• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum gününü unutmak

Trip atmadı aslında yüzü düştü doğru duzgun cevap veremedi bir bahaneyle yanımdan gitti morali bozuldu yüzü asıldı ama nasıl unutursun tarzı bir şey demedi. Bozulmamış gibi yapmaya çalıştı ama yüzünden ses tonundan davranışlarından bozulduğu çok belliydi.

O zaman siz de ona yeri geldiğinde özel günlere pek kıymet vermediğinizden bahsedin. Yani herhangi özel bir günün aklınızdan çıkması ona kıymet vermediğinizden değil de sadece hafızanızın bir oyunu olduğundan söz edin.

Ay ben çok önemserim. Burcunu bırak yukselenine kadar saatine önemserim tabiki eşim ve çocuklarımın. Diğerlerini bilirim kutlarım. Öyle ki yeğenimin doğum günün de pasta yapıp sürpriz yaptım. Unutmuşlardi şaşırdılar.

Ay ben çok önemserim. Burcunu bırak yukselenine kadar saatine önemserim tabiki eşim ve çocuklarımın. Diğerlerini bilirim kutlarım. Öyle ki yeğenimin doğum günün de pasta yapıp sürpriz yaptım. Unutmuşlardi şaşırdılar.

Ama mesela önem vermediğiniz sadece sıradan bir arkadaşınız olan bir insan sizin doğum gününüzü unutsa bozulur muydunuz?

Aslında bahsettiğim olay kutlama değil. Diyelim sizin doğum gününüz 15 ekim. Bunun konusu oldu o gün kutlandı falan sonra ocak ayı geldi biri size o günü hatırlamayarak doğum gününüzün ne zaman olduğunu sordu. Buna bozulur musunuz?
Sorunuzu daha net sorsanız aslında,güzel cevaplar alabilirsiniz. Hoşlandığınız biri var ama size mesafeli duruyor doğum gününü unuttunuz diye bozuldu buradan size olan ilgisini mi keşfedicez?

Sorunuzu daha net sorsanız aslında,güzel cevaplar alabilirsiniz. Hoşlandığınız biri var ama size mesafeli duruyor doğum gününü unuttunuz diye bozuldu buradan size olan ilgisini mi keşfedicez?

Bu şekilde sormuyorum hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu olayı degil. Sadece konudaki soruyu soruyorum. Bir olayla zaten ilgisi cozulmez. Zaten şuan mesafeli de durmuyor soru o değil.

"Çocuk sizi normal sıradan bir arkadaş olarak gördüğünü söyledi,reddetti.

Şimdi de doğum gününü unutmanıza bozuldu, yani çünkü sizden hoşlanıyor "

Senaryom doğru mu,bildim mi,çözdüm mü,deyiverin hele
:21:

Bu arada önemsemediğim biri benim doğum günümü kutlasa ne olur kutlamasa ne olur,hiç takılmam.
Hatta kutlasa şaşırırım.

"Çocuk sizi normal sıradan bir arkadaş olarak gördüğünü söyledi,reddetti.

Şimdi de doğum gününü unutmanıza bozuldu, yani çünkü sizden hoşlanıyor "

Senaryom doğru mu,bildim mi,çözdüm mü,deyiverin hele
:21:

Bu arada önemsemediğim biri benim doğum günümü kutlasa ne olur kutlamasa ne olur,hiç takılmam.
Hatta kutlasa şaşırırım.

Baya yanlış tahmin ettiniz. Biz sadece iş arkadaşıyız.

:KK70:pekala olabilir:kahve:

O halde siz de yanlış tahminlere mahal bırakmadan açıkca yazın derdinizi.
Madem sadece 'iş arkadaşısınız',siz de onun bu tavrını önemsemeyin,olmaz mı.

Bu tavrınizi anlayamadim. Insan sıradan bir iş arkadaşıni bu kadar onemser mi yani demek istediğim buydu. Beni reddeden biri hala benden mı hoşlanıyor diye düşünecek kadar aklımı kaybetmedim. Burada farklı yorumlar olmasın diye sadece doğum günü unutulması önemli mi diye sordum bu kadar. Başka bir şey sormuyorum.

Gecmis yıllarda ki dogum gunumde pasta almış kapının önünde mumları yakmış falan...Kapıyı açtım iyi ki dogdunlar bilmem ne
"Bunu alana kadar iki lahmacun alaydin karnımız doyardı"dedim.
O gün bugündür hatirlamaz.
Ök*z

Back
X