evet 1 dakikalık bi işKimiside 1 dakikada bitiyor diyor
Hepimiz kolaylikla atlatiriz insallah
Ayyyy Allah korusuyn yasbil , hemen araştırmaya başla başka bir doktor . Mutlaka gittiğin hastanede başka iyi bir doktor vardır. Kadın doktorları sevmiyorum hep böyle şeyler duyuyorum yaşıyorum nedense . Kanı nasıl durduramıyor ya acil bir durumda müdahale edemicek demekki , hiç canını sıkma başka bir doktor ara hemen tavsiyeler doğrultusunda
Ay bende yaaa yüzüstü yatmayı çok özledimm belim kopuyo sola yatmaktanheem görümcem hem bi arkadaşım dedi üzülmüşler çok bizi ayıracaklar diyee :) aynı gün alışırız bence onu görünce emzirme telaşı falan olacak :) en çok yüzüstü yatmayı özlediiimmm
Kimiside 1 dakikada bitiyor diyor
Hepimiz kolaylikla atlatiriz insallah
Aynen canım benimde önceki düşüğümün sebebi kadın doktor ! Katil! Ne acılar çektim düşürene kadar... En iyisi erkek doktor vijdan oluyor onlarda .. Benim hiç fikrim yok doğum ücretleri hakkında hiç sormadım maximum kaçtır ?evet yeni bi dr araştır bence de.. kadın doktorlara ben de güvenmiyorum. geçen yıl ki hamileliğimde doktorum kadındı. o zamandan sonra güvenmiyorum kadın doktorlara. benim şimdiki doktorum muayenehane de çalışıyor. çok iyi bir doktor. muayene fiyatları uygun ama doğum için gittiği hastanelerin fiyatları benim bütçemi aşıyo. haftaya hastanede bulunan başka bir doktora muayene olucam. doğumu o hastanede yapmak istedğimi söylicem umarım kabul ederler.
Ay bende doğurduktan sonra bunları yazmak istiyorum burayaBenim ki 5-10 saniye sürmüştü
Kızlarr çok tatlısınız ya ne şeker heyecanlarınız var yerim sizleri ben.. Sizleri okurken tüm gebeliğim gözümün önünden geçti ya...
Ay bende doğurduktan sonra bunları yazmak istiyorum buraya
Ay bende çok özlerim yaa..Bu gebelik günlerinizin tadını doya doya çıkarın lütfen... Sıkıntıları bile çok tatlı bi gebeliğin.. Şimdi inanın yavrumun karnımdaki tekmelerini bile özledim.... Onunla oturup konuşmayı tekmeleri hareketleri yüzünden uyuyamadığım geceleri bile özledim
Aynen canım benimde önceki düşüğümün sebebi kadın doktor ! Katil! Ne acılar çektim düşürene kadar... En iyisi erkek doktor vijdan oluyor onlarda .. Benim hiç fikrim yok doğum ücretleri hakkında hiç sormadım maximum kaçtır ?
Ay bende çok özlerim yaa..
Tabiki canım hepsi aynı işlemi yapıyor sonuçta ha 900 vermişsin ha 4000 bindoğum ücretleri hastaneden hastaneye değişiyor canım. muayenehane doktorları da en pahalı hastanelerle anlaşmış oluyorlar genelde. benim doktorum Bursa'nın en pahalı hastanelerine gidiyor.acıbadem, jimer, çekirge doruk, rentıp ve pembemavi hastaneleri benim bildiklerim. ve benim dikiş işlemimi pembe mavide yaptı 2000 TL ödedik. orada doğum 4000 TL düşün yani. bebeğimin son haftaya kadar dayanması için bu ücreti ödedik ama doğum için olan ücret beni aşıyor. salı günü Esentepe hastanesinden sıra aldım umarım doğum için kabul edilirim oraya. orada normal 900, sezeryan 1250 TL. 4000 TL nin yanında uygun bi fiyat bence.
Vallahi hergün rüyamda kucağıma alıp doya doya öpüyorum Hep rüyalarıma giriyo ... Biranönce zaman geçsin de bebişlerimizle kavuşalımmayy evet boşluğa düşeceğiz birdenama olsun yanımızda olsunlar yeter
şuana kadar doktorum hakkında kötü bi cümle duymadım. . doğumuma az bi zaman kala onun durduramadığı kanamayı başka bi doktor gelip anında durdurabiliyo . ve bebeği yanlış mı çıkarmış yanlışmı tutmuş orayı tam anlayamadım . . hastanın yakınları doktora saldırmış . . başka vukuatlarını duymadım ama yinede insanın içine sinmiyor korku kalıyor.bazı testleri eksik yapmış olabilir mi ki.
kanamanın durmaması trombosit eksikliğinden anlaşılır. buna bakmamış olması aslında doğru değil . sonuçta kesi olacak ve kanama olması normal.
bu bayan doktorun başka vukaaatları var mı . genel yorumlar ne yönde doktoruna karşı.
4,5 aylık hamileyim 2. hamileliğim birşey olcak da sezaryana alacaklar diye çok korkuyorum, inşallah Allah ım yine normal doğumu nasip eder.. Sizin bebişide Allah analı babalı büyütsün inşallah..
Korkulacak bişi değil çatı muayenesi.. Doktorunuz işinin ehli ise hiçbişi anlamıyorsunuz çok kısa sürüyor... Ve kendinizi asla kasmayın rahat bırakırsanız doktor da kısa sürede bitiriyor 5 saniyelik bi işlem... Doktor eldiven takıyor parmaklarına jel sürüyor ve sonra alttan bakıyor...
Öncelikle tebrik ederim Rabbim sağlık sıhhat versin yavrunla sana... Ben gebe kaldığım günden doğuma kadar hep normal istedim o kadar güçlü hissediyordum ki kendimi.. Ben doğururum ben doğurucam bebeğimi görücem derdim... Çatı muayenesinde doktorum çatımın dar olduğunu ve orda ekstradan bir kemik daha olduğunu bunun işi daha da zorlaştırdığını söylediği an bittim ben... Bakalım dedi bebek daha iri olmazsa denerim normal doğumu dedi ve bebeğim kiloluydu baya.. Sezeryan günü almıştık.. Bi gün öncesinden Bi sabah 7 de başladı sancılarım normal adet sancısı gibi... Nişanım da gelmişti.. Öğleden sonra baya sıklaştı.. 3-4 dk ya inene kadar evde çektim ve akşam 11 gibi hastaneye gittik.. Ve artık hiç ara vermemeye başladı sancılar.. Vurduğu an elimde teleonu bile tutamıyordum gerçekten can yakıyor ama sonra nefes alıyorsunuz ve asla dayanılmayacak ağrılar değil.. (Doğum anını yaşamadım muhakkak ki biraz daha farklıdır) Sonra baktılar alttan en ufak açılma yok bebek yukarda gece sezeryana aldılar.. Epidural sezeryan oldum... Doktorum o anda rahminde perde varmış çok sancı çekmişsin rahmin baya incelmiş ama bebek o yola girememiş dedi.. Çektiğim sancılar da kar kaldı yanıma.. Lütfen hep pozitif doğum hikayelerini oku sürekli bana onlar daha da güç vermişti... Emin ol zamanı gelince herşey kendiliğinden öyle güzel gidiyor ki... Normal doğum şansınız varsa nolursunuz sezeryanı isteğinizle tercih etmeyin... Rabbim bir avazda doğurmanı nasip etsin...
4,5 aylık hamileyim 2. hamileliğim birşey olcak da sezaryana alacaklar diye çok korkuyorum, inşallah Allah ım yine normal doğumu nasip eder.. Sizin bebişide Allah analı babalı büyütsün inşallah..
bende vardı.Kızlar burun aspiratörü alan var mı
Çok sağol canım herkes otribebe yi övüyor bende onu sipariş ettimbende vardı.
otribebee olandan vardı.
en kullanışlısı o bence
ilk bebekte normal pompa şeklinde olandan kullandım.
ama otribebee daha kullanışlı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?