Doğum günümü görüp mesaj atmayanlar

Her gün 12500 kişinin d.gününü çarşaf çarşaf instagramdan izliyorum ve kutlamıyorum cok yakınlarım hariç gereksiz buluyorum
Bir de şey var ya, başkalarının senin doğum gününü kutladığı storileri geri paylaşmak.
Birini gördüm geçtim ikisini gördüm geçtim, artık bilmem kaçıncısında kutladım birini ben de geçenlerde. Şahıs da anlamıştır muhtemelen zorla kutladığımı çünkü samimi olsam ilk görüşümde yazardım zaten😂😂

Bir de şey var ya, başkalarının senin doğum gününü kutladığı storileri geri paylaşmak.
Birini gördüm geçtim ikisini gördüm geçtim, artık bilmem kaçıncısında kutladım birini ben de geçenlerde. Şahıs da anlamıştır muhtemelen zorla kutladığımı çünkü samimi olsam ilk görüşümde yazardım zaten😂😂
Sorma bu ara çok goruyorum bezdum

"akrep burcuyum demeden akrep burcu olduğunu anlat" konusu olmuş
Ben de Instagram'da doğumgünü paylaşani yalandan kutlamam, kimse de beni laf olsun diye yalandan kutlamasin mümkünse.
Kaç yaşındasıniz,hala böyle şeyleri kafaya takmanız com ilginc. Hele silmek istemeniz...
Bu kadar alıngan ,kindar olmaya gerek yok. Vallahi erken yaslanirsin

Dün doğum günümdü. İnstagram da paylaştım gördüğü halde mesaj atmayan kutlamayanlar var. Ve bu dediğim kutlamasını beklediğim muhabbetim olan insanlardı. Ben onlara her durumda yazardım. Çok alındım. Sizce silsem mi instagramdan yoksa çok mu abartmış olurum ne yapayım
Doğum günün kutlu olsun inşallah Allah bir ömür boyu mutluluklar nasip etsin 🎂

"akrep burcuyum demeden akrep burcu olduğunu anlat" konusu olmuş
Ben de Instagram'da doğumgünü paylaşani yalandan kutlamam, kimse de beni laf olsun diye yalandan kutlamasin mümkünse.
Kaç yaşındasıniz,hala böyle şeyleri kafaya takmanız com ilginc. Hele silmek istemeniz...
Bu kadar alıngan ,kindar olmaya gerek yok. Vallahi erken yaslanirsin
Akrep burcuyum ve konu sahibi gibi hissediyorum özel durumlarda yakınlarımın tepki vermemesine. Nerden bildiniz :)

Akrep burcuyum ve konu sahibi gibi hissediyorum özel durumlarda yakınlarımın tepki vermemesine. Nerden bildiniz :)
Alıngan, kindar , içinden gelerek yaptığı şeyin bile aynı oranda karşılığını bekleyen, kendisine yapılanı - yapılmayani zinhar unutmayan , kuşkucu, görünen gerçek hariç icgudulerini/hislerini/duygularini ciddiye alan , kendi bildiğini okuyan insanların burcu çünkü:)
Çok akrep tanıdım ama hiç akrep yakın arkadaşım/sevgilim olmadı.
Beni korkutuyorlar:))

Silmek cok cocukca bir hareket.Tepkisiz kalip bir dahakine sizin de ona göre davranmaniz en yakisani ve kalitelisi.

Bazen insan goruyor sonra yazarim diyor, bazen mesgul oluyor vs.. bence dogum gunu kutlamak verilen degerle birebir paralel olmayabiliyor. Silmeye zaten gerek yok ama normalde senin yaninda, sana deger veren insanlarsa bu sekilde degerlendirmeye gerek yok derim. (Kanka, sevgiliyi ayri tutuyorum bu konudan tabiki:)

Alıngan, kindar , içinden gelerek yaptığı şeyin bile aynı oranda karşılığını bekleyen, kendisine yapılanı - yapılmayani zinhar unutmayan , kuşkucu, görünen gerçek hariç icgudulerini/hislerini/duygularini ciddiye alan , kendi bildiğini okuyan insanların burcu çünkü:)
Çok akrep tanıdım ama hiç akrep yakın arkadaşım/sevgilim olmadı.
Beni korkutuyorlar:))
Valla aynı ben :) benim de hep yengeç dostlarım oldu hepsi sırtımdan bıçakladı. Üstelik ilk bana yanaşanlar da onlar oluyor ilginç biçimde.

Dün doğum günümdü. İnstagram da paylaştım gördüğü halde mesaj atmayan kutlamayanlar var. Ve bu dediğim kutlamasını beklediğim muhabbetim olan insanlardı. Ben onlara her durumda yazardım. Çok alındım. Sizce silsem mi instagramdan yoksa çok mu abartmış olurum ne yapayım
Yhaaa bugün benim doğum günüm diye paylaşım yapanları ya da başkasının kendisine attığı doğum günü mesajlarını paylaşanları hiç sevmiyorum. Fark eder etmez atlıyorum ve cevap yazasım dahi gelmiyor. Onlar da öyle olabilir mi?

Valla aynı ben :) benim de hep yengeç dostlarım oldu hepsi sırtımdan bıçakladı. Üstelik ilk bana yanaşanlar da onlar oluyor ilginç biçimde.
Ben de ne gördüysem yengeç kadınlarından gördüm . Mahkemelik olduğum eski ev arkadaşım yengecti, eski sevgilimin g.tümden ayrılmayan bana ayılan bayilan ama ayrıldığım gibi annemi arayip 'ne ahlaksiz kız yetistirmissin' diyen anası yengecti, iş yerinde konuşmayı kestigim - kendi dostu için bile 'hele bir yapsın,ne sırlarını biliyorum onu mahvederim' diyen salak kız yengecti.
Dünyada yani hakkımi helal etmediğim cok az insan var, kadın olanların neredeyse hepsi yengeç burcu. Kesinlikle içten pazarlıklı insanların burcu 😂😂 hiç sevmem yengeç kadını. Ama yine var bir iki yengeç yakın arkadaşım. Ama tercih etmem yani seçerek alsam 🙈

Bayıl istersen feriha 😂

belki onlarda benim gibi bıkmışlardır bazi şeylerden.
acilde kolunda serumla resim paylaşıp geçmiş olsun dileği bekleyenler var altı üstü cırcır olmuş yani.

Sosyal medyanın insan ilişkilerini getirdiği son noktayı gözler önüne seren bir konu olmuş..kim kimin fotoğrafını beğenmiş,kaç kişi begenmis kaç kişi goruntulemis gerçekten artık birbirimize verdiğimiz değerler bu sayısal ölçütlere mi bağlı bilemedim.ama dediğiniz konuya gelecek olursak yazdığım kişilerin bana yazmasını ben de beklerdim sanırım .

Doğum gününüzü instagramda paylaşmanız zaten saçma. Bakın ve kutlayın der gibi. Kutlayacak olan zaten o günü bilir ve kutlar. Bi story ye cevap yazmanin ne anlamı olabilir?
Sosyal medyayı çok ciddiye alan biri gibisiniz silersiniz bence.

Ben bir kere bunu yaptım 🤣🤣
Doğum günümü kutlamaz hiçbir Fotoma like atmaz ama storylerime bakıp dururlar kusura bakmasınlar by yani.
Ben herkesin fotosunu like karım ne olucak yani hoşlanmadığım insanları da takip etmem zaten.
Millet hem takip ediyor hemde ölü taklidi.
Kimsenin listesi kabarık dursun diye orda duramam valla.

O kadar öyle insan oluyor ki boşverin takılmayın. Geçmiş doğum gününüz kutlu olsun 🎂

Back
X