Doğum haritası bakmayı bilen var mıı?

13.12.1983
Sabah saat 10:00
Eskişehir

Müsait olduğunuzda yorumlarsanız sevinirim..
1- doğuştan talihli birisiniz. enazından şansınız yaver gider. mutluluğunuz çook büyük boyutlu olduğu gibi hüznünüzde öyle oluyor.ayınız balık burcunda bu açıdan sizi daha içli yapıyor. yükselen oğlakla çaktırmamaya çalışsanızda aslında öyle değil.sanki yelkenler kolay suya iniyor gibi.
2-kariyer hayatınız hep imtihanlı geçmiş, kariyer alanında aldılarlınız olduğu gibi verdiklerinizde olmuş.
3-arkadaşlarınız sizin için çok önemli mümkün olduğunca onlarla olmak istiyorsunuz çünkü onların yanında kendinizi rahat ifade ediyoırsunuz.
4- kendinizi en iyi kendi burcunuzdan olan kişilere ifade ediyorsunuz.terazilerle tartışmalı başı iyi sonu kavgalı ilişkileriniz olabiliyor.akreplerle imtihanlı kısıtlanmış ilişkiler içinde olabilirsiniz özellikle kariyer alanında topluluk içinde akrep burcu olanlarla ters düşmeler yanlış anlaşılmalar olabilir.koç burçları ile şanslı ilişkileriniz olabilir. kardeşleriniz, akrabalarınız kıskanç olsa da size avantaj sağlayabilir.hayalleriniz geleneksel ama bol ve renkli.
5-çocuklarınız hayatınıza yön veriyor olabilir.eğitim hayatınız zorlu geçmiş.duygusal olsanızda hava grubu gibi mantıksal yaklaşımı olan insanları beğeniyorsunuz.yay burcundaki uçarı kısmınızı yükselen oğlak dengelemiş içiniz gezelim tozalım dese de tercihen önce evinizin hanımı olmak istiyorsunuz.
6-kıstırılmış burcta kalan ayınız ne kadar eliniz bereketli olsa da bereket sizden değil başkasından biliniyor olabilir.miras konuşarında söz sahibi olmanıza engeller çıkaranlar olmuş.
7-şu sıralar akraba ve kardeşlerinize güveniniz azalmış olabilir.sözlerini tutmuyorda olabilirler.bir gün iyi iken bir gün soğuk da gözükebilirler.miras konuları yine gündeme gelebilir.uzaklardan geleniniz gideniniz olabilir eğitim yada iş için
8-şu sıralar toplulukta ilgi çekip sözünüz dinlenebilir.
9- arkadaşlarınızın iç yüzünü öğrendiğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.sizden yardım isteyenlerle sömürmek isteyenler.yüzünüze gülüp arkanızdan iş çevirenler ortaya çıkacak.sadece paranızı vaktinzi israf eden gereksiz arkadaşlarınızı hayatınızdan çıkaracaksınız.
10-iç dünyanız bilmediğiniz sebeplerden sıkkın. aslında bu sıkkınlığın sebebi bayadır evet deyip de içinize sinmeyen yaptığınız işler.o yüzden sıkıntılı rüya görüyorda olabilirsiniz.bir kaç gün hassas olabilirsiniz.bir eşyanın bile değişmesi moralinizi bozabilir.para konusunda çok hayallere kapılmayın belirsizliklere girmeyin.büyümeyen yanınız var ise bebeğiniz ile beraber büyüyeceksiniz.

Çok teşekkür ederim. Umarım her şey daha iyi olur :)

burdan yazın sonuçta tc no verilmediği için bi problem olmaz. cevabı aşağıdaki örnekteki gibi yazın, bende buraya yazarım.
örnek:
11.01.1985
13:30
adana
şeklinde
24.01.1987
03:00 ve 06:00 arası
aksaray

11.09.199603:00Sakarya
yükselen aslan ay aslan burcunda,aslan burcunda baya gezegen birikimi var.sistemli düşünmenize para biriktirme düzen tertip hayali kurmanıza rağmen icraatte bu kadar olmuyordur.dışardan gururlu güçlü görünsenizde alındığınız kişileri iğnelemekten kendinizi alamıyorsunuz kibar ve hanfendisiniz ama gücendirilmeye tavrınız sert.başak ile aslan karışımı özellikler giyim kuşamda zevkli ve kendine yakışan bir tarzınız olduğunu gösteriyor.yüzünüz darbeye karşı hassas hatta yara izi doğum lekesi de olabilir ama yüz yapınızın güzelliği ön planda.maddiyat konusunda iyisiniz isteseniz taşı sıksanız suyunu çıkarırsınız.eğitim hayatı hep engellerle dolu olmuş.koçlar ruhunuzun ihtiyacı ama koçlarla ilişkiler imtihan kısıtlama eziyet gibi gelebilir size,kendi burcunuzdakilerle çatışmalı ilişkiler içerisindesiniz.oğlaklara kendinizi rahat anlatabiliyorsunuz. iş hayatınızda yanar döner çok insan görmüşsunuz ama hep kim olduklarını bulmuşsunuz.nedeni bilinmeyen baş ağrılarınız olabilir. sabah grip mi olucam derken akşama karnınız ağrıyor olabilir gelip geçici ufak rahatsızlıklarla karşılaşmanız mümkün.tek başına vakit geçirmeyi seversiniz.karnı tok yatarsanız kabus görmeniz olası.aşk hayatınız bir var bir yok gibi olmuş. iyi giderken iyi kötü olunca hep kötü gitmiş.başkalarına ilginç gelen hobileriniz olabilir.bir araya gelip bol bol çene çalacağınız akraba ve kardeşlere sahip olabiliriz.onlardan diplomatik olma hakkında fikir alabilirsiniz.çalışmaktan vazgeçmeyin yoksa kendinizi amaçsız hissedersiniz. bir şeyler öğrenmek sizin için imtihan gibi. hayatın adaleti konusu kafanızı kurcalıyor.bu sıralar,eğitim ve kurs olanakları ile kafanızda belirsizlikler var bi süre daha sürecek.miras ve başkalarının kazançları konusunda olmadık hayallere kapılmayın.hastalık konularında hastalığınızı ihmal etmeyin fakat öldüm bittim gibi karamsar düşünmeyin.iş ortamında temkini elden bırakmayın.bu sıralar kazancınız konusunda,evinizle ilgili yeni gelişmeler olabilir.

30.01.1988sabah saat 10.15istanbul
burcunuz kova yükselen koç ay burcu yengeç haritanızda dikkatimi çeken nasıl kadın derneklerinin annelerin kurduğu grupların başı vardır ya sizinde öyle gibi.sessiz çoğunluğun sesi ve savunucusu gibisiniz.tek başınıza romantik hayaller kuruyor.evinizle ilgileniyor yada kitap okuyor olabilirsiniz.eğitim hayatınız sıkıntılı geçmiş, başkalarından gelen para ve miras gibi kazançların ya size bereketi olmuyor yada o esnada bir şey için harcanıp gidiyor.arkadaş canlısısınız.eş ortak açık düşman konumundaki insanlar güçlü ve tehlikeli yapıdalar.yay ve oğlaklardan uzak durun enazından rahat bir ilişki istiyorsanız.yükselen burcunuz olan koçlara daha rahat kendinizi ifade ediyorsunuz.kız kardeşleriniz yanında kendinizi aileniz gibi hissettiren bayan akrabalarınız olabilir.elleriniz kollarınız ciğerleriniz hasas.şu sıralra hasta iseniz kendinizi iyi hissedince hemen bırakmayın tedaviyi.iş hayatı biraz pürüzlü ama bu şansınızı engellmiyor.ütopik hayallere takılmayın.başkalarının gazına gelmeyin.bu sıralar kariyer ile ilgili şartlarınız yeniden düzenleniyor.

07.02.1990Saat:08:30romanya.satu-mare
burcunuz kova yükselen balık ay yengeç,akılcı burç kovaya bu kadar su grubu yükselen ve ay siz yapıcı eleştri yapsanızda sizi eleştirdiklerinde gücenip kırılma etkisi verir.6. hissiniz mütiş olabilir.arkadaşları bol olan onlarla güzel vakit geçiren ama kandırlma ve tartışmları onların yüzünden yapan birisiniz.oğlaklardan kesinlikle uzak durun,kendinizi yengeç burçlarına kolay ifade ediyorsunuz.patlamaya hazır bomba giibi oluyorsunuz bazen,siz naparsanız yapın kader sizi oraya sürüklüyor gibi.başkasından mal para beklentisi içine girmeyin olmadık şeyler başınıza gelebilir.hem kendinizi evinizde daha güzel ifade ediyorsunuz.evinizin hanımısınız sayenizde evinizde bolluk neşe eksik olmuyor evinizde kendinizi tam bir aile gibi hissediyorsunuz.çok çocuk sahibi olmaya müsaitsiniz çocuklarınızın çoğu kız olabilir.kariyer hayatınız tartışmalı geçse de iş ortamında arkası sağlam babacan kimseler tarafından korunuyor olabilirsiniz.yanlış hayallere kapılmayın bir güneş açtı diye dışarı şemsiyesiz çıkmayında diyebiliriz.eş ve düşmanlarla ilgili yeni gelişmeler var.şu sıralar zihniniz durgun olup size söylenen bir kulağınızdan girip öbüründen çıkıyor olabilir.çevrenizden bu yönde eleştri alabilirsiniz.kendinizi çok sorgulamayın ama bilmediğiniz işlerle uğraşırken temkinli olun.
Dt: 22.05.1985Saat:00:35Malatya saol canim:)
burç ikizler yükselen kova ay ikizler.yükselen kovadaki jüpiterle kilo almaya meyillisiniz.diğer ikizlere göre daha ağır kanlısınız.büyük geniş bir yüz yapınız var.sizinde eğitim hayatınızda zorluklar olmuş kariyer hayatında da sonu belirsiz işler önünüze gelmiş.hani böyle birden pat diye bırakıp gidebileceğiniz bölümlerde çalışmışsınız.kardeş ve akrabalarınıza çok değer veriyorsunuz. düşüncelerinizi kaderin yönlendirdiğine inanıyorsunuz.akrep burçları ile ilişkiniz imtihan ve kısıtlamalı.kendinizi kovalara rahat ifade ediyorsunuz.aynı burçtan olanlarla ilişkiniz tartışmalı ve bi kaşık suda boğmalık kendi burcunuzun insanı yanında ister istemez agresif oluyorsunuz.başkalarından maddi beklentilere girmemenizde fayda var arkadaşlarınız hayalleri zengin icraatları fakir insanlar olabilir.bu sıralar kazanç ve başkalarından gelen paralarla ilgili konular önünüze gelebilir.siz karışmasanızda olaylara dahil olabilirsiniz.çok heveslenmeden önce gidişatı izleyiniz.duygularınızı sömürenlere karşı dikkatli olunuz.

24.01.1987.03:00 ve 06:00 arası aksaray
ikisinin ortası 04:30 u dikkate alıyorum.yalnız kalmayı seviyorsunuz ama fazla yalnızlık bunaltabilir.yükseleniniz yay.ay burcunuz akrep bu size herşeyi gereğinden fazla kafaya takma etkilenme özelliği verir. arkadaşlarınızın çoğu bayan hisleri ile insanları etkileyen yapıdalar.yaylara kendinizi zor ifade ediyorsunuz.zevkleriniz ortak olsa da ya başıboş halleri yada konferans verir gibi konuşmaları sizi sıkıyor.kazanç odaklısınız para kazanmak sizi mutlu ediyor.kendinizi balık burçlarına rahat ifade ediyorsunuz.koçlarla ilişkiniz kavgalı gürültülü.olaylara bakış açınız belirsiz olabilir.kariyeriniz arkadaşlarınıza bağlı.yaşadığınız tartışmalar fikirlerinizin değişmesine yol açıyor.hayatınızda disiplinli çalışmaya ihtiyacınız var. bir yandanda,determinist insanlarla içinizdeki olumsuzlukları yaradana havale edesiniz var.bu sıralr,ev taşıma eşya değiştirme olabilir,eğitim kurs fırsatlarını değerlendirip sertifika alabilirsiniz,arkadaşlarınızla faaliyetleriniz olabilir.bu sıralar size ikinci bir şans fırsat gibi görünen şeylerin bir arkasını araştırın aldtmaca olabilir.bu sıralar çok içinize kapanmayın depresyona çabuk kapılabilirsiniz.mümkün olduğunca negatif insanlardan uzak durun vesveselere karşı önlem alın.bazı sonuçsuz kalan yaşadığınız önüne geçemediğiniz haksızlıkları yaradana havale edin.

BENİ ANLATMIŞSIN

coook tesekkur ederim ♥
Biliyormusunuz cevremde ki herkes oglak....
annem esim vs....hatta bebegimin de kucuk ihtimal oglak olma sansi var....

valla çok iyisiniz :)) aynen oğlaklarla da kolay kolay anlaşamam:)) bu arada işsizim iş arıyorum. kariyer için iyi bi dönem mi? iş bulabilir miyim yakın zamanda haritama göre:)

valla çok iyisiniz :)) aynen oğlaklarla da kolay kolay anlaşamam:)) bu arada işsizim iş arıyorum. kariyer için iyi bi dönem mi? iş bulabilir miyim yakın zamanda haritama göre:)
kariyer evinizde pluto var bu da bir dönem hiç iş bulamayıp bir dönemde iş fırsatlarını gösterir.iş yerinizin iflas ve yangını nedeniyle issiz kalma ihtimali olabilir.

saoll tatlımm aynı benn

Banada bakarmısın canım teşekkürler
03/04/1980
05:30
Tekirdağ
Buda biricik kızımın bakarsan sevinirim
18/04/2011
09:25
Silivri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…