakın değil ya da çok az görüşüyorlar bunun birçok sebebi var tabi. Ama kendini suçlama bence sonuçta arkadaş olmak istiyorsun yanlışların bile olsa kimse kusursuz değil olabilir insanlar artık onların istediği olsun onlara göre yaşayalım istiyorlar. Ben alttan almayı bıraktığımdan beri arkadaş sayım azaldı mesela Eskiden ne yapsalar ne deseler ses çıkarmazdım ama aslında yanlışı ben yapıyormuşum. Benim doğum günüm facebook varken çok kutlanıyordu kapatalı kimse kutlamıyor annem bile kutlamadı en son çok şaşırmıştım Her ne kadar kutlamasakta tabi insan üzülüyor. Ama doğum günlerini önemsememeye çalış alışmak gerekecek. Yalnız çalışıyor musun bilmiyorum ama kursa falan git etkinliklere katıl bunların çok etkisi oluyor. Doğum günün kutlu olsun bu arada umarım ne olursa olsun her zaman sevdiklerinle birlikte olursun :)

Doğumgünün kutlu olsun sen kendini olduğun gibi seversen inan herkes seni olduğun gibi kabullenir arkadaşlıklarda olduğun gibi ol

Biraz uyumsuz olabilir misin acaba?
Şaka şaka.
Sağlıklı ve mutlu yıllar dilerim.
Sevdiğin ve sevildiğin insanların sayısı artsın

Nice yıllarrrr.
Şeyi merak ettim sonuç ne oldu ? Sorgulama sonucun?

Doğum günün kutlu olsun, ben de aynı yaştayım. Son birkaç senedir ben de epey yalnızlaştım. Açıkçası benim arkadaş edinme konusunda hiçbir girişimim yok pek isteğim de yok. Pandemi mandemi derken evden çalışmaya başladık, insan yüzü görmez oldum. Bayağı bi asosyal yaptı bu durum beni. Sağlığım yerinde, paramı kazanıyorum ama insan görmüyorum mesela. Hoş, insan delisi biri de değilim ama doğamız gereği sosyal varlıklarız az da olsa arıyoruz başka birilerinin varlığını. Son dönemde bir iki kişi var tanıştığım, arada buluşup bira falan içiyoruz dışarıda. Ama herkes de işinde gücünde yani. İlişki anlamında şansım yaver gitmiyor ben de buna takıldım son zamanlarda. Herkesin bi derdi var sonuç olarak :) bence hiç üzme kendini.

Önemli olan huzurlu ve sağlıklı yaşınız olsun..
Benimki gibi arkadaş çevreniz olsa bile isteye yalnız kalmak istersiniz Arkadaş seçmekte berbatım.. İlki ailecek görüştüğümüz arkadaş kocamla ilgili ne varsa saklamaya bayılan bir tipti, benim arkadaşım olamazsın deyip boş ol dedim. İkinci ise patronumla onun için kavga ettiğimde işten ayrıldım o nankör kişisi benim yerimi alıp devam etti ve bitti..
Şimdi böyle örnekler varken yoğurdu üflemiyorum, dondurucuya attım

Mutlu yillar öncellikle
Bende ülke degiştirdigim icin yalnizim kimsem yok eşim dişinda. Arkadaşlarimla hala görüşüyorum hatta sık sık gelip gidenler var bende zaten sık gidiyorum ama bazen sıkıldıgımda bi arkadaş ariyorum yakinimda. Evden calişiyorum malum pek kolay degil arkadaş edinmek, soyalleşmek icinde pandeminin bitmesini bekliyorum.
Ben tek başina cikmayida seviyorum bekarkende yapardim bunu dolaşip alişveriş biyerde kahve icmek mis gibi kafa dinlemek gibisi yok. Belki burdan birileriyle tanişirsiniz görüşürsünüz siz adim atmayi denedinizmi?

benim de dostum diyebileceğim bir insan yok. yapı olarak gıcık bir insanım. buna rağmen çok kolay arkadaş edinebilirim. sevimli ve güler yüzlü bir tipim var ve espritüel bir insanım. ancak nedense arkadaşlıklarım çok uzun sürmüyor.

çok yakın olduğum arkadaşlarım vardı yediğimiz içtiğimiz bir giden, küsüştük nedense ve hep benim aramamı beklediler. yani şöyle hep ben alttan aldım, hep ben aradım uğraştım çabaladım. ne zaman çabalamayı bıraksam ben kötü oldum, onları aramamakla suçlandım. e siz arayın kardeşim. bir defa beni aradınız mı yok. sevgilim oldu bana sevgilinle ne yaşıyorsan anlatmak zorundasın biz de gülüp eğlencez dediler. ilk başta saftım anlamadım ilk sevgilimdi bir şeyler söyledim ne de olsa benim dostlarımdılar. ama onlar naptı iğrençleşti. kendimden ve sevgilimden utandım. anlatmamaya başladım bu sefer de nazarımız değer diye anlatmıyorsun demi dediler.

onları tanıştırma yemeğine çıktım sevgilime saygısızlık yaptılar. yemeklerimizi içkilerimizi ısmarlamak zorundasın, bizi "fancy" mekana götür dediler. o arada sevgilimin evinde sıcak su boruları patlamış evi mahvolmuş bir de bunlarla muhatap oldu. işim var dedi kavga etmemek için kalktı gitti. yemekleri ben ödedim diye çocuğun arkasından bir de cimri dediler.

iş yerinde birçok sorun yaşıyorum şükret kapı gibi işin var dediler hiç yanımda olmadılar. bunlardan biri atanınca çok güzel bir hediye yolladım aramadı bile samimiyetsiz bir mesaj attı. altı defa aradım açmadı.

birlikte tatile gitmeyi istemiştim bana sen sevgilinle git vs dediler babam da çok izin verir ya. kendileri bastılar gittiler. bu son damla oldu. yetimdir, hastadır diye sürekli alttan aldım. ama bitti dedim her yerden sildim engelledim. 10 yılımı sildim.

şimdi mutluyum. evet arada boşluğa düşüyorum dostum yok ama sevgilimle nişanlandım ikimiz birbirimize yetiyoruz şükür. ben nişanlımla mutluyum yetiyoruz birbirimize. o benim en yakın dostum arkadaşım. iyi ki o var maşallah.

sonra ama şunu da fark ettim. artık tüm çiftler bizim gibi. kimsenin artık yakın bir dostu yok. instagramda takılan eğlenen büyük arkadaş gruplarına inanmıyorum asla. herkes birini buluyor evleniyor ve sosyallik ihtiyacını bu şekilde gideriyor artık.

Happy birthdaay Benim de 3 gün sonra doğum günüm. Totalde 11 yıldır ilişki içinde olduğum şahıs kişisiyle kavga ettik 2 gündür konuşmuyoruz aynı evin içinde köşekapmaca oynar gibi Karışık duygular içindeyim mesela aldığım büyük kararlar yanlış mıydı falan diye. Herkesin bir derdi var yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…