Doğum iznim bitti hala doğuramadım :((

karbeyazi

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
464
13
318
Aydın
kızlar doğum öncesi iznim 2 gün sonra bitiyor ama hala doğum gerçekleşmedi daha tık yok :((bu durumda dr kaç gün daha uzatma raporu verebilir ayrıca bunu kadın doğumcudan almak şart mı aile hekimi de verebilir mi bu olayı yaşamış olanlardan yardım bekliyorum

çok bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla kadın doğumcun iznini uzattırabilir raporla
aile hekiminden alabileceğini sanmam

yaşadığım şehirdeki devlet hastanesindeki bütün kadın doğumcular istifa ettiler özelden de alamıyorum çok moralim bozuk ya

kızlar bugün 10 günlük raporumu aldım aile hekiminden çalıştığım yere verdim inşallah bir sorun çıkmaz

ben doğum öncesi iznimi kullanamayacağım bile. önümüzdeki cuma izne ayrılıyordum ama bebek bu hafta içi gelecek büyük olasılıkla dedi. iznim gitti. doğum sonrası kullanacağım rapor çoğaldı...

doğumdan önceki 8 haftalık süre doğum yaptığınız süreden geri doğru hesaplanarak belirleniyor siz 9 hafta izin kullandıysanız bu 1 hafta hastalık izni 8 hafta analık izni olarak hesaplanıyor yani 1 hafta normal raporlu gibi değerlendirliyor bilgilerinizeee

Back
X