1 ay kısa süre gitmeyin.Hediyenizi gönderin.Hanımlar yine fikirlerinize ihtiyacım var. Bu pazr en yakın arkadaşımın oğlunun 1 yaş doğum günü var ve doğum gününe çağırdı. Gorumcemin vefat edeli de tam o gün 1 ay olacak. 2 gün önce de gorumcemin doğum günüydü 2 gün önce vefat eden gorumcemin doğum gününde aglayip dualar okurken şimdi pazar günü kutlamaya gitmek olur mu arkadaşıma da bişey diyemedim ama ne yapmalıyım
İnain içimden zaten gelmedi peki en yakınım olduğu için ne diyebilrim1 ay kısa süre gitmeyin.Hediyenizi gönderin.
Olaydan haberi vardır herhalde, 'henüz yasımız var, içime sinmiyor canım. Evladının nice yaşlarını gör, daha çok doğum günü kutlarız ilerde' deyip hediyesini verirsin bu kadar.İnain içimden zaten gelmedi peki en yakınım olduğu için ne diyebilrim
Canim bence hediyesini ver durumu acikla arkadasina gitmem uygun olmaz falan de biraz hassas bi konu ya eşin de uzulebilirHanımlar yine fikirlerinize ihtiyacım var. Bu pazr en yakın arkadaşımın oğlunun 1 yaş doğum günü var ve doğum gününe çağırdı. Gorumcemin vefat edeli de tam o gün 1 ay olacak. 2 gün önce de gorumcemin doğum günüydü 2 gün önce vefat eden gorumcemin doğum gününde aglayip dualar okurken şimdi pazar günü kutlamaya gitmek olur mu arkadaşıma da bişey diyemedim ama ne yapmalıyım
Hanımlar yine fikirlerinize ihtiyacım var. Bu pazr en yakın arkadaşımın oğlunun 1 yaş doğum günü var ve doğum gününe çağırdı. Gorumcemin vefat edeli de tam o gün 1 ay olacak. 2 gün önce de gorumcemin doğum günüydü 2 gün önce vefat eden gorumcemin doğum gününde aglayip dualar okurken şimdi pazar günü kutlamaya gitmek olur mu arkadaşıma da bişey diyemedim ama ne yapmalıyım
Yazamama sebebim eşim siz kızımıza gider hediyesini verir birsz durur gelirsin deyince ilk basta gelirim demiştim ama şimdi vkit yaklaşınca hiç içime sinmemeye basladiEn yakın arkadaşınsa neden birşey diyemedin?
Böyle şeyler açıkça konuşulabilmeli en yakın arkadaşlar arasında.
Açık açık durumu izah et.
Dediğim gibi durumu bir an önce izah et ve gitme.Yazamama sebebim eşim siz kızımıza gider hediyesini verir birsz durur gelirsin deyince ilk basta gelirim demiştim ama şimdi vkit yaklaşınca hiç içime sinmemeye basladi
Ben gidersemnesime ve ailesine karşı saygısızlık olmuş olyr gibi hissediyorum çünkü kainvlidem hiç gülmüyorken ben nasıl diyebileceğimi bilmiyorum doğum gününe giderim diyebu sizin nasıl hissettiğinizle ilgili. mutsuz olacaksanız gitmeyin.
sosyalleşmeye ihtiyacınız varsa, arkadaşınızın yanında olmak istiyorsanız gidin.
ayıp olur mu diye düşünüyorsanız sosyal medyada paylaşım yapmayın.
Görumcenizin vefatını biliyordur sonuçta arkadaşınız, sebebiniznhayet geçerli. Ben gitmezdim şu durumda, olmazsa olmaz bri şey değil doğum gününe katılmak.İnain içimden zaten gelmedi peki en yakınım olduğu için ne diyebilrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?