doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum!

janset1843

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2010
29
0
86
İstanbul
Doktorum en güvenilir yöntemin hap yada condom olduğunu söylediğinde bir süre karar veremedim ancak ben hap kullanmak istemiyorum.erkeklerin condom dışındaki korunma yöntemleri Türkiye'de henüz kullanılmıyor diye biliyorum.Bahsettiğim şey aşı yöntemi ancak bu yöntem ne kadar üzerinde durulan bir yöntem ve korunma için hangi yöntemi neden öneriyorsunuz.
yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar ve doktorumuz.teşekkürler.
sevgiler.

merhaba korunma konusunda yükün büyük kısmı kadınlardadır maalesef. kondom hem gebelik hem de cinsel yolla bulaşan hastalıklardan korur. ama bunu düzenli kullanamayacağınızı düşünüyorsanız en güveniliri gene sizin kullanacağınız doğumkontrol hapları olacaktır.

merbaha aytun bey tamda bu noktada size bi soru sormak istiyorum. hamile kalmamak için uzun vadede doğum kontrol hapı kullanmak ne derece doğru? şu an nişanlıyım ve 2 sene kadar hamile kalmak istemiyorum. nihayetinde o tür ilaçlarda hormon ilaçları herhangi bi zararı var mı? kısırlık, bazı kanser çeşitleri gibi.. bilgilendirirseniz sevinirim!

selam 2 yıl uzun bir süreç değildir. eğer ilaç kullanmanıza engel başka bir sağlık sorununuz yoksa doktorunuzun tavsiye edeceği ilacı kullanabilirsiniz.

hocam ben tüp bebek yaptırcam eşimde sperm azlığı var ama hareket iyi 17 milyon bende sorun yok gayet iyim bizim tüpbebekte şansımız kac olur bide ilk denememiz tutarmı

hocam ben tüp bebek yaptırcam eşimde sperm azlığı var ama hareket iyi 17 milyon bende sorun yok gayet iyim bizim tüpbebekte şansımız kac olur bide ilk denememiz tutarmı

merhaba, tüp bebek için başvurduğun merkezin kalitesi artık son çıkan yasadan sonra çok daha fazla önem kazandı. tek embriyo transferi olacağından şansını iyi değerlendirmeni tavsiye ederim. muayenesini yapmadan bir hastaya yüzde şans ifade etmek falcılıktır. sana bol şans diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…