Doğum korkusu sardı dört bir yanımı....

evet yeni bi dr araştır bence de.. kadın doktorlara ben de güvenmiyorum. geçen yıl ki hamileliğimde doktorum kadındı. o zamandan sonra güvenmiyorum kadın doktorlara. benim şimdiki doktorum muayenehane de çalışıyor. çok iyi bir doktor. muayene fiyatları uygun ama doğum için gittiği hastanelerin fiyatları benim bütçemi aşıyo. haftaya hastanede bulunan başka bir doktora muayene olucam. doğumu o hastanede yapmak istedğimi söylicem umarım kabul ederler.

Ay bende yaaa yüzüstü yatmayı çok özledimm belim kopuyo sola yatmaktan

Aynen canım benimde önceki düşüğümün sebebi kadın doktor ! Katil! Ne acılar çektim düşürene kadar... En iyisi erkek doktor vijdan oluyor onlarda .. Benim hiç fikrim yok doğum ücretleri hakkında hiç sormadım maximum kaçtır ?

Benim ki 5-10 saniye sürmüştü

Kızlarr çok tatlısınız ya ne şeker heyecanlarınız var yerim sizleri ben.. Sizleri okurken tüm gebeliğim gözümün önünden geçti ya...
Ay bende doğurduktan sonra bunları yazmak istiyorum buraya

Ay bende doğurduktan sonra bunları yazmak istiyorum buraya

Bu gebelik günlerinizin tadını doya doya çıkarın lütfen... Sıkıntıları bile çok tatlı bi gebeliğin.. Şimdi inanın yavrumun karnımdaki tekmelerini bile özledim.... Onunla oturup konuşmayı tekmeleri hareketleri yüzünden uyuyamadığım geceleri bile özledim

Ay bende çok özlerim yaa..

İnsan o tekmeleri o hareketleri hissettikten itibaren daha bi bağlanıyor değil mi?Her an yanımda ve gül yüzü karşımdaymış gibiyim.Süt kokan nefesiyle o uyurken yanınd ayatmak istiyorum civcivimin Allah'ın izniyle :)

doğum ücretleri hastaneden hastaneye değişiyor canım. muayenehane doktorları da en pahalı hastanelerle anlaşmış oluyorlar genelde. benim doktorum Bursa'nın en pahalı hastanelerine gidiyor. acıbadem, jimer, çekirge doruk, rentıp ve pembemavi hastaneleri benim bildiklerim. ve benim dikiş işlemimi pembe mavide yaptı 2000 TL ödedik. orada doğum 4000 TL düşün yani. bebeğimin son haftaya kadar dayanması için bu ücreti ödedik ama doğum için olan ücret beni aşıyor. salı günü Esentepe hastanesinden sıra aldım umarım doğum için kabul edilirim oraya. orada normal 900, sezeryan 1250 TL. 4000 TL nin yanında uygun bi fiyat bence.

Tabiki canım hepsi aynı işlemi yapıyor sonuçta ha 900 vermişsin ha 4000 bin

ayy evet boşluğa düşeceğiz birden ama olsun yanımızda olsunlar yeter
Vallahi hergün rüyamda kucağıma alıp doya doya öpüyorum Hep rüyalarıma giriyo ... Biranönce zaman geçsin de bebişlerimizle kavuşalımm

şuana kadar doktorum hakkında kötü bi cümle duymadım. . doğumuma az bi zaman kala onun durduramadığı kanamayı başka bi doktor gelip anında durdurabiliyo . ve bebeği yanlış mı çıkarmış yanlışmı tutmuş orayı tam anlayamadım . . hastanın yakınları doktora saldırmış . . başka vukuatlarını duymadım ama yinede insanın içine sinmiyor korku kalıyor.

4,5 aylık hamileyim 2. hamileliğim birşey olcak da sezaryana alacaklar diye çok korkuyorum, inşallah Allah ım yine normal doğumu nasip eder.. Sizin bebişide Allah analı babalı büyütsün inşallah..

4,5 aylık hamileyim 2. hamileliğim birşey olcak da sezaryana alacaklar diye çok korkuyorum, inşallah Allah ım yine normal doğumu nasip eder.. Sizin bebişide Allah analı babalı büyütsün inşallah..

Korkma hiçbişiden.. Her şey senin ve bebeğinin sağlığı için olacak... Teşekkür ederim... Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin..

Kızlar burun aspiratörü alan var mı

bende vardı.
otribebee olandan vardı.
en kullanışlısı o bence
ilk bebekte normal pompa şeklinde olandan kullandım.
ama otribebee daha kullanışlı canım
Çok sağol canım herkes otribebe yi övüyor bende onu sipariş ettim

slm bende ne kadar korksam da normal doğum istiyorum sancıdan değilde kesip dikiyolar ya ondan çok korkuyorum acaba kesi olmadan normal doğum olmaz mı bide çatı muayenesinden çok korkuyorum çok acıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…