Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstemiyorsan sil sen bilirsinTamam işte bende ondan sordum sileyim mi
Silmeniz abartı kaçar bana göre.Tamam işte bende ondan sordum sileyim mi
Tepkisiz kalmak en doğru cevap olur böyle yaparsanız daha çok dikkat çeker sizde özel günlerini es geçersiniz biterDün doğum günümdü. İnstagram da paylaştım gördüğü halde mesaj atmayan kutlamayanlar var. Ve bu dediğim kutlamasını beklediğim muhabbetim olan insanlardı. Ben onlara her durumda yazardım. Çok alındım. Sizce silsem mi instagramdan yoksa çok mu abartmış olurum ne yapayım
Silmeyin siz de onlarınkini kutlamazsınız.Dün doğum günümdü. İnstagram da paylaştım gördüğü halde mesaj atmayan kutlamayanlar var. Ve bu dediğim kutlamasını beklediğim muhabbetim olan insanlardı. Ben onlara her durumda yazardım. Çok alındım. Sizce silsem mi instagramdan yoksa çok mu abartmış olurum ne yapayım
Hayat böyle şeylere takılmak için inanılmaz kısaDün doğum günümdü. İnstagram da paylaştım gördüğü halde mesaj atmayan kutlamayanlar var. Ve bu dediğim kutlamasını beklediğim muhabbetim olan insanlardı. Ben onlara her durumda yazardım. Çok alındım. Sizce silsem mi instagramdan yoksa çok mu abartmış olurum ne yapayım