Doğum haritası bakmayı bilen var mıı?

Vivid :aslan burcunun son gününde doğmuşsun asln özelliklerin baskın yükselen akrep ay oğlak.eğitim hayatın iyi geçmiş.hatta yurt dışına yerleşmek istemişsin.olabilirliği var.aslanlara karşı kendini iyi ifade ediyorsun.başaklarla tartışmalı bir ilişkin var.duygularını tutan bi yapın var. nefesini tutar gibi duygularını saklıyorsun.bu da sana yetersizlik hissi vermiş.elinde olmadan böyle davransanda.tek artışı eğitim hayatı ve uzun yolculuklarda bu özelliğinin katkısı olmuş.paran olsa dahi harcanıp gidiyor.bereketi olmuyor diye düşünebilirsin.aşk konusunda şanslı geçmiş hayatın. çalışkan cengaver insanlar olmuş hayatında kendini meydan okur gibi ifade ediyorsun.gizli ve güçlü düşmanlarınız var.şu sıralar karamsarlaşabilir sağlık sorunları tetiklenebilir.maddi kazanç konusunda şartlarınız değişecek,çocuklar ve aşk konusunda hem iyi hem kötü durumlar bir arada o yüzden her şey iyi giderken aniden ters gitmesine karşıda hazırlıklı olun.eviniz konusunda hayallere kapılmayın mantıklı adımlar atın.kandırılmalara karşı uyanık olun.kariyer konusunda şans ve ilerleme sizden yana arkadaşlarınızla sohbet edeceğiniz güzel toplantılar yapacaksınız.
desifre : yükselen akrep ay yengeç bu kadar su grubu sizi hasas alıngan kırılgan kinci bir aslan yapabilir.çünkü aslan burcu ve kin çok ayrı kelimeler.sizinde eğitim hayatınız iyi geçmiş gibi belkide görüntü yada özellikleriniz yurt dışında doğumuş büyümüş izlenimi veriyor dışarıya. bu sıralar şanslı zamandasınız insanların önünde kendinizi rahat ifade ediyorsunuz.başaklarla kolay, ,ikizlerle tartışmalı kovalarla imtihanlı sürüklenmeli ilişkiler içerisindesiniz.ruhunuzun tartışmalı ilişkiler içinde (belkide haddini bildireceğiniz) olduğunuz ikizler burcuna ihtiyacı var.bir yerde durgun hareketsiz kendi halinizde olunca(yada yalnız kendi iç sesinizle baş başa kalınca) size sıkıntı basıyor, ağırlık çöküyor.çocukları çok seviyorsunuz fakat fazla ilginiz baskıya dönebilir bu yüzden kararsız tedirgin çocuklar yetiştirebilirsiniz.kızınca çok konuşup iğneliyorsunuz böyle zamanda sizi susturmak zor.kardeş-akrabaların "yamukları" nedeniyle zorlanmış olabilirsiniz kendi evinizde bile.eşinizi çok konuşkan hareketli fevri sinirli olarak algılayacaksınız.yatırımlarınızın akrabalarınızın elinde heba olmasına izin vermeyin.ev konusunda maddi anlamda hayale kapılmayın.aklınızdaki planları uygulamak için acele etmeyin bu sıralar açık düşmanlarınızı keşfedebilirsiniz.arkadaşlarınızla fikir ayrılıklarınız olabilir. arkadaşlarınız etkili talihli ve kibar kimseler genellikle bazende tam tersi dengesiz oluyorlar.kariyerinize odaklanın. hastalanmamak için sürekli önlem alın.akraba kardeş kışkırtmasına gelmeyin.
P purring :durgun sıradan başağa göre kıpır kıpır kızınca fokur fokur kaynıyorsun resmen acaip enerjiksin.metobolizman çok hızlı taşı sıksan suyunu çıkarırsın çalışmayı çalışma ortamını seviyorsuun.paran kazancın bereketli çift kısmetlisin kazanç konusunda bu da bazen en iyisini hedeflemene engel olabiliyor.aşk hayatın eğlenceli,aşkı çocukları çok seviyorsun.ruhunun ihtiyacı olan babacan beyaz atlı prens kıvamında birisi yada melekler kadar güzel bir evlat,içine attıkça bazı şeyleri,sana kadın doğum hastalıkları olarak geri dönebilir.kendini affetmeyi öğrenmelisin.her zaman güçlü yenilmez olamazsın bazen yenilgiyi kabul edip yeniden başlamak için iyileşmelisin.enerjini verimli kullanmalısın.açık düşmanların minyon ve çenesi düşük kimseler.eğitim hayatın zor geçmiş kariyerinde çok çalışman gereken fakat ilham ve hayallere bağlı bir iş,reklam, tasarım gibi.arkadaşların talihli elektronikle alakalı ufuklarını açan marjinal kişilikler.çocuk parkında çocuklarla,yada sevdiğinle baş başa romantik olarak geçirdiğin zamanlar en değerli zamanların.ani ateş yüksek tansiyon.kafa yüzü çarpma yaralamaya karşı önlem almalısın.bu suralar karşı cins ile ilgili yeni tanışmalar olabilir yada açık düşmanlarının oyunlarını bozabilirsin.çalışma ortamın kalabalıklaşabilir.diyet yada detoksa başlayabilirsin.şu sıralar çevrendekiler huyu suyu değişti diyebilirler.çünkü kendini sıradan hissetmek istemiyorsun.herşeyden çabuk bıkıp değişik şeyler denemek istiyorsun.farklı olanı merak ediyorsun.ayrıca kariyer ile ilgili kurs vb çalışmalarını tamamlayacaksın bu süreçte.zehirlenmeye karşı dikkatli ol.başkalarından para ve yardım bekleme bir süre gelmeyebilir yada gelişi törenli olabilir.

Çok teşekkür ederim, ilhamla pek alakası olmayan bir bölümde okuyorum ama bunun dışında her şey doğru :) Teşekkür ederim tekrar

Eğitim hayatım orta dereceydi, yurt dışını gezmek isterim yerleşmek değil de. Duygu saklama durumu var, kırgınım. Şu ara para ihtiyaçtan gidiyor ama bereketsizlik hissi var :) Aşk, dost konusunda hiç şanslı değildim aksine, duygusal anlamda çok zorlandım hayatta, kırıldım, sadakat bekledim olmadı, 1 gerçek aşk olursa bir de gerçek dost yeter bana bir ömür. Evet genelde gizli olduğunu düşünüyorum ben de düşmanların, neden olduğunu bilmesem de gereksizce oluyor, hissediyorum.. Kandırılmalara karşı uyanık olma konusunda güzel yere parmak bastınız maalesef, burada eskisi kadar olmasa da gereksiz bir iyi niyet devreye giriyor ama anca böyle rahat edebiliyorum kafamda, yoksa hep diken üstünde olup fazla düşünüp negatif yaşıyorum.

"maddi kazanç konusunda şartlarınız değişecek"
derken "kariyer konusunda şans ve ilerleme sizden yana" kısmını dikkate almalıyım sanırım?

Teşekkür ederim :)

"maddi kazanç konusunda şartlarınız değişecek" derken "kariyer konusunda şans ve ilerleme sizden yana" kısmını dikkate almalıyım sanırım?Teşekkür ederim :)
bir şey değil yani parasal kaynakların miktarı değişebilir,yada iş değişikliği yaşarsınız,şu sıralar şansın en çok toplandığı alan kariyer alanı canım bu yönden girişim yaptığında ellerin boş dönmezsin.

Anladim su ara en onemlisi bu zaten is hayatina yeni atildigim icin, ama maneviyatla ilgili de sikinti yasarsam etkiler, umarim olmaz.. Tesekkurler tekrar.

Sık boğaz etmiş gibi olmiim ama önceki mesajımda yanlış anlaşılma etkisi yaratmış olabilirim diye söylüyorum; evlilikle ilgili değil sadece aşk hayatı ilişkiler genel anlamda yorum istiyorum mümkünse şimdiden teşekkür ederim

T tugsem_10 canım uygun olduğunda bana da bakar mısın rica etsem?

12.11.1988 (akrep)
izmir
sabah 09:45

şimdiden çok çok teşekkür ederim.

01.09.1992
23:15
ordu
bakarsan çok sevinirim...
bide oğlumun kine bakar mısın

19.08.2013
23.16
niğde

burdan yazın sonuçta tc no verilmediği için bi problem olmaz. cevabı aşağıdaki örnekteki gibi yazın, bende buraya yazarım.
örnek:
11.01.1985
13:30
adana
şeklinde
Siz burayı unuttunuz galiba

merhaba, kızkardeşimin bilgileri, bakabilirmisiniz,
24.09.1987
23:59
adana

02.01.1983
Oglen12:30
Ankara

Bana da bi el atarsaniz cok memnun olurum

T tugsem_10 musait olursaniz bir de :)
06.11.1987
Akrep
Bulgaristan

08.11.1986
Akrep
İstanbul
08:15

banada bakabilirmisiniz rica etsem,
29.07.1986
Aslan
Ankara
Sabah: 05:00
çok teşekkür ederim şimdiden

27.02.1990
İstanbul
15.00 _ 16.00 arası

Şimdiden teşekkürler

rica etsem bana da bakar mısınız
12.09.1988
12.00 - 13.00 arası
konya

T tugsem_10 canım uygun olduğunda bana da bakar mısın rica etsem?

12.11.1988 (akrep)
izmir
sabah 09:45

şimdiden çok çok teşekkür ederim.

01.03.1996
02:00
Kastamonu
Tesekkur ederiiim şimdiden

01.09.1992
23:15
ordu
bakarsan çok sevinirim...
bide oğlumun kine bakar mısın

19.08.2013
23.16
niğde
bunları bitiricem arkadaşlar müsait oldukça kusurabakmayın iş yerinde internet kısıtlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…