Doğum gününü unutmak

complicated_e

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2017
252
215
23
Sizce bir erkek önem vermediği bir kızın doğum gününü unutmasına bozulur mu? Ama burada bahsettiğim doğum gününün ne zaman olduğunu unutmak. Bilindiği konuşulduğu kutlandığı halde kız erkeğin doğum gününün ne zaman olduğunu unuttuysa bu durumdan bahsediyorum. Böyle genelleme sorularımı sevmem ama mesela kadın olarak siz önem vermediğiniz biri doğum gününüzün ne zaman olduğunu unutsa bozulur musunuz?

Canım kendimin ve kardeşimin Doğum günü(benden 10 gün önce) hariç kimseninkini hatırlamam .. ablamınkini bile Facebook’tan görürüm o derece :/ eşiminkini de ay gelince hangi gündü diye yine Facebook’tan bakarım. Aklımda kalmıyor :/ bu yüzden de kimseden benimkini unutmamasını bekleyemem

Bozulmam.

Keşke doğum günümü kimse hatırlamasa... hiç sevmiyorum kutlamaları...

Ben de hic hoslanmiyorum, hic de samimi gelmiyor bu kutlamalar zaten. Her sene ayni terane.

Aslında bahsettiğim olay kutlama değil. Diyelim sizin doğum gününüz 15 ekim. Bunun konusu oldu o gün kutlandı falan sonra ocak ayı geldi biri size o günü hatırlamayarak doğum gününüzün ne zaman olduğunu sordu. Buna bozulur musunuz?

aslında bu bahsettiğim erkek de kendiminkini bile unutuyorum modunda bir insandı. Nedense benim onun doğum gününü unutmama baya bozuldu.

aslında bu bahsettiğim erkek de kendiminkini bile unutuyorum modunda bir insandı. Nedense benim onun doğum gününü unutmama baya bozuldu.

Hani bazen bi şeyi çok takarız ama takmaz gibi davranır ve konuşuruz ya galiba bu kişi size böyle davranmış. Önemsemiyorum deyip önemsediğini söylemeye çalışmış ama bunu kadınlar yapar genelde

Onem versem de vermesem de birisi dogum gunumu unuttu diye asla bozulmadim, bozulmamda. Bana hep cocukca gelmistir dogum gunu hatirlatmalari.

Tabi ki bozulmam. Arkadaş trip atacak yer arıyor.

Kişiden kişiye değişir bu. Bazı insanlar doğum günlerini çok önemser. Sana daha önce söylemiştim ne zamandı hatırlamıyor musun gibisinden trip de atarlar.

Doğum gününü unuttuğunu söylemeden burcundan yola çıkarak tahmin yürütmek gerek böyle insanlar için Hatta ben telefonuma kahve falı programı indirmiştim. Falına bakalım deyip, ya bilgilerini kendin girsene diye telefonu veriyordum sonra "hııı doğum günü bu zamanmış demek aa" diyordum içimden Kimsenin doğum günü aklımda kalmıyor farklı taktikler denemem gerekiyor bu yüzden

Ben unutulmasına önem vermem. Ya ne zamandı diye sorduklarına söylerim bu zamandı diye. Ama dediğim gibi bazı insanlar çok önem veriyor. Böyle birine denk gelmiş olabilirsin.

Hani bazen bi şeyi çok takarız ama takmaz gibi davranır ve konuşuruz ya galiba bu kişi size böyle davranmış. Önemsemiyorum deyip önemsediğini söylemeye çalışmış ama bunu kadınlar yapar genelde

Yok onemsemedigine eminim aslında kimsenin doğum gününü aklında tutmuyor. Ama baya bozuldu yüzü düştü falan ama bir şey demedi.

Normalde önem vermeyen biri aslında annesinin babasının bile öyle aklında tutmuyor. Trip de atmadı aslında bozuldu düzgün cevap veremedi bir bahaneyle yanımdan gitti yüzü baya dusmustu şaşırdım bu kadar bozulmasina.

Tabi ki bozulmam. Arkadaş trip atacak yer arıyor.

Trip atmadı aslında yüzü düştü doğru duzgun cevap veremedi bir bahaneyle yanımdan gitti morali bozuldu yüzü asıldı ama nasıl unutursun tarzı bir şey demedi. Bozulmamış gibi yapmaya çalıştı ama yüzünden ses tonundan davranışlarından bozulduğu çok belliydi.

Bozulmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…