Doğum kontrol hapi kanama başlatirmi?

kurukuru3494

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
15
11
3
Merhaba arkadaşlar. düğünüme son 12 gün.Ben hala ilk gece için çözüm bulamadim. Yapay kızlık zari almayı planlıyorum. Bir yerde okudum doğum kontrol hapları kanama başlatıyor muş doğru mu? Ya da başka çözüm önerisi olan varmi

Merhaba arkadaşlar. düğünüme son 12 gün.Ben hala ilk gece için çözüm bulamadim. Yapay kızlık zari almayı planlıyorum. Bir yerde okudum doğum kontrol hapları kanama başlatıyor muş doğru mu? Ya da başka çözüm önerisi olan varmi
Canım ben bakireyken doğum kontrol hapı alıyordum. Bırak kanamayı normal adet kanını bile azaltır. Bu tarz bir hassasiyetin varsa diktir bence.. (birazdan burda taslanmam umarım)

Doğum kontrol hapı kullan ve düğüne 1 gün kala bırak hapı .. adetin gelecek zaten az gelir ilk gün ve zar yırtıldığı için geldi sanar karşındaki kişi... Benim aklıma bu fikir geldi sanırım başka kurtuluşun yok.. arkadaşların daha güzel fikirleri vardır belki...

Doğum kontrol hapı kullan ve düğüne 1 gün kala bırak hapı .. adetin gelecek zaten az gelir ilk gün ve zar yırtıldığı için geldi sanar karşındaki kişi... Benim aklıma bu fikir geldi sanırım başka kurtuluşun yok.. arkadaşların daha güzel fikirleri vardır belki...

Bu tamamen risk degil mi? Dugunden bir gun once birakmak yani?
Sahsen dogim kontrol hapi kullaniyorum ve biraktiktan sonra 5 ya da 6.gunde adet oluyorum. Kaldi ki birakinca adet basliyor. Yani kanama devam edince karsi taraf suphelenmeyecek mi?

Acaba Bi doktordan ricamı etseniz, eşiniz size inanmasa doktora gitmeyi teklif edersiniz oda sözde kontrol edip kızlık zarı esnek felan der. Bilmiyorum amaan çok üzülüyorum şu çaresizliğinize

Back
X