Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bana da deseler sana ne hediye alayım ben de kızarım
ya da şunu alıcam deyip de sonradan sonra alsam demek de komik
ya hiçbir şey demesin ya da gidip alsın
insanı hem heveslendirip hem yapmıyor
valla canım eşin bunu demeyi haketmiş bence:26: çok ayıp ya bu erkeklerin işine geliyo ozel gunleri es geçmek. sanki hep pahalı hediye bekliyoruz da biz. ben olsam çok kırılırdım ve evet bilezik al doğumda derdim madem oyle işte boyle
Ben olsam kırılmazdım, eşim 7 yıldır hiçbir özel günümüzü kaçırmaz, doğum günüm, anneler günü, evlilik yıldönümü vs.
Ama bana hiç ne alıyım vs. diye sormaz, hep süpriz yapar.
7 yıldır çiçeğimi mutlaka gönderir, ev kurumuş çiçeklerin boş vazoları ile dolu, 2-3 senedir sürekli söylüyorum artık bana çiçek alma diye.
Ama geçen hafta evlilik yıldönümümüzdü, baktım yine iş yerime çiçek geldi. (Alma diyincede kızıyor, bozuluyor) artık bu defa alma demedim de, Çiçek için çok teşekkür ederim ama çiçeğe çiçek alınır mı dedim? verdiği cevap "Birbirinize bakın diye aldım aşkım" oldu.
Erkeklerin düşünce sistemi çok değişik çalışıyor.
Biz maddiyattan çok düşünülsün, o gün özel geçsin istiyoruz ama
onlar çok duygu dışı, düz mantık düşünüyorlar.
Eşinizin en başından beri genel yapısı buymuş, o yüzden söylediklerine çok şaşırmamanız lazım.
Kırılmakta haklı olabilirsiniz ama bu tavırları en başından beri eşinizle açık açık konuşmamakta hata yapmışsınız bence.
Bu tavrının hoşunuza gitmediğini, eğer hediye almaya niyeti varsa süprz yapması gerektiğini, size sormamasını,
almak istemiyorsa da almaması gerektiğini ve yine size sormaması gerektiğini açık açık söyleyin.
Erkeklerle düşünce sistemlerimiz çok farklı, bazı şeyleri de düşünmelerini beklemekten çok direk söylemek en kestirme yol bence.
adam almak istemiş ama masraf çok olunca ertelemiş ve sneinle paylaşmı ne var bunda. benim eşim senelerdir ne istersen onu alayım hadi gel der istediğim birşeyi alır sonuçta. hamile olduğundan biraz alıngansın o kadar canını sıkma sakın bak ne güzel bebişnde seninle bu günlerin güzel geçirmek lazım...