- 25 Mayıs 2018
- 748
- 366
- 33
- Konu Sahibi mellifluous
-
Ah canim daha yolun o kadar başındasın ki dilerim bundan sonraki yıllarda doğum günlerinde sadece mutluluktan ağlarsın iyiki dogdun Ad Günün Mübarek Olsun ❤Çok teşekkür ederim sizleri seviyorumBirde doğumgünlerimde her sene ağlıyorum sanki bir senenin acısı o gün çıkıyo çok sinir bozucu bişey
Bende yapana yapıorum.Çok mutluyum.Kim bana değer verirse bende o kadar değer veriorum.Çokda ıyı oluo.Ne diyollardı ne kadar ekmek o kadar köfteAcayip moralim bozuk. Çok kırıldım çevremdeki insanlara. Cuma günü benim doğum günümdü. Ama bir allahın kulu , çevremdekiler doğru dürüst kutlamadı. Önemsizmişim gibi hissettirdiler hiç birşey yapmadılar kendi pastamı bile kendim aldım, ben böyle şeyleri önemsiyorum. Kimisi doğum günü kutlamaktan hoşlanmaz ama ben seviyorum.
Sınıftaki arkadaşlarımdan bir kutlama bekledim. Ki hep sınıfça herkesin doğum gününü kutlarız genelde. Bana gelince birşey yok. Diğer tüm arkadaşlarımın da doğum günlerini kaçırmam hep ufak jestler yaparım. Bunları karşılık beklediğim için yapmıyorum yanlış anlaşılmasın. Değer verdiğim sevdiğim insanların özel günlerinde onları daha da sevindirmek isterim.
Ama nedense iş bana gelince herkes ortadan kayboluyor. Düşünüyorum insan ilişkilerime de dikkat eden biriyim. Kimseye kötü söz söylemem kalplerini kırmamaya özen gösteririm. Yani kötü bir insan olduğumu da düşünmüyorum. Kuzenlerim bile kutlamadı doğum günümü.
18 yaşındayım. Neden diye soruyorum kendime. Kötü bir insan mıyım? Neden kimse değer vermiyor bana . Anlamıyorum. Bu durum beni gerçekten çok üzüyor. Çevremdeki herkes bir gölgeden ibaret. Cuma günü gerçekten çok mutsuzdum. Yataktan hiç çıkmadım. En son akşam pasta aldım babam ve kardeşimle kutladık. Öyle yapmacık ve sıradan bir gündü ki. Halbuki onların doğum günü olduğu zaman mutlu olmaları için ve benim için değerli olduklarını bilmeleri için sabahtan akşama tüm güzellikleri yapıyorum.
Acayip moralim bozuk. Çok kırıldım çevremdeki insanlara. Cuma günü benim doğum günümdü. Ama bir allahın kulu , çevremdekiler doğru dürüst kutlamadı. Önemsizmişim gibi hissettirdiler hiç birşey yapmadılar kendi pastamı bile kendim aldım, ben böyle şeyleri önemsiyorum. Kimisi doğum günü kutlamaktan hoşlanmaz ama ben seviyorum.
Sınıftaki arkadaşlarımdan bir kutlama bekledim. Ki hep sınıfça herkesin doğum gününü kutlarız genelde. Bana gelince birşey yok. Diğer tüm arkadaşlarımın da doğum günlerini kaçırmam hep ufak jestler yaparım. Bunları karşılık beklediğim için yapmıyorum yanlış anlaşılmasın. Değer verdiğim sevdiğim insanların özel günlerinde onları daha da sevindirmek isterim.
Ama nedense iş bana gelince herkes ortadan kayboluyor. Düşünüyorum insan ilişkilerime de dikkat eden biriyim. Kimseye kötü söz söylemem kalplerini kırmamaya özen gösteririm. Yani kötü bir insan olduğumu da düşünmüyorum. Kuzenlerim bile kutlamadı doğum günümü.
18 yaşındayım. Neden diye soruyorum kendime. Kötü bir insan mıyım? Neden kimse değer vermiyor bana . Anlamıyorum. Bu durum beni gerçekten çok üzüyor. Çevremdeki herkes bir gölgeden ibaret. Cuma günü gerçekten çok mutsuzdum. Yataktan hiç çıkmadım. En son akşam pasta aldım babam ve kardeşimle kutladık. Öyle yapmacık ve sıradan bir gündü ki. Halbuki onların doğum günü olduğu zaman mutlu olmaları için ve benim için değerli olduklarını bilmeleri için sabahtan akşama tüm güzellikleri yapıyorum.
[/QUOTE
Facede kutlayan olmadimi
Canım senin sorunun fazla değer vermek ama olsun böyle böyle dengeyi tutturacaksın diye düşünüyorumAcayip moralim bozuk. Çok kırıldım çevremdeki insanlara. Cuma günü benim doğum günümdü. Ama bir allahın kulu , çevremdekiler doğru dürüst kutlamadı. Önemsizmişim gibi hissettirdiler hiç birşey yapmadılar kendi pastamı bile kendim aldım, ben böyle şeyleri önemsiyorum. Kimisi doğum günü kutlamaktan hoşlanmaz ama ben seviyorum.
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllara prenses.Çok teşekkür ederim sizleri seviyorumBirde doğumgünlerimde her sene ağlıyorum sanki bir senenin acısı o gün çıkıyo çok sinir bozucu bişey
Ben öylece dümdük iyi yazan üye değilimDoğum günün kutlu olsun
Ben öylece dümdük iyi yazan üye değilim
Bir teşekkürünü alırım yaaneee
Teşekkür ederim❤
Dogum günün kutlu olsunAcayip moralim bozuk. Çok kırıldım çevremdeki insanlara. Cuma günü benim doğum günümdü. Ama bir allahın kulu , çevremdekiler doğru dürüst kutlamadı. Önemsizmişim gibi hissettirdiler hiç birşey yapmadılar kendi pastamı bile kendim aldım, ben böyle şeyleri önemsiyorum. Kimisi doğum günü kutlamaktan hoşlanmaz ama ben seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?