Doğum gününe gidilir mi

Kamrhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
1.569
426
73
26
Hanımlar yine fikirlerinize ihtiyacım var. Bu pazr en yakın arkadaşımın oğlunun 1 yaş doğum günü var ve doğum gününe çağırdı. Gorumcemin vefat edeli de tam o gün 1 ay olacak. 2 gün önce de gorumcemin doğum günüydü 2 gün önce vefat eden gorumcemin doğum gününde aglayip dualar okurken şimdi pazar günü kutlamaya gitmek olur mu arkadaşıma da bişey diyemedim ama ne yapmalıyım

1 ay kısa süre gitmeyin.Hediyenizi gönderin.

İnain içimden zaten gelmedi peki en yakınım olduğu için ne diyebilrim
Olaydan haberi vardır herhalde, 'henüz yasımız var, içime sinmiyor canım. Evladının nice yaşlarını gör, daha çok doğum günü kutlarız ilerde' deyip hediyesini verirsin bu kadar.

Canim bence hediyesini ver durumu acikla arkadasina gitmem uygun olmaz falan de biraz hassas bi konu ya eşin de uzulebilir

Ne var ki bunda görümcem vefat etti diye bebişin doğum gününe gidemicek miyim? Paylaşım yapmazsın sosyal medyada. Pastanı yer, hediyeni verir gelirsin. Sazlı sözlü davullu zurnalı içkili partiye gitmiyorsun sonuçta. He ben ona da giderdim gerçi de neyse

En yakın arkadaşınsa neden birşey diyemedin?
Böyle şeyler açıkça konuşulabilmeli en yakın arkadaşlar arasında.
Açık açık durumu izah et.

En yakın arkadaşınsa neden birşey diyemedin?
Böyle şeyler açıkça konuşulabilmeli en yakın arkadaşlar arasında.
Açık açık durumu izah et.
Yazamama sebebim eşim siz kızımıza gider hediyesini verir birsz durur gelirsin deyince ilk basta gelirim demiştim ama şimdi vkit yaklaşınca hiç içime sinmemeye basladi

Yazamama sebebim eşim siz kızımıza gider hediyesini verir birsz durur gelirsin deyince ilk basta gelirim demiştim ama şimdi vkit yaklaşınca hiç içime sinmemeye basladi
Dediğim gibi durumu bir an önce izah et ve gitme.
Huzursuz olacaksın belli çünkü.

bu sizin nasıl hissettiğinizle ilgili. mutsuz olacaksanız gitmeyin.
sosyalleşmeye ihtiyacınız varsa, arkadaşınızın yanında olmak istiyorsanız gidin.
ayıp olur mu diye düşünüyorsanız sosyal medyada paylaşım yapmayın.

Ben gidersemnesime ve ailesine karşı saygısızlık olmuş olyr gibi hissediyorum çünkü kainvlidem hiç gülmüyorken ben nasıl diyebileceğimi bilmiyorum doğum gününe giderim diye

Eşime ayıp olur acısı varken kutlamaya katılmam pek mümkün değil dersiniz. Samimiyetiniz ne derece bilmem ama 30 yıllık arkadaşım bebek mevlidşme katılmadı basit bir sebeb ten ama gönül koymadım. Arkadaşınız anlayışla karşılamaz ise zaten sorun var demektir

açıkçası bilemedim. böyle bir durumda eşim de perişan olurdu herhalde. ben giderdim diyemiyorum o yüzden.
hani arkadaşımın düğünü olsa benim düğünüme de gelmişse katılır takımı takar çıkarım ve eşime gel demem.
doğum günü elzem değil elbette, tamamen sizin nasıl hissettiğinize bağlı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…