Dogum haritası yorumlama :(

ilk sayfalrda haritada neyin ne olduğunu, haritada ilk nelere bakmamız gerektiğini, nasıl yorumlamaya başlamamız gerektiğini konuşmuştuk. isterseniz bi okuyun, sonra beraber yorumlayalım. ben yardım edicem=D
inş yapabilirim bakalım ne karışıkmış yahuu

inş yapabilirim bakalım ne karışıkmış yahuu

aslnda değil. oradaki şekiller burçların ve gezegenlerin sembolleri, onları ilk mesajlarda anlatmıştım. burçların, evlerin ve gezegenlerin manasını da konuştuk. geriye kalan tek şey bunlar birbiriyle kompozisyon yaptığında ortaya çıkan şeyi yorumlamak oluyor.

şimdi burcumda venus gunes ay ve bıtane daha var onu anlamadım ne oldugunu yıldızlı gibi bişey o.
anladıgım kadarıyla 9. ev benım dogal evim :) bunun özellıklerini önceki mesjlarda okudum evet gayet bana uygun
Yöneticim jupıtermiş en iyicil gezegenmiş.Yalnız gezegen açılarını okudum ama ciddi anlamadım

o yıldızlı şey juno. asteroid. ruh eşini sembolize ediyor. senin güneşin 4. evde. yani 9. ev yay burcunun evi evet ama senin haritanda 9. eve boğa burcu denk gelmiş yani 9. evin sembolize ettiği konuları boğa burcunun özellikleriyle ele alıyorsun. mesela 9. ev uzak yerlere seyahatleri sembolize eder ama boğa burcu stabilliği, güvenceyi sever. süprizlere açık değildir. önce her şeyi sağlama almak ister. bu arada o yay burcunda olan diğer şey de lilith, ay değil. lilith de dişiliğinin gizli yönlerini temsil eder.
senin güneşin, lilithin, junon ve venüsün yayda, 4. evde. yay özgürlüğü temsil ederken, 4. ev yuvayı ve güveni temsil ediyor. yani sen hem özgürlüğüne çok düşkünsün, hem de güvene, senin özgürlüğünü ksıtlamayan birine bağlanmaya ihtiyaç duyuyorsun. ruh eşin olan adam da sana hem bu güveni vermeli, hem de senin kadar özgür düşünceli olmalı. adaletli olmalı, vicdanlı olmalı, senin içindeki özgür ruhu öldürmeden sana ayak uydurmalı.
güneşin ve venüsün, aslan burcundaki ayına üçgen açı yapmışlar. sen duygularını ifade ederken tiyatral oluyorsun. ilginin sende olmasını istiyorsun, yani bir yandan sahne ışıklarının üstünde olmasına ihtiyacın var. ama ayın 12. evde olduğu için göz önünde olmak da istemiyorsun.
bu da senin istediğin sahne ışığının, eşin ve yakın ilşkde oldğn kişiler tarafından duygusal olarak anlşlmak ve takdir edilmek olduğunu söylüyor.

12. evinin aslan olması ve burada ay ve jüpiter olması ve jüpiterin retro olması, senin olan şeyleri kafanda çok büyüttüğünü gösteriyor. hele de geçmişi.. geçmişte olmuş şeyler çok zaman sonra bile hafızanda canlı kalıyor ve onları abartıyorsun, dramatize ediyorsun, tiyatrallaştırıyorsun. ve plütona kare açı yapıyor ayın ve jüpiterin, senin kafanın içinde aldığın kararları hayatına bir anda yansıtıp hayatını kökünden değiştirmeye karar verebilmek potansiyelin olduğunu gösteriyor bu görünüm.

Şu kırmızıyla işaretlediğim yerler birebir beni anlatıyor.Çok teşekkur ederim peki juno dediğiniz ruh eşimi sembol eden onun açıklaması nedir.O sanırım bir gezegen değil yada gezegenmi ?

Astrolojiye olan inancım kat kat arttı şuanda ciddi anlamda haritamda çıkan şeyler benı birebir anlatıyor.

Şu kırmızıyla işaretlediğim yerler birebir beni anlatıyor.Çok teşekkur ederim peki juno dediğiniz ruh eşimi sembol eden onun açıklaması nedir.O sanırım bir gezegen değil yada gezegenmi ?

juno asteroid. partnerde, ruh eşinde aradığınz özellikleri sembolize ediyor diyebiliriz. tabi bunu sembolize eden bir çok şey var. mesela 7. ev, ikili ilşkiler evidir. 5. ev aşk evidir. 7. eve düşen burcun yönetici gezegeninin konumu yine hayat arkadaşınıza dair şeyler anlatır. mesela sizin 7. eviniz balık. balık burcunun yönetici gezegenleri neptün ve jüpiter. bakıyoruz sizin jüpiteriniz 12. evde, aslanda. neptününüz 5. evde oğlakta. sizin eşiniz size hem çok dolu dolu aşk yaşatan, güven veren, sadık, hem de en içsel ihtiyaçlarını anlayan ve sizi daima pohpohlayıp el üstünde tutan biri. ya da öyle biri olmalı. bu görnümler bunu söylüyor mesela.

Bütün bunları nasıl çözebiliyorsun bilmiyorum ama başarılısın bu konuda, ben o kadar baktım çözemedim.
Çok teşekkur ederim bugun benım için tam anlamıyla fal,astrolojı gunu oldu :)

ben haritamı çıkarttım ama buraya nasıl atacağım canım ?

şöyle bi yorum yapıyorum, birinci evim ikizler ikizler merkür yönetiminde yani iletişim özelliği ön planda bu nedenle ben konuşan sorgulayan meraklı biri olarak görülüyorum dışarıdan.2. evimde yengeç var bunu nasıl yorumlarım bilmiyorum.3. evimde aslan var benim buranın sahibi merkür o zaman ben kimi zaman konuşmalarımda atak ve kırıcı olabilme eğilimindeyim. başak dördüncü evimde o ev yuva evi ben ailevi bi meseleye karar verirken çok fazla detaylara takılabilecek eğilimdeyim.terazi beşinci evde ve o ev aşk, ilişkiler evi, bu da sanırım ya çok dengeli ya çok dengesiz yapar beni :) güneş burcum akrep altıncı evde sanırım bu akrebin hırsını ,kinini,mücadeleci ruhunu daha da ortaya çıkaran bir konum olur. yedinci evin yay ilişkiler arkadaşlıklar evinde yayınn konumlanması girişken , çabuk çevre yapan bi insan çıkarır ortaya herhalde.sekizinci evimde oğlak var büyük başlangıçların ve sonların evinde oğlak gibi sadık hırslı planlı bir burcun olması ne yapar bilemiyorum.dokuzuncu evimde kova yerleşmiş kovanın özelliklerini bilmiyorum yorum yapamıyorum.onuncu ev kariyer evimde balık var bu nedenle ben geleceğimi etkileyen şeylerde öncelikli amacım ebni ruhen tatmin etmesi mi olur.koç on birinci evimde beklenmedik olayların olduğu evde koç gibi sabırsız burcun yerleşmesinin bi ilginçliği vardır herhal. boğa son evimde ruhani boyutlu evde maddesel bi burç var sanırım ben bu iki şeyin kileminde kalan bir insan oluyorum. bissürü kırmızılar maviler felan var ama anlamadım karışık geldi ben böyle yorumladım haritamı :)

güneşin akrep, yükselen ikizler, ay, mars, venüs, plüto yayda, 7. evde.
şmdi bikere yükselenin ikizler oldğu için dışarıdan çok hoşsohbet ama biraz da yüzeysel, daldan dala atlayan biri olarak görünüyor olabilirsin. oysa içinde çok düşünceli, özgürlüğüne düşkün olsan da her şeyi derinlenmesine düşünmeye meyilli, yüzeysel bilgilerle yetinmek yerine her şeyin kökenine inmek isteyen bir yapın var ama bu özelliklern genelde sadece yakın ikili ilişkilerinde ortaya çıkıyorlar, dışarıdaki insanlar bunları çok farkedemiyorlar sende.
merkür, güneş, chiron akrepte, 6. evde. sağlık problemleriyle uğraşmş olabilirsin hayatın boyunca. özellkle zihinle, beyinle ilgili konularda. psikolojik, hafızayla ilgili, dille ilgili problemler olabilir. bu problemler illa fiziksel olmak zorunda değil, bu bölgelerin temsil ettiği soyut problemler de yaşamış olabilirsin.
yüksek eğitim, yurt dışı, çağın ötesinde buluşlar, bilimsel, sanatsal aktiviteler senin hayatında çok yer kaplamış/kaplayacak.
oldukça huzurlu, uyumlu bi insansın kendin içinde. zihnin, düşüncelerin, dürtülerin, arzularn, duyguların birbirleriyle uyum içinde.
sosyal çevrenle, arkadaşlarınla ilgili skıntıların olabilir. yani çevreni rahat genişletemiyorsun. bu biraz senin, arkdaşlk ilşklrnde baskın ve benmerkezci davranma içgüdünden kaynaklanıyor. insanlar senin baskın karakterin yüzünden uzaklaşabiliyorlar senden.

gezegenleri de dikkate alman lazım. hatta ilk olarak onları dikkate alman lazım. güneş, ay ve yükselene bakarak başlayabilirsin. sonra venüs ve mars.

Diğer topikten geldim(kahve falı bilen bakabilir mi) ve ben de hiç yay yok
12. ve 9. evlerden bahsetmişsiniz hisler konusunda, oğlak engeller mi hisleri? Ayla zıt, daha mantıksal vs. Yükselen akrebin bir etkisi olur mu yine bu konuda?
(http://i.hizliresim.com/NbXpvQ.gif)
12. ev terazi ve pallas var, 9. ev yengeç ve vertex var, etkileri nasıl? Özellikle vertexin bu konumuyla ilgili bir şey göremedim nette...

10. evde aslan, 3. evde oğlak stelyumu var sizde. bu haritayı yorumlamştk hatırlıyorum. kariyersel ve karaktersel olarak çok güçlü bir harita. hitap yeteneği çok güçlü. kendni ifade etme, her konu hakkında bilgi edinme, pratik düşünme yetisi... bunlr çok güçlü.

Gunes akrepte , akrep burcu suskun olan planli hareket eden bir burc ama yukselen ikizler etkisi ile ben daha konuskan merakli ce surekli degisen bir karaktere burunuyorum. Ay yay , duygular dunyamda ozgurluk onemlidir herhalde ama bi yandan da akrep etkisiyle sahiplenilmek istiyor da olabilirim boyle yorumluyorum canim sen ne diyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…