Doğum günümü görüp mesaj atmayanlar

Dün doğum günümdü. İnstagram da paylaştım gördüğü halde mesaj atmayan kutlamayanlar var. Ve bu dediğim kutlamasını beklediğim muhabbetim olan insanlardı. Ben onlara her durumda yazardım. Çok alındım. Sizce silsem mi instagramdan yoksa çok mu abartmış olurum ne yapayım
Cidden mi ya?Ben de o zorlama yazilan msjlara uyuzum djdkdkd Yani ilkokul arkadsim iyiki dogdun yazsa ne yazmasa ne?

Dün doğum günümdü. İnstagram da paylaştım gördüğü halde mesaj atmayan kutlamayanlar var. Ve bu dediğim kutlamasını beklediğim muhabbetim olan insanlardı. Ben onlara her durumda yazardım. Çok alındım. Sizce silsem mi instagramdan yoksa çok mu abartmış olurum ne yapayım
Sende onların doğumgünü gelince görüldü at ama kutlama.silme bence

Siz sanıyorum ki çok bossunuz hahahaahha

Çok paylaşım yapar mısınız bilmem ama bu tip kutlamaları sürekli paylaşanlar benim için bir noktadan sonra görünmez oluyor. Yazmak içimden gelmiyor. Bu sevmediğim anlamına da gelmiyor. Sosyal medyada görüp kutlamaktansa normal zamanda ya bi çay içelim sohbet edelim tadındaki arkadaşlıkları seviyorum.
Herkes sizinle aynı bakmıyor olabilir o açıdan silmek yersiz bir davranış olur.

Bence silme ama eskisi gibi de davranma. Ben değer verdiğimin doğum gününü kutlarım sadece.

Ben birkaç senedir, istisnalar hariç, benim doğum günümü kutlamayanınkini ben de kutlamıyorum. Sosyal medyada görünce es geçiyorum. Doğum günüm olunca da millet görsün de kutlasın gibi bir çabam da yok. Bazıları hatırlıyor da kutluyor zaten.

Çok da takmamak lazım. Hikayeleriniz yanlışlıkla açılmış olabilir ya da başkası bakmış olabilir. Hızlıca hikayrlerinize bakılmış da olabilir vs.

Oooo cok takilma benimde bugun dogum gunum kutlamayan bir suru tanidigim var hic kendimi üzemem valla 🤪

Ay cidden bende takıyorum bunu ya 😅 görüldü atmak nedir durum bakmaya vakitleri var yazmaya yok . Ben herkesin her durumuna arar mesaj atarım aynu hassasiyeti gormryi isterim

Aman ne dikkate alıp sileceksin ki. Sende değer verme olsun bitsin. Dert mi bunlar yani

İlginç bir dert. Sanırım başka derdiniz yok. Ben kardeşlerimin yegenlerimin (2 tane yeğenim var ) unutuyorum. Aradan günler geçmis oluyor aklıma geldiğinde. Ama sosyal medyada da paylaşıyorlar. Aman sonra yazarım diyorum ve unutuyorum ya da hiç görmüyorum.
Basit şeyler bunlar. Ve basit olarak gören insanlar belki de . Gereksiz görüyorlardir benim gibi. Allah başka dert vermesin

Insanlarin instagraminizi her gun takip etme gibi zorunlulugu yok. Gormemis olabilirler.

Benimkini kutlamayanları ben de kutlamıyorum ama ben böyle şeyleri sosyal medyada paylaşmam. O yüzden insanlar da bilmez 😂😂😂

Cidden mi ya?Ben de o zorlama yazilan msjlara uyuzum djdkdkd Yani ilkokul arkadsim iyiki dogdun yazsa ne yazmasa ne?
Bir de bunlara cevap yazması var. Eğreti eğreti konuşmalar…
Belli bir yaşı geçtikten sonra böyle oluyor sanırım. Beni telefonla aradıklarında bile hızlıca teşekkür edip konuyu başka yöne çeviriyorum. Samimiyetsiz ilişkiler çok yorucu

Back
X