Doğum gününü kutlasam mıı

Yok artık. "Seni unutamadım , sevgilin olsa da hala umudum var " izlenimi vermek istiyorsanız buyrun yazin. Ölsem böyle bir adım atmazdim

Hayır asla öyle düşünmedim sadece ona verdiğim sözü son defa yapıp bir daha yazmayacaktım amacım kötü değildi bunun özürünü bile dileyecektim
tutma verdiğin sözü çok önemli değil adamın sevgilisi varmış kendı hayatına bak senın ona verdiğin sözde umrunda değildir açıkçası özür de dileme kimseden ne gerek var

Kim kime doğum gününde Kale alıyor noluyor ? Vay anasını ne zenginler var ya

Kim kime doğum gününde Kale alıyor noluyor ? Vay anasını ne zenginler var ya
Ben olsam kişisel ada isterdim Kale yerine kaleyi napıyım ayol. Ada öyle mi ya biscolata erkeklerini doldurup dişi Dan Bilzerian olabilir , üstsüz güneşlenebilir (bikini izi sevmem), çırılçıplak denize girebilir , hindistan cevizi yetiştirebilir, tekne için park sorunu yaşamazsın, son ses müzik dinleyebilirsin ( beklentiler gittikçe düşüyor vizyonum bitti ) Oyum adadan yana

Son düzenleme:
Sevgilisi olan eski sevgilimin doğumgününü kutlamayı geç, onunla ilgili hiçbir şey düşünmem, dünyadaki varlığını unuturum onun... Ayrıca biraz empati yapın, sizin sevgilinizin eski sevgilisi onun doğumgününü kutlasa bunu normal karşılar mısınız? Adam size pas verirse tekrar sevgili olmak istiyorsunuz sanırım

Adada tek başına kalsa yanına alacakları: doğumgünü pastası, pasta mumu ve kumdan KALE yapmalık oyuncak.

Sevgilisi varken barışmak istedi ama huzursuz mu ederim ki öyle
Sevgilisi varken sizle barışmak isteyecek kadar dengesiz bir erkeği her yerden engellemeniz gerekir, belki de sadece sizi deniyor, ona karşı hala duygunuz var mı diye ki anlaşılan var, bu da onun egosunu tatmin eder sadece, bugün size döner iki gün sonra başka bir eski sevgilisine...

Hayır asla öyle düşünmedim sadece ona verdiğim sözü son defa yapıp bir daha yazmayacaktım amacım kötü değildi bunun özürünü bile dileyecektim
Kendinizi kandırmayın bir ışık görseniz sevgilisinin olması falan umrunuzda olmayacak. Geçmişi geçmişte bırakın. Verdiğiniz söz de sanki hayati önem taşıyan bir söz doğumgünü kutlama sözü nedir yani çok mu şart?

aşkım adam sevgilisi varken sana yazmış sen neyin özrünü dileyeceksin kııızzzz
Valla bilmiyorum rahatsız etmişmdir diye şimdi söylerler rahatsız edecegını düşünüyorsan bir yazıyorsun diye sözünü verdim hayatında birisi olmasa da ona son yazısım olacaktı açıkçası sevgilisi olması da bir dahakine işime gelirdi ama görüyorum ki aramızda tek bağ numara isteseydi bişeyler olurdu diyip konuyu kapatma kararı aldım birisi yazmış yorum mu yapalım diye arkadaşım yok ve buradaki insanlar benden büyük ve olgun düşünüyordur siye umut edip yazıyorum ama terslemek bilmiyorum neyse teşekkür ederim bu arada

Sevgilisi varken sizinle barışmak isteyecek kadar karaktersiz bi adama yazacak karakterdeyseniz buyrun yazın !
Size tamamen katılıyorum.Ayrıca Bihter'in uzun repliği gibi olmuş yorumunuz çok hoş.(Anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara...)

Yazın anam yazın ne meraklısınız sevgilisi eşi olan adamlara yazm

Ay bu ne sacma bir sey birine neden dogum gununu kutlarim diye soz vereyim ki en fazla cocugum arkadaslarini cagirmali parti ister ona soz veririm sizin nasil oldu Allah askina omu dedi soz ver kutla dogum gunumu diye cok cringe bence
Konuşmayı kestiğimizde ilk defa doğum gününü kutlamıştım ve yazmamı beklememişti o zamanlar ona karşı bir hissim vardı ve bu mutlu olmuştu benim bu yaptığıma tekrar mutlu olur demiyorum tabii ki hayatına başkası var onunla mutlu olmayı hak ediyor beklemezdim sadece ne yapacağımı bilmediğim için buraya yazdım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…