- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
- Konu Sahibi sagliklihayat
-
ayakkabıyla nerdeyse bir kilo fark ediyo cnm kaban varsa 2 kilo düşün ben evde 58.7 gelmiştim sağlık ocağında 61 geldim . ama önemli olan aldığın kilo oran değişmez çünkümrb.canım bu annelerin zorla yedirme olayı yaa offf hiç sormaben biraz iyiyim canım valla çok şükür dikkat ediyorum ama şekerim düşmesin die sık sık ufak tefk şeyler atıyorum ağzıma baya tutuyor.ama ana öğünlerde fazla yemiyorum.umarım bundan sonra fazla almam.tartılayım bi ara evde tartım yok kilo durumum hakkında bilgi veririrm.Ama ilk dr.da ayakkabıyla ve elektronik tartıyla tartıldığımda 59 çıktım sonra 61 oldum en son da 63 sanırım
canımm ben oğluşumu 11. haftada öğrenmiştimOh oh Zayıf hamile kalmışsun sen , ben 73 ile hamile kaldım şuan 72.5
Ben ana öğünlerde güzel yemeye çalışıyorum araları geçiştirşyorum ,
Çünkü et süt yumurta peynir vs yemediğimde içim hiç rahat etmiyor
12. Haftada cinsiyet belli olur mu ya bu arada erken değil mi ? Ne hissediyorsun ?
Kız mı erkek mi
ayy hadi inşallah canım benim. ben ilkinde erkek hissetmiştim üç kişi rüyamızdada görmüştük oğlum oldu. şimdi yine erkek hissettim iki kişi beni rüyasında erkek doğurduğumu görmüş üstelik hamile olduğumu bilmiyorlar bile hayırlısı sağlıklı olsun tabi ama inşalllaaaahh bir kızım olur hayırlısıylaBebişim ilkin erkek gibi hissediyodum.Ama şimdi belim kalınlaştı ve karnım da çıktı aklıma kız düşüncesi girdi kızım olacak sanırsam
vitaminlerde iştahımızı mı açıyor acaba canım@melegim66 evet ayakkabı fark ederde dediğin gibi aradaki fark önemli ikisindede ayakkabılıydım çünkü 4 kilo aldım galiba kendime çok kızıyorum dikkat etmeliydim
bende bikere rüyamda erkek olduğunu gördüm ama hayırlısı bakalım..ben folik asit ve b12 içeren bi vitamin içiyorum şimdilik sadece.benim ilk günden beri iştahım iyiydi canım masallah hiç bulantım yoktu kurt var gibi içimde sürekli yemek istiyordum.vitaminlerde iştahımızı mı açıyor acaba canım
bende şuan folik asit b12 iyotlu birde kan ilacı kullanıyorum. benimde bazen midem kazınıyor sankibende bikere rüyamda erkek olduğunu gördüm ama hayırlısı bakalım..ben folik asit ve b12 içeren bi vitamin içiyorum şimdilik sadece.benim ilk günden beri iştahım iyiydi canım masallah hiç bulantım yoktu kurt var gibi içimde sürekli yemek istiyordum.
menü cok güzel canım özellikle aksam çorba içmen harika olmuş zaten ne varsa aksamda var o kilo yapıyor. ben dün iki saat yürüyüş yaptım iş yerinden izin alıp hem de esime hediye aldım iyi oldu hareketsiz kalınca da kötü hissediyor insanMantı resmi gördüm, ama yapamadım canım
O kadar enerjim yoktu, benim bi kızım var , erkek hissediyorum ama erkek istediğimden erkek hissediyor olabilirim
Sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün olsun da Rabbim hayırlısını versin
Benim annem de daha hamile olduğumu öğrenmeden 10 gün önce oğlum Olduğunu Görmüş bakalım çıkacak mı Rüyası
Menüm ;
Sabah
yarım simit
1kase süZme yoğurt
10 yeşil zeytin
4 siyah zeytin
Yeşillik
3 şekersiz açık Çay
Ara
4/3 büyük Deveci armut
Öğlen
2 yumurta ile yapılmış , kaşar ve tereyağı ile lezzetlendirilmiş bol menemen
Çeyrek simit
1 büyük bardak ayran
Ara
1 kurabiye ( ev Yapımı)
Akşam 3 kase yayla Çorbası
2 tl su, bol bol uyumalı hiç hareketsiz bi gün
Şimdi uyuyacağım ara yemem daha
menü cok güzel canım özellikle aksam çorba içmen harika olmuş zaten ne varsa aksamda var o kilo yapıyor. ben dün iki saat yürüyüş yaptım iş yerinden izin alıp hem de esime hediye aldım iyi oldu hareketsiz kalınca da kötü hissediyor insanAllah gönlüne göre versin canım genelde rüyalar cıkıyor cinsiyet konusunda hayırlısı ile sağlıklı bir oğluşun olur inşallah:)
aminn kuzum. sabah sabah tatlı krizini bende anlamadım yaa arada geliyolar banaOh oh 2 saat yürüyüş Süpersin canım , devam böyle inşallah...ben de hava güzel oldukça çıkıp yürüyorum 2 gündür yağmurlu çıkamadım, Rabbim sana da sağlıklı sıhhatli hayırlı bi kız evlat nasip etsin inşallah
Menüye gelince şeker komasına girecekmişsin sabah
Sonrası fena değil pizzalar ince imiş e akşam da bişey yenemişsin yürüyüş de yapmışsın, oldu da bitti maşallah
Inşallah , çık çık Yürü de hava kötü yawrum hemen soğuk alıyor ben de annem kayınvalidem bendeyse ya da hava çok rüzgârlı değilse çıkıyorum , bugün eşim baktı 1 saat Yürüdüm menüme gelinceaminn kuzum. sabah sabah tatlı krizini bende anlamadım yaa arada geliyolar banayürümek çok güzel de ah birde vakit bulabilsem .çık çık yürü yarım saat te olsa iyi olur cnm . yazın oğluşu alır cıkarım bebe arabasıyla artık akşamları.mantıyı cok severim bol sarımsaklı bir gün yapayım inşallah
tatlım limonatayı evde mi yapıyorsunuz ne güzel her gün yürüyüş yapmışsın yaaa birde saat kaçta kapatıyorsun cnm en son yemeği aksam ben genelde erken yiyemiyorum evde olmadığım içinBugünkü menüm;
Sabah
1 dilim çavdar ekmeği
3 kibrit kutusu kadar peynir
8 tane yeşil zeytin
2 açık Çay şekersiz
Öğlen
Yarım kase yayla Çorbası
4 sıkım çiğköfte
Çeyrek ince lavaş
2 Kaşık menemen
Ara
Yarım Deveci armut
1 mor erik
Çeyrekyeşil elma
Yarım kivi
Akşam
Fırında balık
1 büyük tabak salata
1 dilim çavdar ekmeği
Ara
Büyük bir bardak limonata
Kibrit kutusu kadar helva
2 tl su, 45 dk yürüyüş
tatlım limonatayı evde mi yapıyorsunuz ne güzel her gün yürüyüş yapmışsın yaaa birde saat kaçta kapatıyorsun cnm en son yemeği aksam ben genelde erken yiyemiyorum evde olmadığım için
menüm
sabah 10 bir dilim ekmekle peynir yarım patates bir yeşil bir kırmızı biber kızartması bir tabak salata + şekersiz çay
öğlen 13 bir elma bir portakal
akşam 17 bir tane çipura balık soğan sarımsak kırmızı biberle fırınlandı. bir tabak salata
ara 19 yarım avuç az tuzlu çekirdek
2 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?