Doğum haritası bakmayı bilen var mıı?

ayy çok ilginç çıkmış nhakketende doğru hakkımda yazdıklarınız :) teşekkür ederim. benimde bi kahve falı borcum olsun özelden at bi ara..

bu arada ben bekarım hiç evlenmedim şubattan beride manitam yok T tugsem_10

Cok tesekkr ederim canim peki esle ilgili ayrilikta gorunur mu bu dogum hatitasinda

Cok tesekkür ederim canim peki esle ilgili ayrilikta gorunur mu bu dogum hatitasinda
kimisinin doğuştan öyle eğilimi var.haritasında var diye hemen ayrılacak denmez.ayrılan 2. 3. eşi olanlarda doğum haritalarında belirgin olumsuz gezegenler vardır transitler ile birlikte bu zorluk azalır artar kimisi ayrılır kimisi zor zamanlar atlattık eşimle der.açı bazında çok bilgim olmadığı için olumsuz bir yerleşim olumlu açılarla etkileri azaldığında ayrılık vermez.mesela görünürde olumsuz gezegen yoktur fakat kişinin haritasında zorlu açılar çok fazladır o yüzdende ayrılık olabilir.önemli olan haritamızdaki olumsuzlukların zayıflıkların yerini bilip o kısımlarının bizi ruh ve bedensel hastalıklara sürüklemesine karşı telkin ve duayı bırakmamalıyız. ben bu açıdan astrolojiyi fal olarak görmüyorum Allah fal bakın diye bu bilimi yarattığına inanmıyorum.insanın eksilerini artılarını ortaya çıkaran bir bilim. kendi özelliklerimizi iyi yada kötü yönde kullanmak bizim irademize kalmış.ben size bu sıralar kazancınız artacak dediğimde kazancınız artıp ertesi gün hemen araba alacağınızı bilemem.

Anladim canim cok tesekkur ederim

Banada bakarmısın canım teşekkürler03/04/1980 05:30TekirdağBuda biricik kızımın bakarsan sevinirim 18/04/2011 09:25 Silivri
burcunuz koç yükseleniniz balık,çok konuşan birisiniz fiziksel olarak babanıza benziyorsunuz.ay burcunuz akrep derin hisler sahibi alıngansınız.ön sezileriniz kuvvetli minyon bir yapınız olabilir yaşınızdan genç gösteriyor olabilirsiniz.çok bayan akrabanız kardeşiniz olabilir sürekli onlarla iletişim halindesiniz ufak gezileri seviyorsunuz.anaç insanlara ihtiyaç duyuyorsunuz.aslanlarla kavgalı dövüşlü ilişkiniz olabilir.başaklara kendinizi daha iyi ifade ediyorsunuz bi yöndende onlarla beraber olmak rutin ve sıkıcı.sizde bariz ortaklık evlilik ilişkileri imtihan gibi 2 evlilik ihtimali olabilir yada evliliğinizde sorumluluğu boşlamaya gelmez.eşiniz yaşı sizden büyük gücünden çekinilecek biri olabilir.iş ortamınız geniş bereketli kalabalık ve hararetli olabilir.aslanlarla şanslı kısmetli ilişkileriniz olabilir bi yandan fazla egoları sizin sinirinize dokunabilir. sırt omurlarınız kalbinizde geçici rahatsızlıklar olabilir.ateş ve tansiyon yükselmesine dikkat edin.karın kısmınız darbe ve kesiklere karşı korumalısınız.bazen duygusal sıkıntıların pençesinden zor kurtuluyorsunuz. kendinizce bu da bunlar için enerjinizi tüketmekten sürekli düşünmekten.eğitim hayatınız bir iyi bir kötü gitmiş.kariyer alanında hayaller ile ilgili işlerde üstünsünüz.balık ve yay burçlarının meslek seçimlerindeki işlerde başarınız olabilir.aslında her nabza göre şerbet verme yeteneğiniz var.ikna inandırma kabiliyetiniz var.evlilikle sosyalliğiniz kısıtlanmış olabilir.(çocuk yüzünden değil)
BİRİCİK MELEĞİNİZ........kızınız yüzde elli size benziyor.yükseleni ikizler ay burcu sizin gibi akrep arkadaş odaklı biri olacak biraz macera sever ve karışık değişik arkadaşları ile birlikte hayatı öğrenecek.sürekli tartışıp bağırabilir arkadaşlarına ama kolay kin gütmez.yükselen ikizlerden iletişim ve konuşması iyi.venüsü balıkta siiri sever ve güzel şiir okuyabilir.işi de sizin aldığınız etkiler gibi. sanatsal hayaller tasarlama gibi konularda.zihni öfkesi çok hızlı sanki hayatı koşarak yaşıyor gibi.öğrenme şekli enerji sarfederek yarış yaparak öğreniyor.bir şeyi çabuk öğrenip iş rutine girdi mi sıkılıp bırakıyor.diplomatik olamıyor büyük ihtimalle yalan söylemeyi de çok beceremeyecek yada yüzüne gözüne bulaştıracak.mıy mıy yavaş insanları sevmiyor.terazilerle kısıtlanmış hissedecek kendisini,koçlarla kıskançlık dolu savaş dolu ilişkisi olsa da kendini en iyi koçlara ifade ediyor.yaylar ile de şanslı ilişkiler içerisinde olacak.yaptığı işlerde kendinden emin olması zaman alabilir dışardan özgüvenli görünse de.evlilik ortaklık ilişkilerinde de gelecekte onu gücünden çekindiği pinti bir eş bekliyor.

T tugsem_10 zahmet olmazsa bana da bakar mısın? Hayatımdaki bu şanssızlik ne zaman bitecek, çok umutsuzum, belki beni gaza getircek bişeyler söylersin..
20.02.1990 saat: 15:00 yer: istanbul

Son düzenleme:
Esim icin de bakarmisin musait oldugunda31.12.1981Saat.22.30Iskenderun
eşin oğlak yükseleni başak,yükselen başak ona düzgün bir görünüm verebilir.eşinde ateş yüksek tansiyon eğilimi olabilir. bir de yüzünde yara izi olabilir.para konusunda hep zorluk çekmiş olabilir.parası olsa bile gıdım gıdım harcıyor olabilir.parasızlıktan çok korkar.hemde baya fobi bazında.parasız kalmaz ama korkusu hepsinin üstünde gibi.kardeş akraba ilişkileri bir dargın bir barışık gibi.evcimen birisi ama bazen evindeki herşeyin hayallerindeki gibi olmasını istiyor.zamanında aşk hayatı güzel geçmiş aşkını ifade etmeyi iyi biliyor.biraz durağan toprak erkeği olsa da.ayı su grubu balık o yüzden biraz alıngan olabilir.bünyesi çok yemeğe karşı hasas.çok yerse midesi bağırsakları çabuk yoruluyor ve duygularından çok etkileniyor.terazilerle tartışmalı kısıtlanmış ilişkiler içinde akreplere kendini rahat ifade ediyor.büyük ihtimalle ortak zevkleriniz sizi birbirinize çekmiş.yengeç burçlularla yaptığı işlerde,aile şirketlerinde yengeç burçlarını ilgilendiren mesleklerde şanslı.şu sıralar birden parlamaya müsait. hani bir deyim var. "kendi bku ile bile kavga eder" diye şu sıralr herkesi ısırır gibi eleştiriyo kızıyo.ateş tansiyon yüksekliğine çizik çürük gibi kazalara açık,şu sıralar kardeş ve akrabalar ile ilgili sınavlardan geçiyor.kendisi bir dönüşüm içinde, biraz zorlama ile olmuş gibi fakat bulunduğu yaşama uymak için lazım.iş ortamı konusunda pek hayallere kapılmasın.duygusal kaynaklı geçici rahatsızlıklara açık.başkalarına miras ve para açısından hemen yatırıma çevirmeden düşünsün.bazen sorun arar gibi davranabilir.

Merhaba müsaitseniz bana da bakabilir misiniz? 03.11.1997, saat17.08 doğum yerim rize, ilişkim yok aşk hayatım hakkında bi yorumda bulunabilir misiniz birinden hoşlanıyorum

burdan yazın sonuçta tc no verilmediği için bi problem olmaz. cevabı aşağıdaki örnekteki gibi yazın, bende buraya yazarım.
örnek:
11.01.1985
13:30
adana
şeklinde

merhaba, kızkardeşimin bilgileri, bakabilirmisiniz,
24.09.1987
23:59
adana

Mrb tuğsem çok teşekkür ederim;Bilgine,kalemine sağlık astrolojiyi yorumlaman çok güzel ben çok beğendim
Eşimede bakarsan çok sevinirim( özellikle bana 2.evlilik olabilir demişsin bu eşimin haritasındada varmı acaba?)
Eşim
25/06/1976
06:40
Zonguldak

Bana da bakarsanız nasıl makbule geçer bilemezsiniz

01.03.1994
19:40
Bartın

Geçen yıl bir de ünlü bir astrologa baktırmıştım dediği herşey çıktı ama bir de Bu yıl evlilik görünüyor p) dedi o tutmadı bu konuda sizin yorumunuzu da çok merak ettim bu yüzden bakarsanız çok memnun olurum

burdan yazın sonuçta tc no verilmediği için bi problem olmaz. cevabı aşağıdaki örnekteki gibi yazın, bende buraya yazarım.
örnek:
11.01.1985
13:30
adana
şeklinde
Bana da bakarsanız nasıl makbule geçer bilemezsiniz

01.03.1994
19:40
Bartın

Geçen yıl bir de ünlü bir astrologa baktırmıştım dediği herşey çıktı ama bir de Bu yıl evlilik görünüyor dedi o tutmadı bu konuda sizin yorumunuzu da çok merak ettim bakarsanız çok memnun olurum

Kime baktirmistin ?

Kime baktirmistin ?
Zelal midyat canım kendisinden ziyade daha çok kuzeni sermiyan midyat ünlü sanırım ünlüden kastımda biraz o yani :) Çok detaylı değildi ama dediği herşey tuttu evlilik hariç 2015 evlilik yılım demişti Onun dışında mesleğimi aile durumumu aşk yaşamımı ve gelecekteki durumunu falan bildi ben memnun kaldım.

Ne kadar odemistin, bi de internet üzerinden mi?

arkadaşlar sırayla not aldım.müsait vakitte 2şer üçer yazacağım.unutmayın kötü yazgı yoktur az dua vardır.Allahtan hayırlısını dileyin.kötü olan hastalık şans ve aile bireylerine karşı dua silahınız olsun.kimisinin hemen duası dileği oluyor kimisi aynı devam ediyor gibi görünse de duanızın mükafatinin zamanını insan kulu bilemez.hayatta eksik yanlarınızı dua ile başınıza gelecek olası belaları hayır yaparak defedelim.ben astroloji ile ilgilendikçe gölgelerin gücünü değil(he-man çizgi filminde vardı 80 kuşağı bilir) Allahın hiçbir şeyi boşa yaratmadığını görüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…