10 mayısta regl olmam gerekiyor ama inş olmam :)
Zaten 7mayısta kan testi yaptırcam,erkenden öğreneyim de sonuç olumsuzsa kendimi ona göre hazırlarım.
Birkaç kere hamile olduğumdan şüphelenmiştim,hepsinde adetim gecikmişti,stres yaptığım için. Gereksiz stres yapıp regl düzenimi de bozmak istemiyorum.
10 mayısta regl olmam gerekiyor ama inş olmam :)
Zaten 7mayısta kan testi yaptırcam,erkenden öğreneyim de sonuç olumsuzsa kendimi ona göre hazırlarım.
Birkaç kere hamile olduğumdan şüphelenmiştim,hepsinde adetim gecikmişti,stres yaptığım için. Gereksiz stres yapıp regl düzenimi de bozmak istemiyorum.
Mutlaka yazarım sonucu, hiç merak etme.
Hani dedim ya arkadaşım hemen hamile kalmış diye,o da bana bir umut oldu yaa.
Dün akşam da rahatsızlandım,hastaneye kaldırdılar. Doktorum da yanıma geldi sağolsun.
Bir sürü normal doğum bekleyen kadınları gördüm.Doğuma giren-çıkan, giren-çıkan... Zaten doğumdan korkardım, dün iyice korktum yaa.
Geçmiş olsun cnm.hayırdır ne rahatsızlığı böle?????????
Cnm evet sitres yapma. Doktor rahat olun kafaya takmayın hemen olur dedi..
Sitres en büyük düşman cnm benim de16 mayıs bakalım belki gelir bu ay bebişlerimizzzz
bende ufak ufak rejime başladım 1-2 kilo verip öle hamile kalsam kardır dimi ama kaydirigubbakcemile3
Teşekkür ediyorum. Serophene+çatlatma iğnesi sonrasında fazla sayıda yumurta geliştiği için hiperstimülasyon yaşamışım.Kaç gündür ne çektiğimi ben bilirim.Dün dayanamadım, doktorumu aradım.Hemen gel hastaneye dedi.Ateş ,ishal,sancı, şişkinlik...vs vardı.
Serumları ve iğneleri yedikten sonra iyi sayılırım şimdi.Yeter ki bebiş gelsin ben razıyım yaşananlara.
Sabah uyandığımdan beri de acayip bi bel ağrısı var,sanki adet olcakmışım gibi. Hayırdır inşallah :uhm:
canım benim çok geçmiş olsun.hayırdır hayır:)
Teşekkür ediyorum. Serophene+çatlatma iğnesi sonrasında fazla sayıda yumurta geliştiği için hiperstimülasyon yaşamışım.Kaç gündür ne çektiğimi ben bilirim.Dün dayanamadım, doktorumu aradım.Hemen gel hastaneye dedi.Ateş ,ishal,sancı, şişkinlik...vs vardı.
Serumları ve iğneleri yedikten sonra iyi sayılırım şimdi.Yeter ki bebiş gelsin ben razıyım yaşananlara.
Sabah uyandığımdan beri de acayip bi bel ağrısı var,sanki adet olcakmışım gibi. Hayırdır inşallah :uhm:
Kaç yaşındasın cnm?Kaç kilosun? İlk bebeği mi düşünüyorsunuz?
tüm yazdıklarınızı okudum aynı korkuları yaşamış biri olarak korkmayın desemde biliyorum ki mümkün değil. ben myralon ilacını 3 yıl 3yılda sağlık ocaklarının verdiği ilacı aralıksız kesintisiz toplam 6 yıl kullandım ve bıraktıktan sonra ilaç vücudumdan atılsın diye 3ay başka şekilde korundum. korunmayı bıraktığım ay yani toplamda 4. ayda hamile kaldım. hemen hamile kalmak bebeğe zarar veriyor diye okumuştum ondan bekledim. ama arkadaşımda 7yıl kullandıktan sonra ilk ay hamile kaldı oda myralon kullanıyordu. eğer dr kontrolünde başladıysanız korkmayın derim. ve stresten uzak durun. allah herkese hayırlısıyla bir bebek versin inş. :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?