Doğum gününü kutlasam mıı

Aynı kalitedeyim diyorsun.
Sadece kaliteye mi takıldın abla ya yapma arkadaşım olmadığı için danışıyorum buraya laf sokma derdindesiniz tabiki amacım onu rahatsız etmek yada aklını karıştırmak değil sadece doğum gününü kutlayacagımı bildiği halde yaptığı şey hoşuma gitmedi ve ben aylarca kutlamayı bekledim

Niye bekliyorsun , karşı taraf her saniye keyif yaparken sen gün saymışsın ne geçti eline ? Laf sokmayalım da ne yapalım ? Arkadasım kardeşim falan olsan lafı değil tokatı basardım kafana. Silip geçeceğin gerzeğin doğum gününü beklemişsin , afferim.

Ne diyorsun abla Allah’ın aşkına 22 yaşındayız daha eş muhabbeti aşar beni her anlamda çocuk ruhlu insan gibi düşünemiyor musunuz ki
Bunun yaş ile ilgisi yok.
Evli ya da sevgilisi olması aynı şey.
22 yaşındasın ve sevgilisi olan bir adama yazılmayacağını biliyorsundur :) üstelik bu adam eski sevgilinse.
Çocuk ruhlu bir insan gibi düşünemem bu konuda.

Yazma canım yanlış olur gerek yok.

Tahmin etti yazacağınızı sevgilisi yanındayken yazarsanız sıkıntı çıkar diye düşündü ve yazmaktan vazgeçmeniz için yaptı belki de.
İnşallah yazmamışsınızdır.

Hiç yakışık almaz hatta çok saçma bir düşünce.Başka yollar ,başka hayatlar yaşıyor olmak varken aklınızın hâlâ adamda olması,doğum gününü kutlama isteyinde olmanız çok itici.....

Hayır asla öyle düşünmedim sadece ona verdiğim sözü son defa yapıp bir daha yazmayacaktım amacım kötü değildi bunun özürünü bile dileyecektim
of 22 yaşında bizim de kafamız böyle mi çalışıyordu acaba? vıcık vıcık romantizm. son kez…sözünü tutmak…sevgili yapmak…
yazma güzel kardeşim yazma. başkasını bulmuş. sen de bulursun. kendi hayatına odaklan.

Sizin dogum gunu kutlamaniz onemli olsaydi size donerdi yeni sevgili yapmazdi kendinize saygi duyun rezil etmeyin burada bizi yemeyin simdi siz d.g mesaji atip oradan muhabbeti baslatip yeni sevgilisi ile ayrilsin istiyorsunuz o degilde siz hayatiniza yeni birini alsaydiniz verdiginiz soz umrunuzda olurmuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…