- 25 Aralık 2024
- 44
- -17
- 1
- 21
- Konu Sahibi inanbilmiyorumm
-
Sözünü vermiştim dedim ayrıca kale almayabilir ama doğum günleri özeldir herkes için hem karşı tarafı savunurken sevgilisi varken benimle barışmak istediğini de öne sürelim tek rahatsız etmek isteyen taraf ben miyim diyeYeni sevgili yapmis, bitmis gitmis adama verdiginiz dogumgunu kutlama sözü cok da geçerli degildir artik. Siz kutlamazsaniz doğmuş sayilmiyor mu?
Sevgilisi olan adama yanlıyor, konuşmak için bahane ariyor durumuna düşmek, kaale alinmamak hatta belki terslenmek istiyorsaniz yazin tabii.
Sevgilisi varken barışmak istedi ama huzursuz mu ederim ki öylesevgilisi olan birine mesaj atmayın karşı tarafı da huzursuz etmeyin . (Kız arkadaşı görse oda huzursuz olur lüzumu yok bence )
Sevgilisi varken sizinle barışmak isteyecek kadar karaktersiz bi adama yazacak karakterdeyseniz buyrun yazın !Sevgilisi varken barışmak istedi ama huzursuz mu ederim ki öyle
Sevgilisinden ayrılır da seni alır beklentisine mi girdin? ÜzülürsünSevgilisi varken barışmak istedi ama huzursuz mu ederim ki öyle
E siz zaten kararinizi vermissiniz. Burada onay mi istiyorsunuz?Sözünü vermiştim dedim ayrıca kale almayabilir ama doğum günleri özeldir herkes için hem karşı tarafı savunurken sevgilisi varken benimle barışmak istediğini de öne sürelim tek rahatsız etmek isteyen taraf ben miyim diye
Çok doğru dediniz valla . Çocuk öyle yapmış bile olsa boşlukta konu sahibine gelmiş gitmiş oluyor her yanından falso . Yedek parça misali dursun kenarda die arada bir altını açıp sıcak tutma derdindeBelki arasının kötü olduğu zamanlarda yazdı ablacım içeriğini net olarak bilmiyorsun, evet huzursuz edersin. Sevgilisi varken yazmak onu karaktersizliği, sevgilisi olduğunu bildiğin birine yazmak ise senin.
Hayır asla öyle düşünmedim sadece ona verdiğim sözü son defa yapıp bir daha yazmayacaktım amacım kötü değildi bunun özürünü bile dileyecektimSevgilisinden ayrılır da seni alır beklentisine mi girdin? Üzülürsün
Empati yapın sizin sevgilinize eski sevgilisi doğum günü mesajı atsa ne tepki verirdiniz ?Evet biraz saçma bi başlık oldu ama lütfen düşünüp cevap verin 2 sene önce bi sevgili yapmıştım ve bazı sebeplerden konuşmayı kestik ama birbirimizden haberimiz vardı bu çocuk geçen sene kendi doğum gününden 4 gün sonra sevgili yapmıs ve ben yeni öğreniyorum numarası falan duruyor ve silmemiş numaramı İnsta biosuna tarih koymuş ve ben doğum gününü kutlamak için ona yazacaktım en son Nisan ayında konuştuk ve barışmak istediğini söylemişti bende şimdi tarihi gördüm acaba yazsam mı doğum gününü kutlamak için çünkü söz vermiştim ona bu konuda ne olursa olsun yazacağım diye tabiki doğru olmaz ama son yazısım olur eğer bu defa daha kutlarsam sizce yazsam mı bilemedim ben
Aynen öyle düşünüyorum ben de ne gerek var şöyle davarlara prim vermeye anlamıyorum ben bu cici kızlarıÇok doğru dediniz valla . Çocuk öyle yapmış bile olsa boşlukta konu sahibine gelmiş gitmiş oluyor her yanından falso . Yedek parça misali dursun kenarda die arada bir altını açıp sıcak tutma derdinde
aşkım adam sevgilisi varken sana yazmış sen neyin özrünü dileyeceksin kııızzzzHayır asla öyle düşünmedim sadece ona verdiğim sözü son defa yapıp bir daha yazmayacaktım amacım kötü değildi bunun özürünü bile dileyecektim
Ne alaka yaniEvet biraz saçma bi başlık oldu ama lütfen düşünüp cevap verin 2 sene önce bi sevgili yapmıştım ve bazı sebeplerden konuşmayı kestik ama birbirimizden haberimiz vardı bu çocuk geçen sene kendi doğum gününden 4 gün sonra sevgili yapmıs ve ben yeni öğreniyorum numarası falan duruyor ve silmemiş numaramı İnsta biosuna tarih koymuş ve ben doğum gününü kutlamak için ona yazacaktım en son Nisan ayında konuştuk ve barışmak istediğini söylemişti bende şimdi tarihi gördüm acaba yazsam mı doğum gününü kutlamak için çünkü söz vermiştim ona bu konuda ne olursa olsun yazacağım diye tabiki doğru olmaz ama son yazısım olur eğer bu defa daha kutlarsam sizce yazsam mı bilemedim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?