Bebeğe gayet güzel bakarsınızda tutarsınızda kimselere güvenmessiniz o konuda şüpheniz olmasın.daha yolun çok başındayım ama kısmetse o gün gelecek.yasadığım şehirde eşim ve ben varız sadece . Küçük bir Doğu ilindeyiz. Mayıs sonu gibi doğum olucak . Ben yaşadığım ilde doğum yapmayı planlıyorum . Ama bir sorunum var. Ne Kv nede annem yanıma gelemeyecek. Yaklaşık 8 ay önce ölü doğum yaptım Kv geldi yanıma ama birsürü problem yaşadık . En zor günümde destek olucağına yapmadığını bırakmadı. Ben istesem bile kesinlikle gelmez zaten konuşmuyoruz şuan . Anneme gelince o zaten gelmez illaki bi şey uyduracak gelmemek için biliyorum . Anlıycağınız kimsem yok. Derdim kimsemin olmamasından çok acaba ilk Zaman'larda bebeğime bakabilirmiyim . Ben daha çocuk tutmayı bile beceremem hiç Bebek olmadı etrafımda. Eşimin desteği sonsuz bundan eminim ama Nasıl olur becerebilirmiyim. Şimdiden sıkıntısı tuttu valla
Sen niçin yalnızsın Can'ım kendi isteğin ile miTüm önerilere baktım.
Ben de yalnız olacağım takipteyim o sebeple.
Yardımcı olma şansım bayağı bayağı yok valla kusura bakma
Annem de evde bekar amcam var felçli babamla beraber ona bakıyorlar. Babamı yalnız bırakamıyor 65 yaş üstü babam her işini tek yapamıyor. Bide ben terör bölgesindeyim mecburi hizmet. Açıkcası annem gelmek için korkuyor birazdaBebeğe gayet güzel bakarsınızda tutarsınızda kimselere güvenmessiniz o konuda şüpheniz olmasın.
Fakat sizin için yanınızda birinin olması iyi olur. Yemek yapar ortalığı toparlar. En azından ilk 20 gün yalnız olmayın. İnsan duygusal olarak da sarsılabiliyor.
Eşiniz destek olur muhakkak ama bazen erkeklere de doğum sonrası bir haller olabiliyor.
Annenizde ilişkiniz iyi değil diye mi bahaneler uydurur yoksa babanızı bırakamaz ondan mı? Onun olduğu şehirde doğum yapma şansınız olur mu?
Yakın olduğunuz teyzeniz veya halanız varsa onlarda yanınıza gelebilir.
Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı dilerim.
Bende sarıkamışta dogum yapmıstım ve yanıma kimse gelmedi ne kaynanam nede annem sezeryanla dogum yapmıştım. Komsularım vardi sag olsunlar hepsi yardimcı oldu.ama engüzeli eşim yıllık iznini alıp o bakmıştı bana iyikide eşim bakti bebegim cok kücük doğmuştu2,500 kg ilk ben yıkadım eşimle beraber doguma gitmeden dolabınıza yemek yapın koyun hastaneden gelince yersiniz börek sarma mantı gibi eşinizde corba yapar sizde toparlanırsınız .Annelik ic güdüsüyle bebeginize iyi bakacagınızdan eminim üzülmeyın zaman gecince iyiki kimse gelmedi dersiniz herseyi eşinizle paylaşıp yapmak daha güzel.Canınızı sıkmayın burdanda yardımcı olunur size.daha yolun çok başındayım ama kısmetse o gün gelecek.yasadığım şehirde eşim ve ben varız sadece . Küçük bir Doğu ilindeyiz. Mayıs sonu gibi doğum olucak . Ben yaşadığım ilde doğum yapmayı planlıyorum . Ama bir sorunum var. Ne Kv nede annem yanıma gelemeyecek. Yaklaşık 8 ay önce ölü doğum yaptım Kv geldi yanıma ama birsürü problem yaşadık . En zor günümde destek olucağına yapmadığını bırakmadı. Ben istesem bile kesinlikle gelmez zaten konuşmuyoruz şuan . Anneme gelince o zaten gelmez illaki bi şey uyduracak gelmemek için biliyorum . Anlıycağınız kimsem yok. Derdim kimsemin olmamasından çok acaba ilk Zaman'larda bebeğime bakabilirmiyim . Ben daha çocuk tutmayı bile beceremem hiç Bebek olmadı etrafımda. Eşimin desteği sonsuz bundan eminim ama Nasıl olur becerebilirmiyim. Şimdiden sıkıntısı tuttu valla
İlk 1hafta kadar eşin yanında olursa senin kendini toparlaman acisindan sonra çok rahat edersin. Bende çok korkuyordum ama keske tek olsaymisim korkulacak hic bise yokmus. Senin yaninda kim olursa olsun bebeginle senin arandaki özel bag ile sen onun ne istedigini anliyorsun zaten.daha yolun çok başındayım ama kısmetse o gün gelecek.yasadığım şehirde eşim ve ben varız sadece . Küçük bir Doğu ilindeyiz. Mayıs sonu gibi doğum olucak . Ben yaşadığım ilde doğum yapmayı planlıyorum . Ama bir sorunum var. Ne Kv nede annem yanıma gelemeyecek. Yaklaşık 8 ay önce ölü doğum yaptım Kv geldi yanıma ama birsürü problem yaşadık . En zor günümde destek olucağına yapmadığını bırakmadı. Ben istesem bile kesinlikle gelmez zaten konuşmuyoruz şuan . Anneme gelince o zaten gelmez illaki bi şey uyduracak gelmemek için biliyorum . Anlıycağınız kimsem yok. Derdim kimsemin olmamasından çok acaba ilk Zaman'larda bebeğime bakabilirmiyim . Ben daha çocuk tutmayı bile beceremem hiç Bebek olmadı etrafımda. Eşimin desteği sonsuz bundan eminim ama Nasıl olur becerebilirmiyim. Şimdiden sıkıntısı tuttu valla
Bende yalnızım birde 3 yaşında oğlum var kimsemiz yok nasıl olacak doğumda oğlum bensizz nasıl yapacak bilmiyorumdaha yolun çok başındayım ama kısmetse o gün gelecek.yasadığım şehirde eşim ve ben varız sadece . Küçük bir Doğu ilindeyiz. Mayıs sonu gibi doğum olucak . Ben yaşadığım ilde doğum yapmayı planlıyorum . Ama bir sorunum var. Ne Kv nede annem yanıma gelemeyecek. Yaklaşık 8 ay önce ölü doğum yaptım Kv geldi yanıma ama birsürü problem yaşadık . En zor günümde destek olucağına yapmadığını bırakmadı. Ben istesem bile kesinlikle gelmez zaten konuşmuyoruz şuan . Anneme gelince o zaten gelmez illaki bi şey uyduracak gelmemek için biliyorum . Anlıycağınız kimsem yok. Derdim kimsemin olmamasından çok acaba ilk Zaman'larda bebeğime bakabilirmiyim . Ben daha çocuk tutmayı bile beceremem hiç Bebek olmadı etrafımda. Eşimin desteği sonsuz bundan eminim ama Nasıl olur becerebilirmiyim. Şimdiden sıkıntısı tuttu valla
Sen niçin yalnızsın Can'ım kendi isteğin ile mi
Hic merak etme sanki 40 senelik anne gibi tutup bakıyorsun. Bende 3 ay önce doğum yaptım annem hayatta değil kayinvalidem de aniden amaliyet oldu ve tek kaldım. Üstelik sezeryan oldum ama bebeğime esimle ikiniz gayette güzel baktık . Zaten Yanında biri olsa bile guvenemiyorsun.buradan anne olacağın ayın topiginj okusam bile herşeyi öğrenirsin.daha yolun çok başındayım ama kısmetse o gün gelecek.yasadığım şehirde eşim ve ben varız sadece . Küçük bir Doğu ilindeyiz. Mayıs sonu gibi doğum olucak . Ben yaşadığım ilde doğum yapmayı planlıyorum . Ama bir sorunum var. Ne Kv nede annem yanıma gelemeyecek. Yaklaşık 8 ay önce ölü doğum yaptım Kv geldi yanıma ama birsürü problem yaşadık . En zor günümde destek olucağına yapmadığını bırakmadı. Ben istesem bile kesinlikle gelmez zaten konuşmuyoruz şuan . Anneme gelince o zaten gelmez illaki bi şey uyduracak gelmemek için biliyorum . Anlıycağınız kimsem yok. Derdim kimsemin olmamasından çok acaba ilk Zaman'larda bebeğime bakabilirmiyim . Ben daha çocuk tutmayı bile beceremem hiç Bebek olmadı etrafımda. Eşimin desteği sonsuz bundan eminim ama Nasıl olur becerebilirmiyim. Şimdiden sıkıntısı tuttu valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?