Dogum haritası yorumlama :(

Peki bu tembelliğim nereden geliyor? Ağırlık var hep, sıkılgan biriyim
Ama otoriter bir yapım var çok hırslı olduğum söylenemese de. Oğlaktan kaynaklı olsa gerek parayı güvence olarak görüyorum.
İnsanlar özellikle annem bir rahat bıraksa psikolojik anlamda İşim olduğunda sanırım daha bi rahatlıcam.
Evet eski başarısızlıkları takabiliyor ve cesaret atmada çekingenlik yaşayabiliyorum.
Evet maalesef öyle olumsuzluklar yaşadım.. Güvendiğim kimse yok diyebilirim.
Hayır işleme gibi bir düşüncem de var şayet dediğiniz gibi uygun olursam..
Hayat görüşü ve kafa yapısı çok önemli.. Sağlam duruş, samimiyet, güven...
Kova, terazi gibi burçlarla çok çekim yaşıyorum ama bu sadece çekimle kaldı şu zamana kadar, uyumsuzluktan kaynaklı ilerleme olmuyor.

Bu gazı en çok annemden alıyorum heralde, işim olunca bana daha bir rahatlama vadettiği için olsa gerek : )
Çok gereksiz baskılar, sinirler gördüm, karşılaştırmalar yaptı hala arada yapar, sürekli suçlanırım.
Öyle net eleştiriler almadım aslında arkadaşlarımdan ama çoğu şey benim enerjime canımın istemesine bağlı bu yüzden anlamayanlar çok durumu. Yani amaan nasılsa yapamazsın, yada böyle davranarak kendini şöyle gösteriyorsun gibi bir hal tavır seziyorum, ya da bazen kimseye söylemek istemiyorumdur bir şeyi kendim içimde halletme derdindeyim(insanların küçümseme, olumsuzluk, umutsuzluk yükleme hallerinden) ya da bir şeyin zamanını bekleme derdindeyimdir, bunu anlatamıyorum.
Yani somut bir şey görmeleri gerekiyor. Bu arkadaş çevresinden büyük oradan uzaklaştım da yine komşular aile vs. aynı.

Alakasız bir görüntü var çoğu insanda benle ilgili sanki en çok canımı sıkan da bu, çok dil döktüm ama değişmiyor pek.
Yalnızlık güzel : )

Teşekkür ederim yorumunuz için : )

Yükselen oğlak, güneş başakta, 9. evde. ay terazi, 10. ev.
Dışarıdan bakıldığında soğuk, mesafeli biri gibi görünüyorsun ama aslında çok güçlü bir hayal dünyan var, hatta bu hayal dünyasında yaşıyor, gerçekten kopuyorsun bazen ama haritandaki diğer gerçekçi, mantıklı etkiler seni hemen gerçek dünyaya geri döndürüyor. Bu hayal dünyanı da ancak kendini köklerinden uzakta ve bağımsız hissettiğin durumlarda insanlara açabiliyorsun. Mesela uzak ülkelerden, hiç tanımadığın biriyle konuşuyor ol diyelim, internet üstünden bile olabilir. O derinlere gömdüğün hayallerin o sırada rahat rahat açığa çıkıyor.
Tutkulu ve baş döndürücü bir aşıksın. Bi kere kafana koyduğunu elde etmek için her şeyi yapıyosun konu aşk olduğunda... Ama bunu öyle bi şeklde yapıyosun ki, sen o kişiye gitmiyosun, o kişi senin ayağına geliyor=) Gelmezse de gururun daha ağır basıyor, kendin bir adım atmıyorsun ama dolaylı yollarla sana gelmesini sağlıyorsun. Kıskandırmak olabilir mesela. Araya 3. kişileri sanki senin haberin yokmuş gibi sokmak olabilir.
Aile ilişkilerinde sürtüşmeler olabilir. Seni hep biraz ayağından tutup "otur oturduğun yerde" şeklinde yanlarında tutmaya, kısıtlamaya çalışıyor olabilirler. Aslında seni kaybetmekten korkuyorlar ama bu tavırları elbette sağlıklı bir tavır değil.
Çok organize ve disiplinli bi zihnin var. Bir olaya baktığın an, o olayın nası hizaya getirilip, o olaya nasıl çeki düzen verileceğini anında tespit edebiliyorsun ve bunu da gayet kolay, akışkan, kimse üstünde otorite kurmadan, çok dengeli bir diplomasiyle yapıyorsun. Kitleleri etkileyebileceğin, büyük değişikliklere sebep olacağın ve bu değişikliklerin de bir sürü insanın hayatına etki edeceği bir kariyerin olabilr. Ün olabilir. Kariyer sayesinde tanınma gelebilir.
Biraz analiz etmeyi, her şeyi kontrol etmeyi, mükemmelliyetçiliği bırakıp... Her şeyin zaten en hayırlı şekilde gerçekleşiyor olduğuna, zaten mükemmel olduğuna ve büyük resimde her şeyin en doğru şekilde gerçekleşiyor olduğuna itimadını ve güvenini geliştirmen gerekiyor.
Yani parçada kaybolmayı bırakıp bütünü görmek gerekiyor. Detayları kafaya takmayı bırakıp, her ne oluyorsa, onun, olabilecek en iyi hal olduğuna emin olman gerekiyor. O zaman içinde sürekli var olan gerginlik ve kontrol isteği yavaş yavaş yok olacak. Ayrıca senin mümkün olduğunca çok entelektüel sohbete, yeni kişilerden yeni bilgiler öğrenmeye, yeni şeyler keşfetmeye ve bu keşiflerini ve bilgilerini de yine insanlarla paylaşmaya, iletişim halinde olmaya ihtiyacın var.

Çok teşekkür ederim
emeğinize sağlık

teşekkür ederim.

İnşallah işin olur da o kadar anlattığım boşa gitmez. Yay burcunun evi 10. ev dedim ya astrologlar beni kesecek
xx_9 nickli arkadaştan daha fazla şey öğrenmemiz gerek...

Ben cikarttim ama evlerde oynamalar var. Normalde 7. evimde mars var bu nasil aciklanir. Bakin hemen 7. evi soruyorum. Dikkatinizi cekerim.

İnşallah işin olur da o kadar anlattığım boşa gitmez. Yay burcunun evi 10. ev dedim ya astrologlar beni kesecek
xx_9 nickli arkadaştan daha fazla şey öğrenmemiz gerek...

İnşallah sağolun : ) Aslında şu üşengeçliğimi, sıkılganlığımı yensem daha iyi olacak biliyorum
Bence de.. Açılar konusu sıkıntılı sanırım daha çok...
Bir soru sordum yazıda ama bilmiyorum biliyor musunuz, nasıl bir anne olacağımı nereden anlayabilirim? Anneme benzemek istemiyorum da sinir anlamında merak ettim

Aslan burcundan sakin anne çıkar mı hiç ? Ben de dahil.
Merak etme iyi anne olursun, şimdiden bu kadar endişeleniyorsan kesin iyi bir anne olursun canım. Ay oğlaklarda biraz soğukluk var o yüzden bol bol şefkat ve sevgi göstermen gerekecek çocuğuna :)

Ben cikarttim ama evlerde oynamalar var. Normalde 7. evimde mars var bu nasil aciklanir. Bakin hemen 7. evi soruyorum. Dikkatinizi cekerim.

7. evde mars baskısı olur diye biliyorum, gene mars baskısı olan biri ile evlenmek gerek diyor astrologlar. Bilenler daha iyi açıklar.

Eklentiler

• horoscope.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 158
  • horoscope2.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 155

Bilmiyorum yaramaz olursa yandım..
Annem çok yoruyor, bunaltıyor beni kendimi bildim bileli.. İrademi kullanmama izin vermeden büyüttü, bir yerden sonra istediği gibi tutamadı düşüncelerimi. Başkalarına da yanlış anlatıyor beni, o da dışarıda daha farklı görünür, daima yanlış anlaşılıyorum yahu. Kendisi hep haklı, o anne bir de. Bir de onun gibi öfkeli azarcı baskıcı vs. vs. biri olursam sonra çocuklarımda da bu görülürse bak gördün mü bana yaptığını yaşıyorsun falan diye yine bir sürü laf işitirim : ) O daima haklı daima itaat etmeliyim onun istediği gibi bir karakter değilim ama napayım, ben memnunum kendimden. Neyse çok uzattım : )
Farkındalığım daha yüksek eskisi gibi de değilim ama işte aklıma düşüyor Düşünüyorum böyle şeyleri, düzelteyim bir şeyleri falan...
Mesafe var evet biraz.. Ama şöyle olur genelde dışarıdan soğuk gören biriyle sohbet edersem bir şekilde sonradan itiraf gelebilir yani düşündüğünün tersi çıkarım : ) Karşımdakine de bağlı tabi. Sadece sevgi kelebeği gibi değilimdir nadiren içimden gelirse Samimiyet önemli..
Bakalım inşallah güzel olur her şey...

Siz de mi hem aslan hem oğlaksınız : ) Yükseleniniz ne?

Evet canım benim de güneşim aslan, ayım oğlak ve yükselenim ise yay. Yükselenimi sevmiyorum, yanlış anlaşılmasın yayları çok severim ama haritamda su burçlarında kişisel bir gezegenim yok, ne bileyim yükselenim akrep olabilirdi senin gibi ya da yengeç ya da venüsüm balık burcunda olabilirdi.

Ben de internetten herhangi bir siteden bakmıştım ilk yanlış bildim bir süre, sonra ücretsiz doğum haritası yazınca çıkan bir site var orayı buldum, akrep çıktı nasıl yani dedim Çevremdeki akreplerle de pek anlaştığım söylenemez.. Belli noktalar vardır aynı düşündüğümüz bir yakınlık oluşur ama mesela onlar kadar rahat değilimdir, illa sıkıntı çıkar, özenli davranılmasını isterim. Ufacık bir yalandan kandırmadan da nefret ederim ama onlar bu konuda fazla sıkıntı yapmaz, netlik isterim her zaman.
Akrepler genelde neşeli, konuşkan, atılgan tiplerdir diye biliyorum ilk tanışmada da, ama daha yüzeysel mi oluyor yükselen görüntü anlamında, ben de yok çünkü. Bir de yaş aldıkça daha etkili olur derler ne kadar doğru bilmiyorum.

Oğlak duygusal anlamda sıkıntı yaratsa da ağırlığını seviyorum. Muhtemelen seveceğim insanda da toprak grubu olacak artık hangi gezegende olur bilmiyorum, juno oğlak olmasına şaşırmadım, güven, sadakat büyük önem taşıyor Ama ilgi eksik olursa yandık Hayatımda gerçek sağlam iki insan olsun gerisi o kadar önemli olmaz ve henüz yok...

Bir de his konusunu merak ediyorum, ay mı etkiliyor bu durumu?

Evet bence hisler ayın etkisinde. Benim eşimin de ay burcu oğlak, anlaşma konusunda hiç sıkıntı çekmiyoruz. İletişimimiz kolay. Ben asıl güneşi oğlak olan insanları daha çok seviyorum, çok beğendiğim bir burç aslandan sonra :)

Hislerim gelgitli, hiç beklemediğim anda istem dışı basit bir şeyden emin oluyorum, bazen art arda bir şeyler denk geliyor, belli dönemlerde oluyor falan. Devamlı bir kuvvetli his durumu yok : ) Fallarla manevi konularla ilgiliyim ama kendimde fazla bir şey yok Duygular yoğun oluyor genelde sanırım etki edebiliyor.
Ayı yengeç biri bana fazla duygusal geliyor sanırım, böyle bir kovaya denk gelmiştim, çok şey vardı tabi sadece bu değil, kötümüz çok kötü iyimiz çok iyiydi. Bir de ayı balık olan bir kovaya, daha iyiydi.
Güneş oğlak pek bilmiyorum.. Bildiklerim biraz sinirli tipler, yani bir dayak olayı olmuş genelde, geleneksellik de var.
Allah daim etsin bu arada maşallah diyeyim : )

Doğum haritası yorumlamayı biraz biraz öğrenmek isteyenler bu başlığı okuyabilirler. Burada bir haritanın okunması için lazım olan temel bilgilerin bir kısmını konuşmuştuk.

Doğum haritası yorumlamayı biraz biraz öğrenmek isteyenler bu başlığı okuyabilirler. Burada bir haritanın okunması için lazım olan temel bilgilerin bir kısmını konuşmuştuk.

evet çok istiyorum

http://www.astro.com/cgi/ade.cgi?ract=genchart.cgi&lang=e

buraya tıklayın, doğum bilgilerinizi girin. continueya tıklayın. chart drawing styleda astrodienst style ı, house systemde whole signs ı, additional objects kısmında juno dahil, junoya kadar olan tüm elemanları seçin. en alttaki boş kutucuğa da 433 yazın ve click here to show chart a tıklayın.

Eki Görüntüle 1305202 Eki Görüntüle 1305203 Eki Görüntüle 1305204

Bunlar çıktı bana ne demek oluyorki şimdi Tekrar eklıycem resımlerı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…