- 25 Temmuz 2014
- 18
- 2
- 8
aslında yok her rengi severim ama yılbaşı diye aklımda siyah ve kırmızı varda bilmiyorum bende yanlış odaklanmış olabilirimCanım ne renk düşünüyosun?
Veya giymem dediğin bi renk var mı mesela?
Elimdekilerden bakca ona göre.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında yok her rengi severim ama yılbaşı diye aklımda siyah ve kırmızı varda bilmiyorum bende yanlış odaklanmış olabilirimCanım ne renk düşünüyosun?
Veya giymem dediğin bi renk var mı mesela?
Elimdekilerden bakca ona göre.
kiz bende oyleyim bosverBaktım canım ama benim üst bölgemle ilgili söylemesi ayıp kompleksim varda biraz olmamasından dolayı :) sırtı full açık giymiyorum çok seviyorum öyle elbiseleri hatunlarda görünce ama kendim giyip aynaya baktığımda ağlayasım geliyor o derece yani
Merhaba Arkadaşlar;
Yılbaşı benim aynı zamanda doğum günüm bu sene hem yeni yılı hemde doğum günümü kutlamak için nişanlım ve arkadaşlarımız ile birlikte bir clubte kutlama yapacağız bu nedenle elbise, ayakkabı ve çantaya ihtiyacım var. 36-38 benden giyiniyorum ayakkabıda da 37 numara.
Bir el atın bacılar hazırlayın beni :)
Başın sağolsun canımArkadaşlar merhaba;
Arkadaşımızın vefaati nedeniyle bu sene tüm programlarımız iptal edildi. Çok teşekkür ediyorum ilginiz için sizide uğraştırdım.
Herkese çok teşekkürler...
valla bende msj okumadan ürün koymuşum..tekrar başınız sağolsun...Başın sağolsun canım
Allah rahmet eylesin...