Giderseniz eşiniz de bozulabilir belki..Hanımlar yine fikirlerinize ihtiyacım var. Bu pazr en yakın arkadaşımın oğlunun 1 yaş doğum günü var ve doğum gününe çağırdı. Gorumcemin vefat edeli de tam o gün 1 ay olacak. 2 gün önce de gorumcemin doğum günüydü 2 gün önce vefat eden gorumcemin doğum gününde aglayip dualar okurken şimdi pazar günü kutlamaya gitmek olur mu arkadaşıma da bişey diyemedim ama ne yapmalıyım
Ben olsam gitmezdim eşimin hatrına.Hanımlar yine fikirlerinize ihtiyacım var. Bu pazr en yakın arkadaşımın oğlunun 1 yaş doğum günü var ve doğum gününe çağırdı. Gorumcemin vefat edeli de tam o gün 1 ay olacak. 2 gün önce de gorumcemin doğum günüydü 2 gün önce vefat eden gorumcemin doğum gününde aglayip dualar okurken şimdi pazar günü kutlamaya gitmek olur mu arkadaşıma da bişey diyemedim ama ne yapmalıyım
Canım ben olsam gitmezdim, hediyesini başka zaman verirsin. Kusuruna bakmaz merak etmeİnain içimden zaten gelmedi peki en yakınım olduğu için ne diyebilrim
aynen tam bunu yazacaktımKenarda oturur hediyenizi verir kutlar dönersiniz. Sonuna kadar kalmanıza gerek yok. Bir kutlar dönersiniz. Çok oturup haha hiih gelmedikten sonra ne gibi bir sorun olabilir ki?
İçimden gelmiyosa , gorumcemi seviyor acım hala tazeyse gidemem. Arkadaşımda kırılmasın diye anlatırım ruh halimi. Başınız sağolsun, neden vefat etti gencmiydiİnain içimden zaten gelmedi peki en yakınım olduğu için ne diyebilrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?