Doğum günümü kimse hatırlamadı :)

mellifluous

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2018
748
366
33
Acayip moralim bozuk. Çok kırıldım çevremdeki insanlara. Cuma günü benim doğum günümdü. Ama bir allahın kulu , çevremdekiler doğru dürüst kutlamadı. Önemsizmişim gibi hissettirdiler hiç birşey yapmadılar kendi pastamı bile kendim aldım, ben böyle şeyleri önemsiyorum. Kimisi doğum günü kutlamaktan hoşlanmaz ama ben seviyorum.

Sınıftaki arkadaşlarımdan bir kutlama bekledim. Ki hep sınıfça herkesin doğum gününü kutlarız genelde. Bana gelince birşey yok. Diğer tüm arkadaşlarımın da doğum günlerini kaçırmam hep ufak jestler yaparım. Bunları karşılık beklediğim için yapmıyorum yanlış anlaşılmasın. Değer verdiğim sevdiğim insanların özel günlerinde onları daha da sevindirmek isterim.

Ama nedense iş bana gelince herkes ortadan kayboluyor. Düşünüyorum insan ilişkilerime de dikkat eden biriyim. Kimseye kötü söz söylemem kalplerini kırmamaya özen gösteririm. Yani kötü bir insan olduğumu da düşünmüyorum. Kuzenlerim bile kutlamadı doğum günümü.

18 yaşındayım. Neden diye soruyorum kendime. Kötü bir insan mıyım? Neden kimse değer vermiyor bana . Anlamıyorum. Bu durum beni gerçekten çok üzüyor. Çevremdeki herkes bir gölgeden ibaret. Cuma günü gerçekten çok mutsuzdum. Yataktan hiç çıkmadım. En son akşam pasta aldım babam ve kardeşimle kutladık. Öyle yapmacık ve sıradan bir gündü ki. Halbuki onların doğum günü olduğu zaman mutlu olmaları için ve benim için değerli olduklarını bilmeleri için sabahtan akşama tüm güzellikleri yapıyorum.

Üzülme..
Hayat gerçekten herkes açısından yorucu, herkeste bir telaş.
Ben doğumgünlerini çok unuturum ama bu o kişileri sevmediğim anlamına gelmez.
Üzülerek unutuyorum, öğrendiğimde utanarak kutluyorum.
Değer buradan belli olmaz inan bana..

İyi ki doğdun.. :)

Sende annen baban hariç kimseyi önemli hissettirme olur mu??
Artık sende unut o Doğum gününü kutlayanların Doğum günlerini özel günlerini..
Fazla beklenti olmazsa gereksiz hayal kırıklığı da yaşamazsın...
Geçmiş doğum günün kutlu🌬 olsun ne güzel yaştır 18 tadını çıkar..

Insallah en büyük derdinbu olur hayatın boyunca.

Allah sağlıkla nice yaşlar versin.

Böyle günler bana pek bi sey ifade etmiyor ama. Hatirlanmak istemeni anlıyorum.

Belki artık sen de kimseye yapmazsın. Boşverirsin.

Çünkü fedakarlık yapınca... karşılığı beklediğin gibi olmuyor genelde.

Yaşın çok genç.. ne mutlu sana.

Hayatı yaşa. Ve kendini hiçbir sey için uzmemeye çalış.

Çok teşekkür ederim sizleri seviyorumBirde doğumgünlerimde her sene ağlıyorum sanki bir senenin acısı o gün çıkıyo çok sinir bozucu bişey

Ben de artik bana yapana yapiyorum. Evet insan karsilik beklemeden yapiyor ama en azindan hatirlanmak istiyor. Aile bireylerine ben cicek, kek sepeti falan yolluyorum onlar hatirlamiyorlar bile. Bir oldu iki oldu, dedim oyle mi Bu sene kuru bir whatsapp mesaji ile kutladim her birinin dogum gununu.. oyleyse boyle.

Dogum gunun kutlu olsun kk nin sultani umarimmm mutlu olmussundur tanimasakta birbir imizi gonlumuzden gecen bir cumleyle mutlu oluruz bende oyle demek istedim uzulme balimmm

Gecen yil esiminkini ben de dahil annesi bile unutmustu cok da takilma yasin daha cok.kucuk zaten en buyuk derdin bu olsun saglicakla

Yeni yaşın hayırlı olsun ve sana mutluluk getirsin

Bu doğum günlerinin lise ortamında hatırlanması biraz sıkıntı.genelde doğum günü hatırlanan kişiler grubun dikkate aldığı popüler, ilgiyi üzerine çeken tipler oluyor.ve iyimser herkesle uyumlu,kırıcı olmayan tipler de niyeyse somut bir neden olmamasına rağmen unutulup kaynıyor.üzülme sen de gördüğün değer kadar karşındakine değer biç

Ben doğum günümde kendim pasta alıp kutluyorum insanlardan hiçbir şey beklemiyorum. hediye falan alıyorum hatta isiklari kapatip mum ufluyorum çok heyecanlı oluyor

Doğum gününüz kutlu olsun
Seni umursamayani sen de umursama boşver

Bu dünyada hep yalnızsın , bunu yavaş yavaş kabul et ve bununla barış.Bu kötü bir şey değil. Elbette ailen , dostların olucak ama sen hep yalnızsın.Hepimiz yalnızız.Ne güzel işte kendi gününü kendin kutlamışsın.

Bir de sana tavsiye kimsenin doğumgünü için kendini bu kadar paralama , uğraşma.Sadece çok sevdiklerine ve değer verdiklerine yap.

Kimseyi kırmayan düşünceli biri olduğun için hatırlamamıştırlar ağzını açıp gözünü yuman biri olsan kutlanırdı:) bu işler böyle maalesef.

Ben hiç ilgilenmem umursamam böyle önemli günlerle ama sınıfta herkesinki kutlanırken, arkadaşım bugün yabaninin Doğum günü dediği halde kimseden çıt çıkmamıştı. Bende buruklaşmıştım. Kendimi değersiz hissetmiştim

Şimdi bakıyorum da amaaann onlar beni umursasa nolur umursamasa nolur. Umursayanlarla mutlu yeter

İyi ki doğdun:)

Nice mutlu yıllara. Bazen olur öyle, bazı insanlar hep çevrelerine yaparlar yaparlar, kendilerine gelince herkes ortadan kaybolur. Boşver.. iyi ki doğdum canım kendim , ben olmasaydım ben ne yapardım de. En kanayan yerine bir öpücük kondur. Eve bir çiçek sipariş ver, sevdiğin bir kıyafeti al hediye paketi yaptır. Bak nasıl mutlu oluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…