Doğum günümü görüp mesaj atmayanlar

merveicx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
1.551
111
123
27
Dün doğum günümdü. İnstagram da paylaştım gördüğü halde mesaj atmayan kutlamayanlar var. Ve bu dediğim kutlamasını beklediğim muhabbetim olan insanlardı. Ben onlara her durumda yazardım. Çok alındım. Sizce silsem mi instagramdan yoksa çok mu abartmış olurum ne yapayım

Merhaba, silmeyin. Bu biraz öz güvensiz görünmenize yol açabilir. Ama o insanlarla zannettiğiniz kadar yakın olmadığınızı fark etmiş oldunuz. Bu arada arkadaşlarınızın bazılarının münferit sebepleri olabileceğini de unutmayın, yoğun meşguliyet hastalık vb.

Dün doğum günümdü. İnstagram da paylaştım gördüğü halde mesaj atmayan kutlamayanlar var. Ve bu dediğim kutlamasını beklediğim muhabbetim olan insanlardı. Ben onlara her durumda yazardım. Çok alındım. Sizce silsem mi instagramdan yoksa çok mu abartmış olurum ne yapayım
Tepkisiz kalmak en doğru cevap olur böyle yaparsanız daha çok dikkat çeker sizde özel günlerini es geçersiniz biter

Hayatımda olmayanın,sosyal medyamda hiç işi olmaz yazın önce sonra silin derim.
Sadece silmek çok basit kalır bence😀

Beklentinin sonucu… herşeyi sosyal medyada yaşayıp beklenti içine girerseniz bu sonuç normaldir. Doğumgününüzü kutlatacak olan zaten bilir ve sosyal medyada paylaşmanızı beklemez.

Silmeyin siz de onlarınkini kutlamazsınız.

Hayat böyle şeylere takılmak için inanılmaz kısa

Back
X