Doğum korkusu sardı dört bir yanımı....

Amiin canımm çok sağol hepimix sağlıkla bebişlerimixr kavuşalım inşallah.. Çatı muayenesi beni 10 nisanda çağırdı yani doğumdan 10 gün önce muayene edim dedi galiba çatı muayenesinden bahsetti. Adet sancısı birden giriip çıkan yoğun karın ağrısı yatsan yatamıyosun kalksan kalkamıyosun ben hep tuvalete atıyordum kendimi ama serumla geçiyordu hep ağrım.. Bide onun daha yoğunu diyolar onun için korkuyorum

Ay evet kadın ciyak ciyak bağrıyordu korkmamak elde değil. Suni sancı neden veriliyor ki onuda anlamış drğilim

Evet canım inşallah adet sancısı gibidir daha yoğun değildir .. Çünkü acıdan beni sezeryana alın demek istemiyorum inşallah bende bu kadar kolaymıymış diye dönerim bebeğimle evime.. Bol bol hurma yicem herkes çok övüyor

O kadar şiddetli bişey demek ki hissetmemem mümkün olmayacak heralde:))))Siz bebeğiniz hareketlerini genelde ne tarafınızda hissediyorsunuz daha çok???

Ay evet kadın ciyak ciyak bağrıyordu korkmamak elde değil. Suni sancı neden veriliyor ki onuda anlamış drğilim
benim ilk doğumda bebeğin kalp atışlarını yavaşlamış buldu doktorum.
38. haftada zaten doğum belirtilerim de başlamıştı.
o sebeple acil yatış yaptık.
suni sancı verdi .
sonradan baktım ki oradaki tüm bayanlara verilmiş suni sancı.
hastane çok yoğundu. gelen giden doğum yapan.
doğum hane hızlı işlesin diye mi suni sancı verdiler bilemiyorum.
ama suni sancı ağır gerçekten.

2. bebekte suni sancı vermedi gittiğim hastane. pek bi rahatmış kendi sancın. farkı çok belliydi

O kadar şiddetli bişey demek ki hissetmemem mümkün olmayacak heralde:))))Siz bebeğiniz hareketlerini genelde ne tarafınızda hissediyorsunuz daha çok???
Mutlaka çekicez o sancıları ama tabi o ağrı bitince yeniden doğmuş gibi oluyorsun bir uyku bastırıyor mis gibi oluyor.. Ama inşallah hepimiz agrılarımızı en hafif şekilde atlattız..genelde sol da hissediyorum ama iki tarafada geçiyor genelde poposunu dayıyor karnıma ve bi o yana bi bu yana oynuyo gibi hıpızlı oluyor hangi tarafımda kestiremiyorum

En güzeli...

Kendi sancınız olursa doğumu hızlandırmak için bile olsa suni sancıyı kabul etmeyin ben normal doğursaydım asla kabul etmeyecektim.. Ben ilk bebeğimi kürtajla kaybettim 9. haftasında... O zaman vermişlerdi o sancıyı yani böyle bir sancı yok... Doğum sancısı da çektim ama o suni sancı hakikaten başka bişi... Felaket bir sancı oluyor.. İnsan duvarlara tırmanası geliyor.. Hiç ara da vermiyor nefes aldırmıyor.. Doğumu hızlandırıyor olabilir ama bence kendi sancınız hepsinden iyidir...

Ay bende istemiyorum suni sancı ya bayılırım heralde

Benim ki genelde hep sağ tarafta hiç sola gitmez de bu normal yani dimi:)))

Valla sezeryan dogum yapmis biri olarak zor sonrasin insan tuvalete bile oturamiyo:) normal yap olr bi sansin varsa. Bikac saat cekersin ama sezeryan bi ay suruyo acisi o aciyla cocuguna bilr bakamiyosun odaha buyuk bi aci tabi bide anne oldugunun pek farkinda olnugosun yani emeksiz yemek olmaz. Ben baya bi sure anlayamamistim anne oldugumu bode genc anne olumaninda payu var

Ayyyy inşallah suni sancıya gerek kalmaz çok korktum şimdi , kv dede suni sancıda birşey yok diyordu

Ay bende istemiyorum suni sancı ya bayılırım heralde
evet suni sancı insanı duvarlara tırmandırır.
sanıyorum yan odada doğum yapan kadına verilmiş.
ondan öyle bağırıyordu.
hastanede doktorunla konuş mutlaka. suni sancı konusunu

Bende genç anneyim 20 yaşındayım ama şimdiden annelik duygusnu çok yoğun yaşıyorum ya sezeryan istemiyorum o yğzden ben direk bebeğime sarılmak istiyorum ya bide bebeğime bakabilmek istiyorum kimseye muhtaç olmadan

evet suni sancı insanı duvarlara tırmandırır.
sanıyorum yan odada doğum yapan kadına verilmiş.
ondan öyle bağırıyordu.
hastanede doktorunla konuş mutlaka. suni sancı konusunu
Ay mutlaka konuşim bu durumu asla suni sanci istemem inşallah gerekte kalmaz

çok atıp tutmasın
Ay valla ya kadın bağrıyordu ağladım falan anlatim dedim gıcık gıcık konuştu yok bende doğurdum yok millet tarlada doğuruyor git doğur o zaman yani . Bende dedim o zaman hastaneye gelmezsin görmezsin dedim

Ayyyy inşallah suni sancıya gerek kalmaz çok korktum şimdi , kv dede suni sancıda birşey yok diyordu

Valla bence de sallamış mı biraz ne... Doktorlar vakitlerini almaması için de bazen suni sancıyı veriyorlar ki çabuk olsun doğum diye... Bu yüzden yani doğumdan önce ne isteyip istemediğini muhakkak her şeyiyle konuş doktorunla...

Ay valla ya kadın bağrıyordu ağladım falan anlatim dedim gıcık gıcık konuştu yok bende doğurdum yok millet tarlada doğuruyor git doğur o zaman yani . Bende dedim o zaman hastaneye gelmezsin görmezsin dedim
hahah. millet tarlada doğuruyor da kendi sancısıyla doğuruyor ki.
hastaneye gidince dayıyorlar suni sancıyı.
kendi sancınla çok kötü olunmuyor bu bir gerçek.
gelmesin o zaman .
bazen ben de böyle konuştuğu zaman doğuma falan kendim gidesim geliyor. kimselere haber vermeden.
doğurduktan sonra ararım diyorum.

Ay bunları öğrendikten sonra asla yaptrmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…