- Konu Sahibi UquRboCuqu
-
ya iste bende aslinda doktora gitmeyi tercih ettim..1. daha hic gitmedigim icin cok cekindim öle bacaklarimi acmak felan bide erkek hani kadin olsada fark etmiyor bilmiyorum yapamadim..bide korktum bana iste kizligin zarar görebilir muane ediyorlar felan demislerdi o korkuttu beni baya :S ama evlenince ilk isim doktor olacak..benim ablamda trden yasmin almisti sonra iltihaplanma felan oldu yumurtaliklarinda cok sorun yasadi..yani cocugu olmuyor su an süt dozu diye bisey varmis o cok yüksekmis onda onun inmesi lazimmis ama cocuk olmasi gerekiyormus bi an önce :S
ben yasmin kullanıyorum.kıllanma yapmadı galiba.yani ben farketmedim.kilo da aldırmadı.ben de zayıfım almak isterim ama aldırmıyor.gerçi bana çocuk doğurmak bile kilo aldırmadı da neyse
ya iste bende aslinda doktora gitmeyi tercih ettim..1. daha hic gitmedigim icin cok cekindim öle bacaklarimi acmak felan bide erkek hani kadin olsada fark etmiyor bilmiyorum yapamadim..bide korktum bana iste kizligin zarar görebilir muane ediyorlar felan demislerdi o korkuttu beni baya :S ama evlenince ilk isim doktor olacak..benim ablamda trden yasmin almisti sonra iltihaplanma felan oldu yumurtaliklarinda cok sorun yasadi..yani cocugu olmuyor su an süt dozu diye bisey varmis o cok yüksekmis onda onun inmesi lazimmis ama cocuk olmasi gerekiyormus bi an önce :S
öncellikle herkesin yardimlari icin cok tsk ediyorum kizlar süpersinizzz
simdi söyle bisey var benim inandigim nokta suki yani herkesin bünyesine göre degisiyor misal benim görümcem 1 sene kullandi birakir birakmaz hamile kaldi simdide dünyalar tatlisi bi oglusu var..
simdi ben tr de yasamadigim icin doktora gidemedim cünkü hani daha kizim desende kimi kontrol ettiklerini söyledi ve bende zaten dügünden bi ay önce basladigimdan bi ay böle kullanim sonrada direk doktora gidim dedim..
simdi korunma iside zaten söyle bana kalsa bende hap istemiyorum ama mecbur kalinca nisanlimla konusmak zorunda kaldim oda prezervatif kullanmak istemedigini söyledi..simdi dedigim gibi daha 19 yasindayim hani kendi korunmayada güvenemem tek carede bu durumda hap kaliyor..
ama bu ay kullancam sonrasinda zaten ilk isim doktor olacak cünkü böyle seyler öle kafaya göre yapilmaz insanin icine kurt düsüyor
Hangi erkege sorarsan sor hic biri prezervatif kullanmak istemez, kendilerini dusunuyorlar cunku...
ama senin de kendini dusunmen gerek...
dugunden sonra doktora git ihmal etme
ama doktorlara da guven olmuyor...
bana hapi oneren doktor 1-2 yil sonra sorunlarini hap yapmistir dedi, o zaman hapi niye verdin be kadin!
hah iste boyle sagligini dusun...aferin sana
onlarin iki saniyelik zevki icin sagligimizdan mi olcaz yani hap bu seker degil...vucudumuza kimyasal bir ton sey giriyor hapla...hormonlarimizi sivilarimizi alt ust ediyor...
benim esim saglik sorunuma ragmen yine de kullansana biktim ben boyle diyor ama ben avucunu yalarsin diyorum:)
cocuk yapip dogurganligimi garanti altina aldiktan sonra kullanabilirim ama cocuk yapmadan once dusunmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?