doğum günümde öğrendim hamişim :) hem de 5 haftalık ...bilgilendirir misiniz?

mrb canım teşekkür ederim ben yaptım ama en son hani 2. linki ne yapacağım onu anlamadım üzerine tıklanmıyor kopyalayıp nereye yapıştıracağım anlamadım ..bu arada bugün bayramlaşamaya gittik saate bakar mısın ben uyumadım ve çok eğlenceliydi hala kızım gelmiş çok güldüm suan sol tarafımda sancı var ilk kez oldu bugün bulantım yoktu baya bişiler de yedim sanırım zorladım ( çok üzüldüm bir şey olur diye ama kanama falan yok Allahtan ...
dikkat etmedim bugün çok üzülüyorum

Cnm fotodaki sadece alti kirmiziyla cizilmis yeri kopyalayip kontrol panelinden profilimi duzenle kismindan cizelge kismina yapistiriyoruz.canim cok dikkat et, o geldi bu geldi diye salma kendini..2 canlisin sen...

evet kesinlikle doğru... dün akşam kanama oldu önceki gece sancı var demiştim ya apar topar doktoruma gittim ultrasonda baktık daha 5 gün önce minicik olan kese 10 cm olmuş şok oldum içinden bebeğimi de gördüm hatta kalp atışlarını dinledik çok güzeldi anlatamam :))) hap kullanıcam günde 3 kez 20 gün sonraya da randevum var arkadaşlar aman dikkat edin bol bol dinlenmemiz gerek bizim ciddiye almak gerek

çok geçmiş olsun canım, ama anladığım kadarıyla kanamanın olması önemli deilmiş herhalde..Verilmiş sadakan varmış...Dikkat et canım kendine..Senin ne kadarlıktı bebiş :)

evet ama hap verdi progestan günde 3 dedi çok iğrenç bir durum çünkü normalde de ben hap atamam folik asit bir de bunlar yandım ben ve öyle çok uyku yapıyorki uyukluyorum resmen ... 6 hafta 3 günlük canım benim bebiş seninki ne kadar oldu

Ben de kullaniyoru progestan ama gunde 1 defa...doktora gittigimde kanamam oldugunu fakat disa vurmadan icerde durdugunu soyledi.yine de tedbir iste..
Benim de 6 hafta bitti bugun 6+1 olcak inslh...

Ben de kullaniyoru progestan ama gunde 1 defa...doktora gittigimde kanamam oldugunu fakat disa vurmadan icerde durdugunu soyledi.yine de tedbir iste..
Benim de 6 hafta bitti bugun 6+1 olcak inslh...

canım ya bu progestan iğrenç bişi uyku yapıyor yan etkilerini okudum şok oldum depresyon bulanık görme vucutta kıllanma saç dökülmesi ağızda kuruluk baş dönmesi .....etkileri sende başladı mı inşallah az kullanırız şunu ya ben hiç sevmedim bu hapı

kızlaaaaaaaaaaaaar benim bulantı kusmalar arttı berbatım ya hicbir şey yıyıp içemıyorum ne varsa çıkarıyorummm

Merhaba kızlar
Bende 6 haftalık hamileyim ilk hamileligim en az sizler kadar heyecanlıyım. Biraz lekelenmem oldu bu yüzden 1 haftadır yatıyorum.

Kızlar merhaba bende hamileyim altı haftalık suan ama ilk bebeğimi kalp atışları olmadıgından kaybettim.p.tesi-salı doktora gıdıcem kalp atısı ıcın ya gene duyamamazsam.. içimde baya bı korku var..

canım bende uyku dışında hiçbir yan etkisini görmedim..

kızlaaaaaaaaaaaaar benim bulantı kusmalar arttı berbatım ya hicbir şey yıyıp içemıyorum ne varsa çıkarıyorummm

aynen bende de gün be gün artıyor ve korkuyorum daha da berbat olcam diye, şükür hala çıkarmadım ama midem felaket...

Merhaba kızlar
Bende 6 haftalık hamileyim ilk hamileligim en az sizler kadar heyecanlıyım. Biraz lekelenmem oldu bu yüzden 1 haftadır yatıyorum.

Canım çok geçmiş olsun, dikkat et kendine..Ayrıca gözün aydın :)

Canım senin de gözün aydın, önceki bebişin için de geçmiş olsun...Benim de pazartesi doktor randevum var, inş öyle sorunlarla karşılaşmayız ikimizde...

Umarım kalp atışını duyarsın canım. Ben 5 buçuk haftalıkken gittim ve kalp atışını gördük. Korkma güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun. Benim düşük tehlikem var ama ben inanıyorum annesine tutunacak bebeğim. Sende inan bebeğine..

aklına kötü şeyler getirme canım Allah bu yolda kimseyi yarı yolda bırakmasın seni çok iyi anlıyorum çünkü dün yeni eve geldim hastanede kaldım !!! 3 serum 1 iğne yedim ( her şey çok güzel derken nazar değidi sanırım mide bulantılarım öyle arttıki su içsem çıkarır oldum ve en son baktım olmayacak sürünüyorum resmen doktora gittim keton ölçümünden sonra serum verildi 3 tane emedur iğne yapıldı şimdi daha iyiyim ama öyle korktumki beslenmeme dikkat etmiyorum diye ama ilk 3 ay önemli değilmiş zaten geçsin şu iğrenç bulantılar da o zaman dikkat ederim.... inşallah bebişinin kalp atışlarını duyacaksın sıkma canını lütfen :)))

Merhaba kızlar

hayırlı olsun bebişin canım ...bu arada geçmiş olsun canım lekelenme bende de oldu korkma yaa tekrarlamadı sadece güzelce dinlenmek yeterli ..

kızlar neler yiyorsunuz yaa ben 3 serum 1 iğne yedim hala midem berbat ... hiçbir şey istemiyor kabul etmiyor midem hani aç kalsam kalırım resmen.... ama zorluyorum mandalina suyu ekmek arası ile duruyorum şuan sadece onlardan yiyebildim

bende bişey yiyemez oldum herşeyden tiksiniyorum şuan acıktın yoğurt yiyiyorum napayım

bende bişey yiyemez oldum herşeyden tiksiniyorum şuan acıktın yoğurt yiyiyorum napayım

aynı durumdayız burçin ben de uzanıyorum sürekli mide berbat resmen hastayız ya :)) her gün hasta :) neyseki şu 3 ayı atlatalım en azından midelerimiz düzelsin tehlike geçsin biraz dışarı çıkarız zaman daha güzel geçer cidden zormuş bu ilk aylar ....

sorma canım bütün sosyal hayatım bitti 1 ay daha geçsin alışıcaz hamileliğe bence.bünyemiz alişamadı daha.leblebi yiyiyorum ben sürekli iyi geliyo bulantıya tavsiye ederim.bide bende acayip gaz oluyo yaa çok rahatsızım :18:

hayırlı olsun bebişin canım ...bu arada geçmiş olsun canım lekelenme bende de oldu korkma yaa tekrarlamadı sadece güzelce dinlenmek yeterli ..

canım ben tam 10 gün yattım. hareket etmedim ilaç kullandım. ama hala devam ediyor kahverengi lekeler. Senin ne kadar sürmüştü ?? geçsin artık psikolojim bozuldu. sürekli bakıyorum geldimi die. Her defasında kalp çarpıntısı. Ben çok büyüttüm içimde galiba. Çünkü sürekli rapor alarak yatmakda istemiyorum. İşim zaten pamuk ipliğine bağlı...

canımcım evet leblebiyi komşum söylemişti minicik ekmek arasına yağsız peynir koyuyorum ancak o kadar :) maydonoz soğan tere roka dan uzak duralım doktorum söylemişti bu arada.... cidden ya benim de tüm sosyal hayatım bitti evde hasta sürekli yatan yüzü bembeyaz biriyim artık :) geçsin şu 1 ay .... bazen de korkuyorum bazılarının 9 ay sürüyormuş resmen biterim ben yaa nasıl dayanırız o kadar zaman inşallah öyle olmaz da kurtuluruz. gaz bende de oluyor karnımızın şişliği bebek değil gazmış zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…