- Konu Sahibi Cileklipasta91
-
Ne icin cesaret edemediniz ki ? Eczacilar anliyor zaten en ucuz dogum kontrol hapi diyorsunuz sampuanima koyucam diyin benim aldigim 10 tl falandi sanirim evet icine hepsini atiyoruz 21 tane varbende çok merak ediyorum ama cesaret edemedim saçıma sürmeye.
eczaneden almaya da cesaret edemiyorum.ilacın adı ve fiyatı nedir?
ve kutudaki tamamını mı katıyoruz içine
Ne icin cesaret edemediniz ki ? Eczacilar anliyor zaten en ucuz dogum kontrol hapi diyorsunuz sampuanima koyucam diyin benim aldigim 10 tl falandi sanirim evet hepsini koyuyoruz icine 21 tane var zaten
Ne icin cesaret edemediniz ki ? Eczacilar anliyor zaten en ucuz dogum kontrol hapi diyorsunuz sampuanima koyucam diyin benim aldigim 10 tl falandi sanirim evet icine hepsini atiyoruz 21 tane var
Suan elimde yok isminide bilmiyorum her aldigimda en ucuz dogum kontrol hapi diyorumilac ismini burdan yzmaniz sakincaliysa mesaj olarak atabilir misiniz?
Hayir canim okadarda degil sicriyor su sampuan ama birsey olmuyor ufacik biseyden hemende silersen korkmana gerek yokmerhaba bende kullanmak istiyorum ama açıkçası yüzüme degerse tüy cikmasindan korkuyorum sacinizi one egmenize ragmen bazen su sicrayabiliyor boyle birsey yasadiniz mi
Ben oyle yapmiyorum daha mi fazla etkisini gosteriyor karanlik yerde bekletinceBen şampuanı 1 hafta karanlık bi yerde bekletiyorum
Bende bebek dusunuyorum doktoruma sordum suan sakincasi yok ama hamile kalinca birakicaksin dedi. Demekki zararliAcaba hamilelere zarari var midir???
Bende bebek dusunuyorum doktoruma sordum suan sakincasi yok ama hamile kalinca birakicaksin dedi. Demekki zararli
Tanıdığım bi sağlıkçı ablam var o öyle yapmamı söylemişti çok etkili gerçekten[/QUOTE]QUOTE="beyzaaa91, post: 41422005, member: 616768"]Ben oyle yapmiyorum daha mi fazla etkisini gosteriyor karanlik yerde bekletince
Ben ilk kullanışımda çok fayda görmüştüm..
2.sinde o kadar fayda göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?