mrb canım teşekkür ederim ben yaptım ama en son hani 2. linki ne yapacağım onu anlamadım üzerine tıklanmıyor kopyalayıp nereye yapıştıracağım anlamadım ..bu arada bugün bayramlaşamaya gittik saate bakar mısın ben uyumadım ve çok eğlenceliydi hala kızım gelmiş çok güldüm suan sol tarafımda sancı var ilk kez oldu bugün bulantım yoktu baya bişiler de yedim sanırım zorladım( çok üzüldüm bir şey olur diye ama kanama falan yok Allahtan ...
dikkat etmedim bugün çok üzülüyorum
evet kesinlikle doğru... dün akşam kanama oldu önceki gece sancı var demiştim ya apar topar doktoruma gittim ultrasonda baktık daha 5 gün önce minicik olan kese 10 cm olmuş şok oldum içinden bebeğimi de gördüm hatta kalp atışlarını dinledik çok güzeldi anlatamam :))) hap kullanıcam günde 3 kez 20 gün sonraya da randevum var arkadaşlar aman dikkat edin bol bol dinlenmemiz gerek bizim ciddiye almak gerek
evet ama hap verdi progestan günde 3 dedi çok iğrenç bir durum çünkü normalde de ben hap atamam folik asit bir de bunlar yandım ben ve öyle çok uyku yapıyorki uyukluyorum resmen ... 6 hafta 3 günlük canım benim bebiş seninki ne kadar oldu
Ben de kullaniyoru progestan ama gunde 1 defa...doktora gittigimde kanamam oldugunu fakat disa vurmadan icerde durdugunu soyledi.yine de tedbir iste..
Benim de 6 hafta bitti bugun 6+1 olcak inslh...
canım ya bu progestan iğrenç bişi uyku yapıyor yan etkilerini okudum şok oldum depresyon bulanık görme vucutta kıllanma saç dökülmesi ağızda kuruluk baş dönmesi .....etkileri sende başladı mı inşallah az kullanırız şunu ya ben hiç sevmedim bu hapı
kızlaaaaaaaaaaaaar benim bulantı kusmalar arttı berbatım ya hicbir şey yıyıp içemıyorum ne varsa çıkarıyorummm
Merhaba kızlar
Bende 6 haftalık hamileyim ilk hamileligim en az sizler kadar heyecanlıyım. Biraz lekelenmem oldu bu yüzden 1 haftadır yatıyorum.
Kızlar merhaba bende hamileyim altı haftalık suan ama ilk bebeğimi kalp atışları olmadıgından kaybettim.p.tesi-salı doktora gıdıcem kalp atısı ıcın ya gene duyamamazsam.. içimde baya bı korku var..
Kızlar merhaba bende hamileyim altı haftalık suan ama ilk bebeğimi kalp atışları olmadıgından kaybettim.p.tesi-salı doktora gıdıcem kalp atısı ıcın ya gene duyamamazsam.. içimde baya bı korku var..
Merhaba kızlar
Bende 6 haftalık hamileyim ilk hamileligim en az sizler kadar heyecanlıyım. Biraz lekelenmem oldu bu yüzden 1 haftadır yatıyorum.
kızlar neler yiyorsunuz yaa ben 3 serum 1 iğne yedim hala midem berbat ... hiçbir şey istemiyor kabul etmiyor midem hani aç kalsam kalırım resmen.... ama zorluyorum mandalina suyu ekmek arası ile duruyorum şuan sadece onlardan yiyebildim
bende bişey yiyemez oldum herşeyden tiksiniyorum şuan acıktın yoğurt yiyiyorum napayım
aynı durumdayız burçin ben de uzanıyorum sürekli mide berbat resmen hastayız ya :)) her gün hasta :) neyseki şu 3 ayı atlatalım en azından midelerimiz düzelsin tehlike geçsin biraz dışarı çıkarız zaman daha güzel geçer cidden zormuş bu ilk aylar ....
hayırlı olsun bebişin canım ...bu arada geçmiş olsun canım lekelenme bende de oldu korkma yaa tekrarlamadı sadece güzelce dinlenmek yeterli ..
sorma canım bütün sosyal hayatım bitti1 ay daha geçsin alışıcaz hamileliğe bence.bünyemiz alişamadı daha.leblebi yiyiyorum ben sürekli iyi geliyo bulantıya tavsiye ederim.bide bende acayip gaz oluyo yaa çok rahatsızım :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?