Doğum günümü kimse hatırlamadı :)

çok teşekkür ederim ya konuyu ağlayarak açmıştım şuan gülümseyerek okuyorum

Çok teşekkür ederim sizleri seviyorumBirde doğumgünlerimde her sene ağlıyorum sanki bir senenin acısı o gün çıkıyo çok sinir bozucu bişey
Ah canim daha yolun o kadar başındasın ki dilerim bundan sonraki yıllarda doğum günlerinde sadece mutluluktan ağlarsın iyiki dogdun Ad Günün Mübarek Olsun ❤

Doğum günü kutlu olsun. Nice mutlu sağlıklı basarili yılların olur inşallah. Ben sizi anlıyorum. 18 imlerim daha küçük yaşlarda hatta çocukken bile bende hatırlanmak isterdim ama kimse hatirlamazdi bir kişi hariç 'annem'. Ve uzun yıllar geçti beni bir tek o hatırlıyor :/ ne es ne baba ne kardes ne başkası , istisnalari olsa da seni senden fazla bir tek kişi düşünür o da annen. Benim de bir kızım var 7 yaşında ve onun doğum gününü bir ben bir de annem hatırlıyoruz. Çok da önemli mi evet önemli bazı çocuk ve gençler hatta bazı insanlar doğum gününü hatirlanmayi kıymet siniflandirmasi olarak görür ve genellikle de deger kiymet gormeyi bekledigi hep karşısındaki insanlar o sınıfta kalır. Çok da takma senin durumunda dünyada binler belki milyonlar var .

Bende yapana yapıorum.Çok mutluyum.Kim bana değer verirse bende o kadar değer veriorum.Çokda ıyı oluo.Ne diyollardı ne kadar ekmek o kadar köfte

Geçmiş doğum günün kutlu olsun ❤ çok güzel bir yaştasın kıymetini bil fazla üzülme bu tip şeylere. Başka güzellikler yakalamaya çalış.

Canım senin sorunun fazla değer vermek ama olsun böyle böyle dengeyi tutturacaksın diye düşünüyorum

Keşke 18 yaşıma dönebilsem
Kıymetini bil hatalar yapmamaya çalış, kimseye de fazla değer verme ...
Geçmiş doğum günün kutlu olsun ...

Ben de bir çok davranışı anlamdırmaya çalıştım hayatta "ama doğrusu bu olmalıydı, kötü bir şey yapmadım ki?" diyerek, çok değer verdim insanlara sonra da durumu kabullenmek zorunda kaldım ki hala çabalıyorum bazı konularda. Kimseyi kırmak istemeyen, düşünceli yapının sonu bu oluyor genelde. Hayatta alma-verme dengesi diye bir şey var, onu tutturmak gerekiyor. Bu yüzden önce "en çok" kendine değer vermelisin, sevmelisin, kendinin en iyi arkadaşı olmalısın, kendi huzurundan çok ödün vermemelisin böylece daha huzurlu olursun ve çevreye yaydığın enerji de değişir, kendiliğinden gelişir bir şeyler. Bu hep bana demek de değil, dediğim gibi bir denge, zamanla oturacaktır. "Madem öyle" de ve beklentilerini, çabalarını da kıs derim. Sen değerlisin.
Nice güzel yılların olsun

Tek tek teşekkürler yazamıyorum ya ama çok sağolun iyi ki varsınız

Canım benim keşke 18 olsam da Doğum günümü kendim de unutsam ya :) Seni üzüyorsa sen de onlarınkini kısa bi mesajla vs kutla geç.

İnsan en çok kendini sevecek.İyi ki de pastanı almışsın.İyi ki doğdun

Dogum günün kutlu olsun
Üzme kendini insanlar daha cok verince kıymete binmiyorsun malesef en azından benim de gördüklerim bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…