- 25 Mayıs 2018
- 748
- 366
- 33
- Konu Sahibi mellifluous
-
Dogum gunun kutlu olsun kk nin sultani umarimmm mutlu olmussundur tanimasakta birbir imizi gonlumuzden gecen bir cumleyle mutlu oluruz bende oyle demek istedim uzulme balimmmAcayip moralim bozuk. Çok kırıldım çevremdeki insanlara. Cuma günü benim doğum günümdü. Ama bir allahın kulu , çevremdekiler doğru dürüst kutlamadı. Önemsizmişim gibi hissettirdiler hiç birşey yapmadılar kendi pastamı bile kendim aldım, ben böyle şeyleri önemsiyorum. Kimisi doğum günü kutlamaktan hoşlanmaz ama ben seviyorum.
Sınıftaki arkadaşlarımdan bir kutlama bekledim. Ki hep sınıfça herkesin doğum gününü kutlarız genelde. Bana gelince birşey yok. Diğer tüm arkadaşlarımın da doğum günlerini kaçırmam hep ufak jestler yaparım. Bunları karşılık beklediğim için yapmıyorum yanlış anlaşılmasın. Değer verdiğim sevdiğim insanların özel günlerinde onları daha da sevindirmek isterim.
Ama nedense iş bana gelince herkes ortadan kayboluyor. Düşünüyorum insan ilişkilerime de dikkat eden biriyim. Kimseye kötü söz söylemem kalplerini kırmamaya özen gösteririm. Yani kötü bir insan olduğumu da düşünmüyorum. Kuzenlerim bile kutlamadı doğum günümü.
18 yaşındayım. Neden diye soruyorum kendime. Kötü bir insan mıyım? Neden kimse değer vermiyor bana . Anlamıyorum. Bu durum beni gerçekten çok üzüyor. Çevremdeki herkes bir gölgeden ibaret. Cuma günü gerçekten çok mutsuzdum. Yataktan hiç çıkmadım. En son akşam pasta aldım babam ve kardeşimle kutladık. Öyle yapmacık ve sıradan bir gündü ki. Halbuki onların doğum günü olduğu zaman mutlu olmaları için ve benim için değerli olduklarını bilmeleri için sabahtan akşama tüm güzellikleri yapıyorum.
Gecen yil esiminkini ben de dahil annesi bile unutmustu cok da takilma yasin daha cok.kucuk zaten en buyuk derdin bu olsun saglicaklaAcayip moralim bozuk. Çok kırıldım çevremdeki insanlara. Cuma günü benim doğum günümdü. Ama bir allahın kulu , çevremdekiler doğru dürüst kutlamadı. Önemsizmişim gibi hissettirdiler hiç birşey yapmadılar kendi pastamı bile kendim aldım, ben böyle şeyleri önemsiyorum. Kimisi doğum günü kutlamaktan hoşlanmaz ama ben seviyorum.
Sınıftaki arkadaşlarımdan bir kutlama bekledim. Ki hep sınıfça herkesin doğum gününü kutlarız genelde. Bana gelince birşey yok. Diğer tüm arkadaşlarımın da doğum günlerini kaçırmam hep ufak jestler yaparım. Bunları karşılık beklediğim için yapmıyorum yanlış anlaşılmasın. Değer verdiğim sevdiğim insanların özel günlerinde onları daha da sevindirmek isterim.
Ama nedense iş bana gelince herkes ortadan kayboluyor. Düşünüyorum insan ilişkilerime de dikkat eden biriyim. Kimseye kötü söz söylemem kalplerini kırmamaya özen gösteririm. Yani kötü bir insan olduğumu da düşünmüyorum. Kuzenlerim bile kutlamadı doğum günümü.
18 yaşındayım. Neden diye soruyorum kendime. Kötü bir insan mıyım? Neden kimse değer vermiyor bana . Anlamıyorum. Bu durum beni gerçekten çok üzüyor. Çevremdeki herkes bir gölgeden ibaret. Cuma günü gerçekten çok mutsuzdum. Yataktan hiç çıkmadım. En son akşam pasta aldım babam ve kardeşimle kutladık. Öyle yapmacık ve sıradan bir gündü ki. Halbuki onların doğum günü olduğu zaman mutlu olmaları için ve benim için değerli olduklarını bilmeleri için sabahtan akşama tüm güzellikleri yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?