bnmde kafamı karıştırıyor şu izin meselesi benmde 6 nisanda 32+0 oluyor bikaç gün önceye randevu alıp gitsm verrmi acaba yoksa tam 6 nisanda mı gidiyim
2 nisana aldım randevumu acaba değiştirsemmi? doktor 6 nisanda tekrar gel ozmn mı vericem der acabadönüşteki izniniz bir kaç gün daha erken biter başka bir problem olacağını sanmıyorum. ama 6 nisana da daha çok var bence siz biraz daha bekleyin derim.
Merhaba kızlar,
Doktorum beni yarın için çağırdı. Gel 32 hf lık raporunu verelim dedi. Yarın tam olarak 31+4 olacağım. Pazartesi günü 32+0 oluyorum. Doktorum sorun olmaz 32 nin içindesin bebekte 2-3 hf kadar önden gidiyor, sorun olmaz dedi. Sizce bir problem olmazmı? Kafam çok karıştı.
dogum sonrasi izninden gidiyor canimKizlar doğum öncesi iznin biter ve doğurmazsan ne oluyor acaba 8 hafta biterse
Doktor uzatilio dedi dedogum sonrasi izninden gidiyor canim
canım kendin hesapla 32+0 da alabiliyorsun raporu ben de o günleri görmeyi çok istiyorum şuan 22 haftalık oldum ama her geçen gün çalışmak çok zor oluyor ben 32 den sonra iyi olursam bir kaç hafta daha çalışmak istiyorum ama o zaman nasıl olurum bilmiyorum daha çok var bir an önce geçsin günler istiyorum :)Kızlar doktor bana ayın 8 nde gel dedi ama ben 1 nde gideceğim hesaplarıma görede 1 nde 32 haftalık oluyorum zaten niye 8 nde çağırdı anlamadım. bi aydınlatın beni rapor alabilir miyim ??? çok istiyorum bir an önce rapor alıp evde uyumayı
ben de 2 gün önce gittim 31+4 teydim. raporu 32. haftayı bitirince veriyoruz dediler yarın 32+0 olacağız inşallah hem muayene olacağım hem de çalışabilir raporu alacağım.
evet aynı tarihte görünüyor doğumlarımız :) Tüm hamişlerimize hayırlı sağlıklı doğumlar olsun inşallahbenim de yarın 32+0 oluyor bebişim. muhtemel dogum tarihimiz aynı . saglıklı dogumlar diliyorum şimdiden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?