Doğuma Hazırlık Doğum Hikayeleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

haysev03

Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2018
434
186
18
34
Merhaba arkadaşlar. Böyle bir konu var mı bilmiyorum ama varsa kapatılabilir de. Yeni anne olacaklara yol gösterme,moral olması açısından tecrübeli annelerden güzel mutlu doğum anlarını anlatmalarını rica edeceğim. Ben de yeni anne olacak biriyim ve tahmin edersiniz ki cevremdeki çoğu kişi kötü anılarını bana aktamakta israr ediyor ne kadar dinlemek istemesem de. Bu süreçte güzel anılar dinleyeceğimize inanıyorum. Şimdiden ellerinize sağlık

Merhaba arkadaşlar. Böyle bir konu var mı bilmiyorum ama varsa kapatılabilir de. Yeni anne olacaklara yol gösterme,moral olması açısından tecrübeli annelerden güzel mutlu doğum anlarını anlatmalarını rica edeceğim. Ben de yeni anne olacak biriyim ve tahmin edersiniz ki cevremdeki çoğu kişi kötü anılarını bana aktamakta israr ediyor ne kadar dinlemek istemesem de. Bu süreçte güzel anılar dinleyeceğimize inanıyorum. Şimdiden ellerinize sağlık
Dogum oykuleri diye topik var sayisiz hikaye bakabilirsiniz.
://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/dogum-oykuleri.504/

Ben canim.bir ay once normal dogum yaptim hani bir nefeste kurtar derlerya oylede oldu agrisiz 5 cm.acilmam oldu doktir agrim yok diye eve yollucakti bakti muayne etti 5 cm olmustum ve bir saat surmedi agrim iki ikinmada dogurdum hic korkma guzelim hic emin ol ne cekersen cek onu gorunce herseye deger diceksin:21::KK200:

Ben canim.bir ay once normal dogum yaptim hani bir nefeste kurtar derlerya oylede oldu agrisiz 5 cm.acilmam oldu doktir agrim yok diye eve yollucakti bakti muayne etti 5 cm olmustum ve bir saat surmedi agrim iki ikinmada dogurdum hic korkma guzelim hic emin ol ne cekersen cek onu gorunce herseye deger diceksin:21::KK200:
Teşekkür ederim inşallah hayırlısı ile doğar

1 sene once dogum yaptım canim cok korkuyordum normal dogumdan ama cokta istiyodum son 1 ay kala hergun meryem suresi okudum günde 7 tane hurma yedim son 10 gun kala her aksam sıcak su hatta kaynar suile banyo yaptım cok yuruyus yaptim 29 mayis 2017 aksami ramazandi esime iftar hazirladim.yedik ictik ama benim surekli kasilmam vardı bu arada 41 haftlikken dogum yaptim günüm geciyodu yani kasilmalar şiddetliydi ama agri yoktu gece 2 gibi camasir asiyodum bi yandan sahur hazirliyodum hamileligim boyunca hic yatmadim hep gezdim is yaptım. Bi anda sanci geldi esime söyledim kalkti hazirlik yaptı görümcemi aradik ben tekrar kaynar suya girdim. Sancilarim 5 dkda gelmeye başladı hadi gidelim dedik abartilcak hic birşey yok. Hastaneye girdik nöbetçi doktor bakti 9 cm acilma var acil dogum dedi 10 dk.icinde dogum yaptim. Ben cok kuvvetli adet sancıları cekerdim ondan dolayi bana dogum sancısı dayanilmicak gibi gelmedi. Simdi 10 haftam kaldi 2. Dogum.icin insallah buda oyle kolay olur

Back
X