• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum günüm ve yalnızlığım...

Merhaba hanımlar bu gün benim doğum günüm 29 yaşıma giriyorum. Kendimi çok yalnız hissettiğim için buraya yazmak paylaşmak istedim.
Benim hiç arkadaşım yok. Çok sorguladım bu durumu. Neden kimseye kendimi sevdiremiyorum, neden insanlar benimle arkadaşlık kurmak istemiyorlar diye üzüldüğüm çok oldu. Sorgulamayı bıraktım.
Bu gün kendi kendime pasta ve kahve ısmarladım. Gel bir çay ısmarlayayım diyenim bile yok. Doğum günümde çok zoruma gitti. Sonra eve gelirken bira aldım kendime, gece içmek için. Evde annem babam var. Onlar da ne kadar yalnız olduğumun farkındalar da çaktırmıyorlar.
Sadece paylaşmak istedim bu durumumu. Benim gibi olan var mı merak ediyorum. Teşekkürler :)
Doğum gününüz kutlu olsun nice güzel mutlu yaşlara💙💙 Kendinizi asla üzmeyin yalnızsınız diye. Başka insanların canınızı sıkması daha büyük bir yıkım bırakabilir. Eminim sizi de sizin gibi biri arıyordur.🦋

Merhaba hanımlar bu gün benim doğum günüm 29 yaşıma giriyorum. Kendimi çok yalnız hissettiğim için buraya yazmak paylaşmak istedim.
Benim hiç arkadaşım yok. Çok sorguladım bu durumu. Neden kimseye kendimi sevdiremiyorum, neden insanlar benimle arkadaşlık kurmak istemiyorlar diye üzüldüğüm çok oldu. Sorgulamayı bıraktım.
Bu gün kendi kendime pasta ve kahve ısmarladım. Gel bir çay ısmarlayayım diyenim bile yok. Doğum günümde çok zoruma gitti. Sonra eve gelirken bira aldım kendime, gece içmek için. Evde annem babam var. Onlar da ne kadar yalnız olduğumun farkındalar da çaktırmıyorlar.
Sadece paylaşmak istedim bu durumumu. Benim gibi olan var mı merak ediyorum. Teşekkürler :)
Doğum günün kutlu olsun 😊 ben de 28 yaşindayım aynı dertten muzdaribim bi eşim var arkadaş olarak pek cevrem yok evden işe işten eve bi hayat. Çok can sıkıcı ama tek sende yok bu durum 😊

" evde annem babam var"

Ne kadar şanslısıniz. Evin kapısını tiklatinca, kapıyı açan bir anneniz var. En iyi arkadaş annelerdir aslinda. En azından benim icin öyleydi. Her yere birlikte giderdik, yerdik içerdik, gezerdik. En iyi arkadasimi kaybettim ben. Kimse yerini tutmuyor, kimse onun gibi anlamıyor beni.

Anneniz babanız hayatta, bence olmayanlardan çok, olanlarla mutlu olun. Arkadaş da edinirsiniz zamanla. Böyle bir ihtimaliniz her zaman var sonuçta.

Hiç üzme tatlı canını nice güzel senelerin olsun. Ailenle nice güzel yıllar dilerim :KK200:

İyi ki doğdun yarın da benim doğum günüm 😍
Ben insanlara kendimi sevdirmeye çalışmıyorum bazı arkadaşlarım var kimisi yakında kimisi uzakta onlarda çocukluk arkadaşı olduğu için bağ kopmadı. Günümüzdeki arkadaşlıklar bana çok yapay geliyor. İnsanlar sadece işlerini gördürene kadar arkadaş gibi davranıyor çıkarı bitince yüzüne bakmıyor ya da iki yüzlü davranıyorlar. Bence sahte arkadaşlıklar içinde yalnız olmak en güzeli. İnsan kendi kendine de yetebilir. Erkek arkadaşın yoksa bile hayatın yarın karşına kimi çıkaracağı belli olmaz. Birden hayatın daha güzel olabilir

Back
X