Doğuma Hazırlık Doğum İzni

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bence çalıştığınız yere sorun.. bizim bir tanıdık mayısta doğum yaptı arçelik bölge müdürlüğünde çalışıyordu ve maaşını almaya devam etti. abimin eşi belediyede taşeronda çalışıyor o maaşını işe döndükten sonra toplu şekilde aldı. memurda da aylık alınıyor.

benim calistigim sirkette yabanci merkez turkiyede diil o yuzden tam net cevap henuz vermediler arastirip haber vercez dediler bakalim. cok hakkimi yiceklerini sanmiorm ama benim icin onemli olan ne olacagi ve nasi olacagini ogrenmek belirsizlik konusunda biraz takintiliyim cunku :)

Arkadaşlar 32+0 da mı almak gerekiyor raporu, yoksa 32+2 de falan alsak bi sorun olur mu

Arkadaşlar 32+0 da mı almak gerekiyor raporu, yoksa 32+2 de falan alsak bi sorun olur mu
32 bitince aldım ben 32+0'daydım. hatta benim doktor bile yazmadı sekreteri çıktı aldı verdi. muayene gününüzü ona denk getirin ya da sekreteri arayıp sorun muayene olmadan da belki hemen verirler

O işyerinize bağlı olarak değişiyo. Bazı işyerlerinde işyeri maaşınızı yatırmaya devam ediyo ve siz işe başladığınızda sgkdan aldığınız parayı işyerinize veriyorsunuz. Bazı işyerlerinde de işyeri maaş yatırmıyo en son 16. haftanız dolduktan sonra sgk ödemeyi (brüt maaşın üçte ikisini) yapıyor.

bilgilendirme icin tesekkur ederim. burda da sanirim ilk dogum yapan personel ben olcam gerci benden sonra yapcak 3 kisi daha var ama ilk ben olcam gibi gorunuyo artik isyeri benimle birlikte tecrube edip benden sonraki arkadaslarda zorlanmadan uygulayabilecekler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…